Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ihi a ja wlasnie czarnula jestem i mialam wszytskie kilory na lbie oprocz blondu.A krotkie wlosy tez bardzo mnie odmladzaja ale mnie to akurat ie przeszkadza bo tak czy siak nikt nie daje mi 32 lat...Gastone to chyba każdy tak ma,że wiecznie by coś zmieniał.
Ja włosy długie miałam w 5 kl podstawówki.Teraz też mam,tak za łopatki.Tylko chciałabym je mocno wycieniować,bardzo mocno wyszarpać brzytwą.Jednak sama się boje
Ja to miałam już każdą fryzurę i każdy kolor na łbie (no oprócz czarnego) i w krótkich włosach wyglądam jak gówniara.![]()
No ja już po fryzjerze spoko jestem zadowolona i od razu lzej na głowieJa mam tak samo chce zapuscic ale długie wlosy mnie mecza
pogoda sie psuje ale pranie mi juz wyschło![]()
ja tez mam zamiar iśc do fryzjera w Pljak to jest ,że myśimy o tym samym tak często i podobne rzeczy dzieją się w naszych życiach
PRZEPROWADZKI, PSY... a teraz zmiana fryzur- ja też myślę o obcięciu włosów... ale chyba zrobię to w Polsce. Nie. Na pewno zrobię to w Polsce. Myślę o krótkich, wycieniowanych włosach i ładnym jasnym blondzie... najgorsze, że nigdy nie umiem dokładnie wyjaśnić o co mi chodzi
, chyba poszukam jakiejś fotki z tą fryzurą... no i ten blond nie zawsze wychodzi taki jak się chce
Miałam już bardzo różne fryzury i nie boję się eksperymentować. Jak pofarbowałam włosy na brąz (wyszedł b.ciemny) to mnie mąż nie poznał
i z pracy też mnie chcieli wyprosić
...
Ja tez ogladam:-(Co prawda na irlanckiej bo dekoder nam sie popsuł i musimy do reklamacji wysłac:-(.Anieczka pochwale sie jak Łukasz wróci z aparatem i wtedy wkleje
ale tu cisza czyzby wszyscy oglądali pożegnanie Michela Jacksona? Bardzo ładnie to wszystko zorganizowali ja własnie oglądam.
Ja lece w sierpniu i smialam sie dzis do koleżanki,ze jak wprowadza te zmiany to ja bede siedział na stołku barowym,a moja Julcia pod nim bo na nim bedzie jej niewygodnie smiesze to co wymyslajaJa tez ogladam...smutne.
moniadan nie strasz z tym Ryanair bo ja zamierzam we wrzesniu do PL leciec i zeby mi stac nie kazali w tym samolocie![]()

:-) 

W moim życiu, gdzieś tam z tyłu głowy zawsze rozbrzmiewały jego utwory i będą rozbrzmiewały nadal.... Mojego męża jeszcze nie ma, ale dzwonił, że już wraca nowym autkiem
,radość w głosie słyszałam:-)... faceci...;-) Następny wieczorek przed kompem, jednym okiem tylko zerkam na powtórkę "Zagubionych"... fascynujący serial... im dłużej trwa, tym mniej wiadomo...;-)