Kamila wyglądasz ślicznie pozazdroscic ja neistety bardzo puchne ale ty wyglądasz kwitnąco, jak dla mnie to wklejaj wiecej zdjęć ;D
rybki powiadasz, mniamm zaśliniłam sie az po pępek ;-)
normalnie zebym ja była mniej ocieżała to bym sie wybrała na te rybki do ciebie

Kamila no i własnie ja myslałam zeby kupic normalną komode i dorobic taki własnie przewijak bo jakos te dzieciowe mi sie nie podobają, ja chce z samymi szufladami a one w wiekszosci to szafki z drzwiczkami
prosze o zdjecia przewijaczka, chetnie podpatzre co zrobiliscie :
Aniu rób zdjecia czego masz, ja jeszcze nic nie kupowałam od tamtej pory bo jakos nie mam siły i czasu i siedze w domku głownie, krzyż mi siada :/
na kawke oczywiscie zapraszam, nie ma problemu

bardzo sie ciesze ze wpadliscie na taki pomysł
ty chyba juz zyjesz urodzinkami Antosia? oj to wielki dizen ja pamietam urodziny F bardziej byłam przejęta niz on bo nie kumał co sie dzieje ale to rzeczywiscie wielki dzien

a widzisz z tą szkołą? myslałam ze to obowiązkowo, babka w socjalu nam tak powiedziała :/ moze tak im sie utarło ze 4-latki idą i juz
a czemu ja mieszkam tak daleko?

ja tez chce takie spotkanko
musze powoli porządki porobic, co niepotrzebne to wywalic na strych zeby miejsce było, mamie półki dorobic w szafie bo to juz niedługo, jakos starsznie sie ciesze ze ona przylatuje, dzisiaj bardzo miło nam sie rozmawiało choc pewnie juz po kilku dniach bedziemy sie sprzeczały :/ takl to juz z nami jest ale ona dalej sie zapiera sie ustawi Filipa, tylko ze jak zaczął jej dzisiaj jezyk do kamery pokazywac to ona jemu to samo choc w pierwszej chwili powiedziała ze tak nie wolno, oj bedzie tu wesoło a ja w koncu bede mogła odpocząc i nawet wyjsc gdzies bez F, tylko ze ja słonic juz nei mam na nic siły :

chyba ze chodzi o jedzenie to wtedy szybko działam ;D