reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Filpi,
przepraszam, ze dopiero teraz... niestety opieka nad moim synkiem bez reszty mnie pochłania.
Tak, w jednym zdaniu, do sprzedania w krotkim czasie mam: fotelik samochodowy dla niemowlaka, lezaczek-bujaczek, 2 wysokie krzesełka do karmienia, maty do przewijania i do zabawy. Chcę sprzedać to bardzo szybko, ponieważ moj powrot do kraju zbliza sie wielkimi krokami. Nie wysyłam ci zdjęć, bo wszystko jest na BB.
Pozdrawiam

reklama
Prezencik od Rodzicow dla Synka:-)
Synek musi sprawdzic czy wszystko dziala
:-D:-D
Nasz Tort

Byly Zyczenia

I prezenty:-)

Dmuchanie swieczki:tak:

No i bawilem sie slicznie z kuzynem i kolezanka

:happy2:

Cześć dziewczyny!
Chciałabym się spytać czy któraś z Was albo może znajomi byliby zainteresowani biletami lotniczymi w okresie świątecznym - mam takowe do sprzedania po bardzo atrakcyjnej cenie!
Są to 2 bilety powrtone.
Trasa linii Ryanair: Dublin - Berlin Schonefeld.
Data: 12 grudnia (odlot) - 31 grudnia (przylot).
Popytajcie proszę!
Pozdrawiam serdecznie!

Aniu śłiczne zdjecia, imprezka jak widze bardzo udana, Antulek szczesliwy, bardzo ładny tort, jesli smakował tak dobrze jak wygląda to pysznosci nieziemskie :)
prezencik pierwsza klasa teraz misiaczek bedzie mógł śmigać jak duzi chłopiec

nasz Filipek sie rozgadał, szkoli nas i ustawia, w nocy usłyszałam "cisza kurka, śpij" mało nie pękłam ze smiechu
wczoraj stwierdzono w szpitalu ze poród sie zaczał ale ze skurcze mimo ze regularne sa nadal za słabe (ja wymiekam z bólu :/) i nei ma rozwarcia (szyjka zupełnie miekka ale zamknieta) to wypuscili mnei do domu, mam sie zgłaszac teraz co kilka dni bo zabyt duzo wód uciekło i maluch ma ich za mało, ja to niesttey paskudnie czuje bo brzusio wisi, mały bardzo bolesnie sie rusza i tez bardzo mało :(
ech przypadek ze mnei neisamowity wrr
z jednej strony chciałabym miec juz Dawidka po tej stronie z drugiej zas panicznie zaczełam sie bać porodu
w sobote mam sie zgłosic do spzitala mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko bedzie dobrze

a tutaj coś mi odstaje ;-)

Filpi ciesze sie ze sie odezwalas.
Juz sie martwilam o Ciebie.
Trzymam kciukasy za Ciebie i Dawidka.

Dziekujemy za komplemenciki.
Fakt,imprezka byla super udana.

Teraz Antek jest chory:-( Katar meczy,choc noce znosi dzielnie.
Ale slysze,ze zaczyna chrypac:-( Mysle , ze szybko mu przejdzie bo od nowego miesiaca do zlobka idzie.

Hehe Twoj Filipek niezle ziolko.
Juz sie nie moge doczekac Antka slowek:-D:-D:-D

Chcialabym bardzo sie z Wami znowu spotkac,ale widze,ze chyba nie damy rady w najblizszym czasie:-(
Moze juz Wasza czworke odwiedzimy :happy:
Kurka a co z ta wanienka?
Dalej obligujesz? Masz juz wanienke?
Odpisz kochana bo trzymam ja wrazie gdybys chciala;-)

Wogole odzywaj sie czesciej bo sie martwie:eek:

niestety wanienke juz małż zakupił, nawet przewijak fachowo zmontował i w ogóle uzupełnił wszystko co mozliwe, spakował torbe i wozi w bagażniku, przestrachał sie jak lekarka mu powiedziała ze teraz to juz w kazdej chwili :) hehe nie moge ja z niego

dla Antulka zdróweczka bo szkoda misiaka, u nas tez dopiero co mały przeziebiony był, gorączkował przez prawie dwa tygodnie, marudny i meczacy był ale juz lepiej i mam zamiar w weekend wyjsc z domku na spacerek z nim o ile bedzie pogoda bo juz siedzi w domku tak długo ze az szkoda

mam nadzieje ze wycałowałaś Antka urodzinowo od grubej ciotki :D

witam mamuski no i tak szybko te 2 tyg zleciały mama juz pojechala do domu:(ale super bylo sprzatala gotowala caly czas, zajmowała sie malym chodzilysmy na spacery no moglaby ze mna mieszkac:)
wiec dzis organizuje sobie dzien sama jakis obiad spacer..
anieczka super fotki no to kiedy sie w koncu spotkamy..?

flipi trzymam kciuki juz niedlugo bedziesz trzymac w rekach swojego aniolka:)

mam teraz chwilke to sprobuje wysl zdj

Kamila zdjecia prosimy

ja sie czuje oczywiscie bleh ale to juz norma, zaczynams ie przyzwyczajac, juz nie mysle o rozdwojeniu bo mnie to dobija, mówią ze misio ma sie dobrze ze nic mu nie grozi, czekamy wiec...
póki co zastanawiam sie nad jakims aktywnym spedzeniem czasu w weekend :D

Czesc dziewczyny nawet nie wiedzialam, ze taki watek istnieje! Ja jestem z mam marcowych'06! Ja tez mieszkam w Irlandii juz od 7 lat! Mam coreczke - Elle, ktora dzis skonczyla 6 miesiecy:-):-):-) Pozdrawiamy wszystkie "Irlandzkie" mamy i ich dzieciaczki!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
flipi hii jestem na etapie wklejania zdjec i kurcze za kazdym razem cos mi przeszkadza a czasem strona wygasa i dupa ale posatram sie no trzeba przyznac ze oliwir rosnie jak na drozdzach i dokarmiam go mieszanka ale nie chce tego robic za czesto bo pozniej cyca nie bedzie chcial:)
mam nadzieje zepozdrawiam

Do góry