reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
aniay ....jak sie masz? i powiedz mi gdzie mieszkacie aqle z tego co czytam to ty jeszcze nie dotarlas na wyspe ale jak juz bedziesz w Galway daj znac to moj numerek tel 087 6673481 jak co to wal smialo o kazdej porze dnia i nocy :) z mila checia sie spotkam ..:)

flipi nie martw sie bedzie dobze moja kuzynka 1 ciaze poronila a 2 pzelezala w łozku na zastrzykach i teraz ma slodka coreczke:)
zobaczysz jak ci czas szybko zlecia pozniej bedziesz zabiegana i nie bedziesz nawet o tym pamietac hiii
ja tez lubie imie dawid ale ostatnie wydarzenia zwiazane z moim kolega dawidem bardzo mnie zniechecily do tego imienia he czasem tak bywa..

michasiowa nie masz sie co martwic o twoja 4-letnia coreczke bo w takim wieku dzieci blyskawicznie ucza sie jezyka i chłona wiedze i jestem pewna ze twoja sobie doskonale poradzi...

anieczka ty tak jestes zajeta mezczyznami ze zapomnialas o nas...?

moj mezczyzna zrobil mi dzisiaj pzewijak dla dziecka no i nie moge sie napatzec jest super, tez juz sie nie moge doczekac ..:)

trzeba bedzie zrobic spotkanie bo widze sporo mamusiekzamieszkuje w Galway zawsze to razniej pchac wozki hiii

hej dziewczyny - :)

michasiowa - ja na poczatku listopada lece - ale do sligo - musze sprawdzic czy sligo jest dalego od Galway - bo widze ze duzo tam mamus z polski :) a i mnie sie wydaje ze corcia szybko sie zaadoptuje :)

filpi - slonko zycze duzo zdrowka dla ciebie i malenstwa!!!

a u nas wciaz infekcja i szczepienia jolci sie odkladaja (jesli nie wyzdrowieje to reszta tych powazniejszych badan tez) - mam tylko nadzieje ze uda nam sie w terminie doleciec do tatusia - jeszcze nie wylecial a ja juz tesknie...

milego weekendu!!

kamcia pokaz to cudo, tzn przewijak, no i wstaw jakies zdjecia brzusiowe, my własnie jestesmy na etapie poszukiwania stolarza który nam zrobi takowy, małżonek nie ma czasu niestety
ech troche mnie przeraza dwójka urwisów, zwłaszcza ze Filipcio ostatnio taki mamusiny sie zrobił, chyba wie ze niedługo bede miała dla niego mniej czasu, dobrze ze moja mama bedzie bo inaczej bym chyba sie zapłakała
co do trudnosci ciązy to niesttey nie zawsze jest wesoło, poprzednia przelezałam w szpitalu miałąm nadzieje ze teraz bedzie lepiej, jest lepiej bo nie musze zupełnie lezec plackiem ale czemu nie mogło byc jeszcze lepiej ::) ech nigdy nie dogodzisz ;)

michasiowa spokojnie mała bez problemu da sobie rade, bedzie wsród rówieśników i zabawek, to tak jak nasza zerówka wiec nie bedzie źle, język załapie na momencie bo to jeszcze mała gąbka pod tym względem i chłonie wiedze tak jak pisze kamcia
nie martw sie, wydaje mis ie ze to tobie bedzie trudniej niz małej, dzieci nie mają barier tak jak my wiec przyjmują wszystko naturalnie :) bedzie dobrze

aniay moja mama przylatuje w nocy 13-14 wiec tez czekam na te date, och jak ja odpoczne wtedy, koniec ze sprzątaniem i gotowaniem bo mamusia pewnei kaze mi odpoczywac i leniuchowac, na ssamą myśl o takim błogostanei jest mi lepiej

oficjalnie wózeczek juz kupiony i odebrany, stoi u mojej szwagierki w wawie, teraz tylko załatwie przesyłke i bedzie git :)

wstawie wam troche słonia, nie przerazic sie
choc w sumie na zdjeciach jakaś mała sie wydaje :P
bardzo znowu puchne chyba wróze do scisłej diety :/

Witam.
Ehh nie zapomnialam o was tylko czasu jakos malo bylo, a wczoraj jeszcze mala imprezka byla,i dzis jakos sie nie czuje ;D :P
Flipciu szkola jest obowiazkowa od 6 roku zycia,ale ludzie wysylaja dzieci juz od 4 lat bo infant class jest darmowa.
Dlatego ludzie wola wyslac dziecko do szkoly bo nie chca placic za przedszkole.
Flipi twoj brzusiolek jest wielki,a Kamcia ma malutki brzusio. ;)

To jakies spotkanko w Galway?
Zbieram zapisy ;D

No to kto jeszcze?
Po 14 wrzesnia? Hmmm cos sie da zrobic,choc pewnie bede zajeta impreza Antka.
W koncu to pierwsze urodziny sie zblizaja. Ale bedzie biba ;D
Flipi najprwadopodobnie w sobote bedziemy jechac do shannon po kolege i tak pomyslalam,ze wpadniemy na kawke ;)
Kupilas waniennke? bo ja moze dzis zrobie zdjecie jej i Tobie pokaze :)
Lezy i mnie takie biedna i tylko miejsce zajmuje,a odsprzedam za grosze ;)

ANIECZKA widze fest impreze szykuje dla synusia no to tzeba cos bardzeij pomyslec nad tym spotkaniem w Galway wszystkie z wozkami pojdziemy na plac zabaw hiii
wiesz moj wujek wczoraj nałowił 83 makrele masakra takie branie bylo wiec powiedz to mezowi i pzyjezdzajcie polowimy i pozniej u nas usmazymy. sama wczoraj zjadlam chyba z 7 sztuk rewelacja no i zdrowe sa jednoczesnie:)

FLIPI sprobuje wyslac ci moj bzuh hee ale nie jest duzy kazdy mowi ze mam fajna piłke
musze naladowac baterie do aparatu i wtedy zrobie zdjecie pzewijaka i ci wysle po prostu chlopaki pzedluzyli komode i obudowali deskami zeby mi dziecko nie spadlo hii
ja mam tez zapas wanienek jesli ktos jest zainteresowany..

własnie wrocilam z rajdu samochodowego w rejonie loughrey nawet było pare WRC- subaru .maly sie kopal bo dostal nowa dawke wrazen i tez bedzie rajdowcem hii tak jak tatus bo moj lukasz ma licencje rajdowa w Polsce jezdzil wiec pewnie malego tez bedzie uczył z pzyjemnoscia . ja osobiscie moge patrzec na takie predkosci ale w samochodzie bym nie chciala siedziec tym bardziej ze juz sporo wypadkow sie naogladalam.

pozdrowienia własnie moi mezczyzni usmazyli rybk wiec znikam hiii

reklama
kamcia mowisz o zapasie wanienek, a ja bede kompletowac wyprawke za jakis czas, czy w razie czego moglabym zglosci sie do Ciebie? Gdzie mozna zlowic taka ilosc ryb O_O szok normalnie dla mnie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry