• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jak dla mniemoj jest house of dream, i udalo mi sie stargowac do 850.Tylo ze ja biore nie umeblowany, bo mebelkimam swoje musze tylko loze dokupic i komode.
Tutaj jest link jakbyscie chcialy zobaczyc, to jest ten dom, zdjecia slabe, stare jeszcze ale ten drugi link z inego domu ale identycznego pokazuje jak duzy i piekny ten dom jest.Tylko ze tu podlogi na wysoki polysk u mnie wszystkie drewaniane.
Daft.ie : Media Browser
Daft.ie : Media Browser
Gastone - suuuper chata.. to kiedy parapetowa ??;-):-p:-p

reklama
Witam mnie od rana glowa boli spac nie moglam w nocy bo synek nie dal...

Byłam dzis odiwedzic kolezanke ktora urodziła synka ale maluszek w porownaiu teraz z moim F:-)

WolfiA bardz ladny dom piekny ma ogodrod.

gastone mega duza chtaka:-)

no i popisalam ...syn wzywa... przeprszam:zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny, parapetowa hih jak sobie pomysle ile bvede na pudlach siedziec to mnie juz kark boli hihih.Az sie boje te swoje meblisk przemieszcac...
Wolfia fajne mebelki w kuchni, takie ciemne bardzo mi sie podobaja.Livin rom identyczny z tym jaki mam teraz.

Sofik mnnie tez glowa dzisiaj caly dzien boli, wczoraj mialam migrene.

Ostatnia edycja:
hej gastone -chatka ładna ale gabaryty mnie przerażają ;-)mój M jutro jedzie do Polski na tydz załatwiać małemu komunie trochę się cykam nigdy sama nie byłam w nocy :-Dale synek powiedział że zastąpi tatę i będzie mi pomagał:tak:niunia je i śpi ale męczą ją kolki daję jej ten infacol ale to nie pomaga mam espumisan tylko że tam pisze od miesiąca moge jej dać co myślicie?:-)

Emili- a jak sie objawiaja te kolki twojej malej? Bo ja tak sie zastanawiam nad Alexem. On robi kupke, duzo gazow z niego odchodzi ale czasem po jedzeniu tak lezy i takie odglosy wydaje ze koniec...tak jakby prze na kupe! Tak dlugo i przeciagle i czerwony sie robi. Podkurcza nogi i macha raczkami ale nie placze tylko tak marudzi i prze. Czy to kolka?? Czy co to moze byc??

misia -moja dama też tak robi pręży się robi się czerwona i do nie dawna nie ryczała ale teraz już tak:tak: jest na sztucznym bo ja znów na antybiotyku :tak:tu mi mówili że ją mogę karmić a dzwoniłam po mojej pediatry z polski powiedziała że nie :-)mam ją na tydzień odstawić od cyca :-(ale to jest dziwne że te kupki są luzne a tak się męczy przy robieniu oprócz tego pierdzi na maxa

Ostatnia edycja:
Witam ciemną nocą :-):cool2: Misia- to co opisałaś to raczej nie są kolki, gdy dzieciątko ma kolkę to płacze w niebogłosy i ciężko je uspokoić :no: Trwa to czasami dość długo... Gastone- ale chata (!), zgubić się można;-), WolfiA- Twoja też niczego sobie, no i te ceny:tak: Ja za moją będę płacić 750 jurków, a jest bez porównania skromniejsza - ale i tak się cieszę. Moniadan- Losty lecą na AXN, piąty sezon, w piątki o 22.00 polskiego czasu. A ja dziś po egzaminie z angielskiego i do września spokój :tak::-) Zaczęły mi się wakacje hi, hi a w sobotę frrruuu do Polski, dobrze że nie na stołkach :-D ( powrót - kto wie:sorry2: ). Pozdrawiam mamusie, czy któraś wie co u Eli ?

reklama
Witam ciemną nocą :-):cool2: Misia- to co opisałaś to raczej nie są kolki, gdy dzieciątko ma kolkę to płacze w niebogłosy i ciężko je uspokoić :no: Trwa to czasami dość długo... Gastone- ale chata (!), zgubić się można;-), WolfiA- Twoja też niczego sobie, no i te ceny:tak: Ja za moją będę płacić 750 jurków, a jest bez porównania skromniejsza - ale i tak się cieszę. Moniadan- Losty lecą na AXN, piąty sezon, w piątki o 22.00 polskiego czasu. A ja dziś po egzaminie z angielskiego i do września spokój :tak::-) Zaczęły mi się wakacje hi, hi a w sobotę frrruuu do Polski, dobrze że nie na stołkach :-D ( powrót - kto wie:sorry2: ). Pozdrawiam mamusie, czy któraś wie co u Eli ?

Proszę, to nawet nie wiedziałam, że w Polsce już piąty sezon można obejrzeć, w sumie AXN zawsze był do przodu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry