Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja tez wysle paszporty bo zalezy nam zeby szybko synek dostal paszportJa wyslalam i moj i meza i wszystko mi odeslali. No ale jak piszesz ze dostalas kartke a tam nie ma paszpotrow to moze juz nie chca....ciezko powiedziec. Z nimi to roznie.
Dlatego ja wyslalam wszystko co mozliwe a znajac mnie to pewenie i za duzo no ale paszport mialam po 6 dniach![]()
.
.
Ja wyslalam i moj i meza i wszystko mi odeslali. No ale jak piszesz ze dostalas kartke a tam nie ma paszpotrow to moze juz nie chca....ciezko powiedziec. Z nimi to roznie.
Dlatego ja wyslalam wszystko co mozliwe a znajac mnie to pewenie i za duzo no ale paszport mialam po 6 dniach![]()
No to moze zadzwon i sie dowiedz bo moze wystarczy jedego rodzica. Szczerez to niewiem, bo ja jak wysylalam dokumenty to za dwa ttygodnie mialam bilety do PL i nie moglam sobie pozwolic na dosylanie brakujacych dokumentow wiec wyslalam wszystko co mnozliwe by miec pewnosc. A te przesylki paszportowe sa monitorowane i nie wrzucasz ich do skrzynki tylko pani na poczcie od ciebie odbiera wiec o to raczej sie nie trzeba martwic .....chociaz jakies tam ryzyko zagubienia zawsze istnieje....witajcie
Misia..jakby co to juz mam ten miernik do lapania sygnalu sat
a musz abyc paszporty obojga rodzicow...moj P leci 24 maja do Pl..i ma tu tylko paszport tak samo jak ja..a musi lecec bo Pl bo to komunia chrzesniaka..a jak niezdaza mu odeslac paszportu to lipa..i tak glupio troszke wysylac dokumenty
moze zadzoni d nich i zapya czy to koniecznosc ten orginal i czy niemoze byc kopia np.potwierdzona z zgodnoscia orginalu przez gardziste

Zaczynam sie lekko obawiac, ale nie chce panikowac. Mam nadzieje, ze to nie zadne skurczowe sprawy. Od dzisiaj jade juz na zmniejszonej dawce fenoterolu (za 2 tyg. znowu zmniejszam a potem odstawiam) i zastanawiam sie czy to ma jakis zwiazek. Maly szaleje tam na dole wiec u niego wszystko ok. Ale plecy bola jak cholera! Co za dzien!
:-)gastone- tak Dr.S to Dr.Sempka. Przyjmuje w Galway w Polmedzie:-)
Gastone ja tez bylam u Dr.Sempki w Galway na usg genetycznym 3d :-)