reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja wyslalam i moj i meza i wszystko mi odeslali. No ale jak piszesz ze dostalas kartke a tam nie ma paszpotrow to moze juz nie chca....ciezko powiedziec. Z nimi to roznie.
Dlatego ja wyslalam wszystko co mozliwe a znajac mnie to pewenie i za duzo no ale paszport mialam po 6 dniach :tak:
To ja tez wysle paszporty bo zalezy nam zeby szybko synek dostal paszport:tak:.
A moj maluch dzis strajkuje!!! znow nie chce jesc:baffled:.
Dzis jedziemy do pielegniarki na kontrole powiem jej o tym ciekawe co uslysze:confused:

witajcie
Misia..jakby co to juz mam ten miernik do lapania sygnalu sat

Ja wyslalam i moj i meza i wszystko mi odeslali. No ale jak piszesz ze dostalas kartke a tam nie ma paszpotrow to moze juz nie chca....ciezko powiedziec. Z nimi to roznie.
Dlatego ja wyslalam wszystko co mozliwe a znajac mnie to pewenie i za duzo no ale paszport mialam po 6 dniach :tak:

a musz abyc paszporty obojga rodzicow...moj P leci 24 maja do Pl..i ma tu tylko paszport tak samo jak ja..a musi lecec bo Pl bo to komunia chrzesniaka..a jak niezdaza mu odeslac paszportu to lipa..i tak glupio troszke wysylac dokumenty
moze zadzoni d nich i zapya czy to koniecznosc ten orginal i czy niemoze byc kopia np.potwierdzona z zgodnoscia orginalu przez gardziste

witajcie
Misia..jakby co to juz mam ten miernik do lapania sygnalu sat

a musz abyc paszporty obojga rodzicow...moj P leci 24 maja do Pl..i ma tu tylko paszport tak samo jak ja..a musi lecec bo Pl bo to komunia chrzesniaka..a jak niezdaza mu odeslac paszportu to lipa..i tak glupio troszke wysylac dokumenty
moze zadzoni d nich i zapya czy to koniecznosc ten orginal i czy niemoze byc kopia np.potwierdzona z zgodnoscia orginalu przez gardziste
No to moze zadzwon i sie dowiedz bo moze wystarczy jedego rodzica. Szczerez to niewiem, bo ja jak wysylalam dokumenty to za dwa ttygodnie mialam bilety do PL i nie moglam sobie pozwolic na dosylanie brakujacych dokumentow wiec wyslalam wszystko co mnozliwe by miec pewnosc. A te przesylki paszportowe sa monitorowane i nie wrzucasz ich do skrzynki tylko pani na poczcie od ciebie odbiera wiec o to raczej sie nie trzeba martwic .....chociaz jakies tam ryzyko zagubienia zawsze istnieje....:tak:

I ja dołączam się do gratulacji dla Moniadan:tak:

507.jpg

Ciao!
Tak mnie dzis krzyz boli, ze mam wrazenie, ze zwariuje zaraz.
Naprawde ostro daje! Nie moge znalezc zadnej wygodnej pozycji.
Na dodatek nachodzi mnie to takimi falami. Raz boli tak ze mam ochote plakac a zaraz odchodzi calkiem:szok: Zaczynam sie lekko obawiac, ale nie chce panikowac. Mam nadzieje, ze to nie zadne skurczowe sprawy. Od dzisiaj jade juz na zmniejszonej dawce fenoterolu (za 2 tyg. znowu zmniejszam a potem odstawiam) i zastanawiam sie czy to ma jakis zwiazek. Maly szaleje tam na dole wiec u niego wszystko ok. Ale plecy bola jak cholera! Co za dzien!:wściekła/y:

reklama
Do góry