reklama
To ja tez wysle paszporty bo zalezy nam zeby szybko synek dostal paszportJa wyslalam i moj i meza i wszystko mi odeslali. No ale jak piszesz ze dostalas kartke a tam nie ma paszpotrow to moze juz nie chca....ciezko powiedziec. Z nimi to roznie.
Dlatego ja wyslalam wszystko co mozliwe a znajac mnie to pewenie i za duzo no ale paszport mialam po 6 dniach![]()

A moj maluch dzis strajkuje!!! znow nie chce jesc

Dzis jedziemy do pielegniarki na kontrole powiem jej o tym ciekawe co uslysze

didi
Fanka BB :)
witajcie
Misia..jakby co to juz mam ten miernik do lapania sygnalu sat
a musz abyc paszporty obojga rodzicow...moj P leci 24 maja do Pl..i ma tu tylko paszport tak samo jak ja..a musi lecec bo Pl bo to komunia chrzesniaka..a jak niezdaza mu odeslac paszportu to lipa..i tak glupio troszke wysylac dokumenty
moze zadzoni d nich i zapya czy to koniecznosc ten orginal i czy niemoze byc kopia np.potwierdzona z zgodnoscia orginalu przez gardziste
Ja wyslalam i moj i meza i wszystko mi odeslali. No ale jak piszesz ze dostalas kartke a tam nie ma paszpotrow to moze juz nie chca....ciezko powiedziec. Z nimi to roznie.
Dlatego ja wyslalam wszystko co mozliwe a znajac mnie to pewenie i za duzo no ale paszport mialam po 6 dniach![]()
a musz abyc paszporty obojga rodzicow...moj P leci 24 maja do Pl..i ma tu tylko paszport tak samo jak ja..a musi lecec bo Pl bo to komunia chrzesniaka..a jak niezdaza mu odeslac paszportu to lipa..i tak glupio troszke wysylac dokumenty
moze zadzoni d nich i zapya czy to koniecznosc ten orginal i czy niemoze byc kopia np.potwierdzona z zgodnoscia orginalu przez gardziste
beakta
Mammy of boys & girl
No to moze zadzwon i sie dowiedz bo moze wystarczy jedego rodzica. Szczerez to niewiem, bo ja jak wysylalam dokumenty to za dwa ttygodnie mialam bilety do PL i nie moglam sobie pozwolic na dosylanie brakujacych dokumentow wiec wyslalam wszystko co mnozliwe by miec pewnosc. A te przesylki paszportowe sa monitorowane i nie wrzucasz ich do skrzynki tylko pani na poczcie od ciebie odbiera wiec o to raczej sie nie trzeba martwic .....chociaz jakies tam ryzyko zagubienia zawsze istnieje....witajcie

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
I ja dołączam się do gratulacji dla Moniadan

emili78
mama czerwcowa 2009
Hej mamusie co taka cisza dziś tu nikt nic nie pisze :-(wiem dziś dzień do spania sama jestem senna.Mała szaleje w brzuchu a synuś śmiga na Rolkach.Pozdrawiam
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao!
Tak mnie dzis krzyz boli, ze mam wrazenie, ze zwariuje zaraz.
Naprawde ostro daje! Nie moge znalezc zadnej wygodnej pozycji.
Na dodatek nachodzi mnie to takimi falami. Raz boli tak ze mam ochote plakac a zaraz odchodzi calkiem
Zaczynam sie lekko obawiac, ale nie chce panikowac. Mam nadzieje, ze to nie zadne skurczowe sprawy. Od dzisiaj jade juz na zmniejszonej dawce fenoterolu (za 2 tyg. znowu zmniejszam a potem odstawiam) i zastanawiam sie czy to ma jakis zwiazek. Maly szaleje tam na dole wiec u niego wszystko ok. Ale plecy bola jak cholera! Co za dzien!
Tak mnie dzis krzyz boli, ze mam wrazenie, ze zwariuje zaraz.
Naprawde ostro daje! Nie moge znalezc zadnej wygodnej pozycji.
Na dodatek nachodzi mnie to takimi falami. Raz boli tak ze mam ochote plakac a zaraz odchodzi calkiem

:-)gastone- tak Dr.S to Dr.Sempka. Przyjmuje w Galway w Polmedzie:-)
beakta
Mammy of boys & girl
Gastone ja tez bylam u Dr.Sempki w Galway na usg genetycznym 3d :-)
reklama
Gastone ja tez bylam u Dr.Sempki w Galway na usg genetycznym 3d :-)
no tak pamietam, tylko nie wiedzialam ze pani S to doktor Sempka :-)