reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
No i po upałach.Deszcz zacina i nie widac końca.
A tak było fanie.No ale to tak jakbym była na tygodniowych wakacjach i wróciła do deszczowej Irlandii :-D
Z drugiej strony czekałam na ten deszcz bo nie mam węża ogrodowego do podlania trawy,którą muszę wysiac w ogródku :tak:

Jakby nie było Miłej sobotki dziewczyny.
Ja się zbieram do wstawania z wyrka :laugh2::laugh2:
Bo mąż mi dal się troszke wybyczec z kawusią i laptopem w łóżeczku.

reklama
dsiewczyny mówię wam ... dzisiaj to mnie tak już głowa boli niesamowicie że szkoda gadać :confused2: to chyba przez tą pogodę ..,..

zmykam bo mam tyle dzisiaj na głowie......:sorry:

Joann wreszcie sie doczekala!!!:-):-):-)
Gratuluje:tak:.

Martuska zycie czasami plata nam figle,nie ktorzy bardzo pragna dzidzie a nie moga jej miec a nie ktore kobiety nie chca a maja.
Mysle ze jezeli tym razem okaze sie ze nie ma fasolki nastepnym razem szczescie sie do was usmiechnie i fasolinka zagosci w Twoim brzusiu:tak:

No fakt pogoda sie popsula i leje caly dzien:baffled:nawet na dworzu nie bylam,maly troche marudzi bo przyzwyczajony ze wychodzimy codziennie.
Wlasnie ucina sobie kolejna drzemke.
Spi po 30min albo krocej 2 razy lub 3razy dziennie,czasami wcale:baffled:

hej Dziewczynki :) chyba nam się lato skończyło:-( zimno, mokro, wietrznie - czyli powrót do rzeczywistości... ehhh...
czy macie jakiś sposób na okropne nocne skurcze łydek? od dwóch dni mnie męczą, a ten dzisiejszy był straszny - skutki czuję do teraz - jakbym miała zakwasy w łydce. boli nawet przy chodzeniu. biorę tabletki Falvit Mama, piję codziennie mleko i jogurty. nie wiem, czy brać coś extra np. magnez i potas? :sorry:

reklama
Wiecie co?
Mam wrażenie,że deszczu napada tyle ile przez 7 dni były upały :wściekła/y:
Cały dzień pada,w domu ciemno bo pada.Trawę wysiał mąż,ale nie wróżę jej dobrze bo pada,kałuże na ogródku siegają już kostek,nasionka trawy pewnie spłyneły do sąsiedniego ogódka :angry::wściekła/y::wściekła/y:
Kuźwa no!
Ale jestem zła,a tak było Bosko.
Na pogoda.info ma ponoc padac do czwartku,no bo dalej już nie ma prognozy terminowej :baffled:
Ah jak kocham tą Irlandię ;-)
A Misia pewnie bardzo sie Aaronem opiekuje bo jej nie ma ;-)
Hop hop laski,śpicie?
Julia pamiętaj,że manager ma na imię Paul ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry