kamcia pokaz to cudo, tzn przewijak, no i wstaw jakies zdjecia brzusiowe, my własnie jestesmy na etapie poszukiwania stolarza który nam zrobi takowy, małżonek nie ma czasu niestety
ech troche mnie przeraza dwójka urwisów, zwłaszcza ze Filipcio ostatnio taki mamusiny sie zrobił, chyba wie ze niedługo bede miała dla niego mniej czasu, dobrze ze moja mama bedzie bo inaczej bym chyba sie zapłakała
co do trudnosci ciązy to niesttey nie zawsze jest wesoło, poprzednia przelezałam w szpitalu miałąm nadzieje ze teraz bedzie lepiej, jest lepiej bo nie musze zupełnie lezec plackiem ale czemu nie mogło byc jeszcze lepiej :

ech nigdy nie dogodzisz
michasiowa spokojnie mała bez problemu da sobie rade, bedzie wsród rówieśników i zabawek, to tak jak nasza zerówka wiec nie bedzie źle, język załapie na momencie bo to jeszcze mała gąbka pod tym względem i chłonie wiedze tak jak pisze kamcia
nie martw sie, wydaje mis ie ze to tobie bedzie trudniej niz małej, dzieci nie mają barier tak jak my wiec przyjmują wszystko naturalnie

bedzie dobrze
aniay moja mama przylatuje w nocy 13-14 wiec tez czekam na te date, och jak ja odpoczne wtedy, koniec ze sprzątaniem i gotowaniem bo mamusia pewnei kaze mi odpoczywac i leniuchowac, na ssamą myśl o takim błogostanei jest mi lepiej
oficjalnie wózeczek juz kupiony i odebrany, stoi u mojej szwagierki w wawie, teraz tylko załatwie przesyłke i bedzie git
wstawie wam troche słonia, nie przerazic sie
choc w sumie na zdjeciach jakaś mała sie wydaje

bardzo znowu puchne chyba wróze do scisłej diety :/