• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tez sie pochwale.Tez zdecydowalismy sie na dom.Ten ktory nam sie podobal na samym poczatku.Walczylismy o obnizenie rentu i udalo nam sie a dom jest fantastyczny, nowy i w dodatku ma jacuzi hihih Strasznie sie ciesze!
Super gastone:tak: Mam nadzieję, że będzie Wam się dobrze mieszkało i odprężało w nowym jacuzzi;-) U nas z tego co kojarzę też jest wanna z hydromasażem, ale nie jakaś wielka:-p Może w końcu uda mi się wziąć kąpiel od ponad roku, bo codzinnie tylko prysznic, bo jest szybciej:sorry2:

reklama
Hej Dziewczyny,

Znacie może wózek Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1???
Znalazłam w necie, ale na uk.
Zastanawiam się czy może któraś z Was natknęła się na niego gdzieś w Irlandii;-)

Dla ułatwienia link eBay.ie: Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1 Travel System Black (item 200319832488 end time 11-Jul-09 11:09:09 BST)

Wózek mi się podoba, ale wolałabym go zobaczyć 'na żywo' przed zakupem;-) i niestety nie wydaje mi się, żebym widziała go w Dublinie:-(. Chyba muszę jeszcze raz pobiegać po sklepach z wózkami, teraz w poszukiwaniu tego konkretnego... No chyba, że któraś z Was naprowadzi mnie na jakiś trop ;-):-D

Misia houses of dreams jest sporo, tylko szkoda, że takie drogie i nie na moją kieszeń:-p
Jak dla mniemoj jest house of dream, i udalo mi sie stargowac do 850.Tylo ze ja biore nie umeblowany, bo mebelkimam swoje musze tylko loze dokupic i komode.
Tutaj jest link jakbyscie chcialy zobaczyc, to jest ten dom, zdjecia slabe, stare jeszcze ale ten drugi link z inego domu ale identycznego pokazuje jak duzy i piekny ten dom jest.Tylko ze tu podlogi na wysoki polysk u mnie wszystkie drewaniane.
Daft.ie : Media Browser
Hej Dziewczyny,

Znacie może wózek Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1???
Znalazłam w necie, ale na uk.
Zastanawiam się czy może któraś z Was natknęła się na niego gdzieś w Irlandii;-)

Dla ułatwienia link eBay.ie: Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1 Travel System Black (item 200319832488 end time 11-Jul-09 11:09:09 BST)

Wózek mi się podoba, ale wolałabym go zobaczyć 'na żywo' przed zakupem;-) i niestety nie wydaje mi się, żebym widziała go w Dublinie:-(. Chyba muszę jeszcze raz pobiegać po sklepach z wózkami, teraz w poszukiwaniu tego konkretnego... No chyba, że któraś z Was naprowadzi mnie na jakiś trop ;-):-D

Ja jestem jedna z maniaczek wozkowych, szperam , szukam , ale pierwszy raz widze ten wozek.Zadnych opinii.:no:

Gastone dom ooogrooomny:szok: Mój mi się wydaje i tak duży jak na naszą czwórkę, a co dopiero taki;-) Oj będziesz miała co sprzątać Kochana:-p Ale i wypocząć i schować się przed synem i mężem też będziesz miała gdzie:-D
Mój dom marzeń to dom samodzielnie wybudowany i urządzony;-) Z zaprojektowanym dużym ogrodem:tak: A na razie bardzo cieszę się z tego:-):-):
http://www.daft.ie/searchrental.daft?search=Search+%BB&s[cc_id]=c8&s[a_id][0]=2388&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=3&s[pt_id]=&s[move_in_date]=0&s[lease]=&s[furn]=0&s[search_type]=rental&s[transport]=&s[advanced]=&s[price_per_room]=&s[refreshmap]=1&offset=40&limit=10&id=744429

Co do wózków to się nie wypowiem, bo ja zakończyłam ten temat na Chicco ct 0.4;-)

Gastone- jestem pod wrazeniem!!! Super chata!! Naprawde extra! I 850 jurkow:szok::szok::szok::szok: Chyba sie przeniose do Ennis:-D

A my wlasnie po dlugim spacerze po centrum, sklepy itp...bylam w szoku bo mlody spal jak zabity :-) Ale ja do zakupow nie mam jakos weny teraz. Nawet mi sie ogladac nie chcialo! Ale za to Mamuska sobie w Pennesie pokupowala bluzki:-) Byly az 4 wieszaki z bluzkami za 1 jurka takze spoko wyprzedaz;-) A teraz czekamy na znajomych, ktorzy przychodza poogladac dzidka:-)

Ello

Fajne te wasze domki, no i te jacuci, hmmm.My sie co najwyzej nad wanno z hydromasazem mozemy zastanowic a gdzie tam jacuzii:sorry2: ale tez lubie swoj domek, a jeszcze bardziej polubie jak bedzie wyremontowany:tak:
Powinnam kupic jakies ubrania ciazowe ale nie mam weny:wściekła/y: a juz jedne spodnie na mnie wchodza,d ziewczyny gdzie najlepiej szukac w rozsadnych cenach? Podpowiedzcie prosze.

reklama
Jak dla mniemoj jest house of dream, i udalo mi sie stargowac do 850.Tylo ze ja biore nie umeblowany, bo mebelkimam swoje musze tylko loze dokupic i komode.
Tutaj jest link jakbyscie chcialy zobaczyc, to jest ten dom, zdjecia slabe, stare jeszcze ale ten drugi link z inego domu ale identycznego pokazuje jak duzy i piekny ten dom jest.Tylko ze tu podlogi na wysoki polysk u mnie wszystkie drewaniane.

gastone super chata:szok:
ja powiem szczerze że za 800 dwa lata temu miałam i myślałam że mam super
ale ta Twoja to jest nie do przebicia....
chyba też się do Ennis przeniesiemy;-) hhehe
u nas to masakra z tymi chatami.... same holidays i prawie wszędzie grzyb:dry: tym bardziej że przy samym oceanie......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry