• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wzruszający ten pogrzeb Michaela....:-(:-( Nikt nie myślał, że tak szybko pożegna się z takim artystą:no: W moim życiu, gdzieś tam z tyłu głowy zawsze rozbrzmiewały jego utwory i będą rozbrzmiewały nadal.... Mojego męża jeszcze nie ma, ale dzwonił, że już wraca nowym autkiem :tak:,radość w głosie słyszałam:-)... faceci...;-) Następny wieczorek przed kompem, jednym okiem tylko zerkam na powtórkę "Zagubionych"... fascynujący serial... im dłużej trwa, tym mniej wiadomo...;-):confused:

Ja obejrzałam już ten sezon Zagubionych, co go jeszcze w Polsce nie ma:-), też lubię. 5 jest nawet ciekawy, ale nic nie powiem, bo jak się pojawi, to nie będzie już ciekawie:-):-D

Dzień dobry:-)
Ja zadowolona, bo wczoraj oglądaliśmy dom i zdecydowaliśmy się na niego. Dzisiaj mój O. będzie dzwonił i dowie się wszystkiego. Prawdopodobnie od 24.07 będziemy mieli klucze:-) Dom bardzo czysty i nowy, poprzednio mieszkali Polacy jako pierwsi wynajmujący, ale bardzo krótko, bo wracali do kraju;-) Tak się cieszę, bo naprawdę bardzo nam się podoba:tak:
Wczoraj byłam z Oliverem w "przychodni". Mały waży 7,5kg i ma 66cm:tak: Rośnie ładnie, rozwija się prawidłowo i nie mam z nim problemów:-)
Ach chyba znowu zaczyna być troszkę z górki z tym wszystkim:tak:

Widzę,że ostro się biorą za sprawdzanie.
Ciekawe, kiedy do mnie coś przyślą, pewnie po przeprowadzce:-p

... i dodała ze moze poprostu moje dziecko musi być takie krzywe, moze to jego natura,, szkoda gadać, jade do polskiej kliniki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj mikimauro nie zazdroszczę:no: Domyślam się tylko jaka mogłaś być wkurzona, po tym co ułyszałaś:sorry2: Mam nadzieję, że w końcu trafisz z Maxem do dobrego lekarza, który postawi słuszną diagnozę:tak: Powodzenia:tak:

Mój Victor też ma taki, i on i my jesteśmy zadowoleni:tak:

Ceremoni pożegnalnej M.J. nie oglądałam wczoraj, bo nawet nie miałam kiedy:sorry2: Dzisiaj w necie muszę zerknąć.

Ja w niedzielę po południu byłam na zakupach w mothercare, bo też mieli wyprzedaże 30% i 50% i udało mi się kupić parę fajnych rzeczy dla chłopaków;-)
Mówicie, że teraz w Dunnes się zaczęły...:-p

Jak tam El@:confused: Wiecie coś?

Miłego dnia:-)

Hej
Moku a na jakim programie lecą Losty??? zresztą my juz do Pl dzis lecimy, a tam tv nie mamy :-p dobrze ze M net załatwił, bo ja uzalezniona przeciez wytrzymam bez forum :-D
Wczoraj pozegnanie M.J. oglądałam bez jakis wiekszych emocji, ale na koncu przy jego córeczce łzy popłynęły, strasznie smutne to było :-(
oki spadam nas pakowac, chociaz bardzo ciezko mi to idzie, bo Emka nie chce spac :dry:

martuska przecena 50% w dunnes dla dzieci?Bo wlasnie moja corcia juz wyrasta powoli ze wszystkiego,co ma, wiec trzeba jej narobic zakupow z ciuszkami.
Ja byłam w tym Dansie w centrum i tam byly dwa wieszczi ze slicznymi ciuszkami:-).
Witam sie mam nadzieje,ze dzis cieplutko bedzie caly dzien bo pranko robie chcila bym zeby wszystko ladnie wyschło;-).

Dzień dobry:-)
Ja zadowolona, bo wczoraj oglądaliśmy dom i zdecydowaliśmy się na niego. Dzisiaj mój O. będzie dzwonił i dowie się wszystkiego. Prawdopodobnie od 24.07 będziemy mieli klucze:-) Dom bardzo czysty i nowy, poprzednio mieszkali Polacy jako pierwsi wynajmujący, ale bardzo krótko, bo wracali do kraju;-) Tak się cieszę, bo naprawdę bardzo nam się podoba:tak:
Wczoraj byłam z Oliverem w "przychodni". Mały waży 7,5kg i ma 66cm:tak: Rośnie ładnie, rozwija się prawidłowo i nie mam z nim problemów:-)
Ach chyba znowu zaczyna być troszkę z górki z tym wszystkim:tak:

Ciekawe, kiedy do mnie coś przyślą, pewnie po przeprowadzce:-p

Oj mikimauro nie zazdroszczę:no: Domyślam się tylko jaka mogłaś być wkurzona, po tym co ułyszałaś:sorry2: Mam nadzieję, że w końcu trafisz z Maxem do dobrego lekarza, który postawi słuszną diagnozę:tak: Powodzenia:tak:

Mój Victor też ma taki, i on i my jesteśmy zadowoleni:tak:

Ceremoni pożegnalnej M.J. nie oglądałam wczoraj, bo nawet nie miałam kiedy:sorry2: Dzisiaj w necie muszę zerknąć.

Ja w niedzielę po południu byłam na zakupach w mothercare, bo też mieli wyprzedaże 30% i 50% i udało mi się kupić parę fajnych rzeczy dla chłopaków;-)
Mówicie, że teraz w Dunnes się zaczęły...:-p

Jak tam El@:confused: Wiecie coś?

Miłego dnia:-)

Ja tez sie pochwale.Tez zdecydowalismy sie na dom.Ten ktory nam sie podobal na samym poczatku.Walczylismy o obnizenie rentu i udalo nam sie a dom jest fantastyczny, nowy i w dodatku ma jacuzi hihih Strasznie sie ciesze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry