didi
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jak dzis bylam na skanie w szpitalu.Niestey nic tam niema chcieli mnie dac odrazu tabletkie poronna,ale ja powiedzilam czy niemozna zaczekac do natepnego piątu zgodzili sie i za tydz bede mila ponownie skanjesli nic niebedzie i nadal bedzie pusty pecherz to na oddzial:-
-
-(.Boze dziewczyny tak mi zle czekalam na ta dzidzie caly rok w ciagu ktorego raz lekarz z polski mnie oklama ze jestem w ciazy potem tu nabralam sie roznych tabletek a jak sie udalo to niewidac mojej fasolki
:-
-(to niesprawiedliwe!!!:-(
kochana tak mi przykro..caly dzien mysle o Tobie...wiesz ze jestem drzi obok i zawsze mozesz mi poplakac w rekaw i zasmarkac go.. wiesz ze na ile bede mogla pociesze Cie a jesli bedziesz chciala to pomilcze z Toba i poplacze..ale wiesz dobrze zrobilas ze chcesz poczekac..napewno bedzie ciezko z myslami klebiacymi sie w glowie ..
i ja mam nadzieje ze jednak cos bedzie widac..na nastepnym skanie

a 5 kg , podziwiam...
ale znalazłam przyczynę po 2latach od pierwszej ciąży po 4latach.okazało się że miałam zamało progesteronu a progesteron to podstawa żeby zajść w ciąże i ją utrzymać i zaszłam w ciąże odrazu po dorzuceniu tabletek.
do 14tyg brałam duphastum żeby się dzidzia rozwijała i rosła bałam na każde USG ale udało się