reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
czesc ANIAY no nie ma sprawy jesli bedziesz w Galway to z przyjemnoscia hee jescze zobacze na ile mi pozwoli moj szkrab ale z checia poznam nowa mamuske:)

ojjj ANIU pisząc wieksze mozliwosci nie mialam na mysli ich zanizonej edukacji bo jest na poziomie bardzo niskim dlatego tez nie sa zbyt madrym narodem:) a raczej mozliwosci znalezienia lepiej platnej pracy i znajomosci języka. edukacja w polsce jest na b. dobrym poziomie tylko kazdy wie ile to kosztuje pieniedzy i nerwow..

FILPI to bedziesz jechała do polski po wozek czy ktos ci go przysle? ja sie nameczylam z przesyłka wozka poniewaz nasza kochana poczta polska nie przesyla takich duzych paczek a inne firmy pobieraja kolosalne oplaty najlepiej podac paczke przez jakiegos przewoznika busowego ja pojechałam odebrac wozek do dublina z sieci autobusow Polonia i jestem szczesliwa bo marzyl mi sie gleboki wozek a tutaj ceny takich sa lekko zawyzone..:) podrawiam
ja dzis leze w łozku lecze to glupie przeziebienie:(

jem leczo, jejku nawet nie myślałam ze mi takie dobre wyjdzie :)) mniamm, ma ktoś ochote?

Kamcia no chyba własnie kupiłam wózeczek, moze jeszcze w tym tygodniu bedzie do odbioru, na razie bedzi eu szwagierki w wawie i albo pocztą albo kumpel zabierze do samolotu, paczek duzych nie da sie poczta?? kurcze cos ty? ja w czerwcu wysyłałam paczke ważącą 20kg i wielkości prawie mnie samej, ledwo targac sie to dało i nei było problemu z wysyłką choc pani na poczcie zrobiła takie oczy ze mało nie wypadła zza okienka :)
zdrówka niech przeziebienie juz idzie sobie bo ty powinnas teraz energie łapac przed nieprzespanymi nockami ;-)

aniay toś mnie powaliła bo ja zapłąciłam 196zł za paczke chyba 20kg, priorytetem ubezpieczoną na 1000zł, chyba tym razem skorzystam z tego
a mocno poobijana doszła? czy cos uległo uszkodzeniu? wychodzi na to ze trzebaby mocno opakować

filpi
Mocno poobijana nie poszla, ale sortowanie maja maszynowe wiec wiadomo ze maszyna sie z paczka nie cacka. Generalnie nic sie nei zniszczylo.
anineczka
GLS pozwala na wysylanie od prywatnych osob do prywatnych i kurier tez zabiera z domu i oddaje do rak wlasnych, jedynie co to trzeba paczke samemu zwazyc bo oni wag nie maja a jak cos jest nie tak z waga to niestety odsylaja..(jesli powyzej 50-ciu kilo) a jesli nie to przy odbiorze doplacic trza

anieczka to twoje urodziny czy malego...? w kazdym razie spelnienia marzen i usmiechu na twarzy:)
no to widze sporo jest tych firm wysylkowych a moja kuzynke we wrocku tak nieladnie oklamali:))))
odbrze ze kazda z was ma cos do dodania bo teraz wiem jak nastepnym razem eysyłac paczke

juz sie lepiej czuje jeszcze katar został ale will be good. buziaki

reklama
a to dopiero we wrzesniu te urodziny he ale ze mnie gapa...hii
wywar hmmm nielubie czosnku ale pije bo wiem ze moze pomoc:)

nie moge spac maly mnie laduje kurcze cały dzien lezalam w łozku i siedzial cicho a teraz właczyło mu sie atakowanie mamusi co za synek i sie wierce z boku na bok jeszcze ten nos zatkany mnie dobija.
ogladalam ten nowy film różowa pantera polecam niezły ubaw i aktor fajny mozna sie posmiac... a smiech to zdrowie:)

no nic zmykam do wyrka moze uda mi sie zasnac z raczkami i nozakmi w żebrach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry