• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam z ta pogoda mzona oszalec, pada slonce i tak w kolo:angry:

Mam pytanie jaki fotelik dla córy byscie mi polecily od 15 do 36 kg . a moze juz sie spytam dla Synka od 9-do 36 kg ....

Mam metlik lubie maxi cosi ale mysle teraz nad Britax :confused::confused::confused:
A Wy jakie macie!!??

Maku oj wrocila bym sobie na ten kurs tylko nie mam z kim synka zostawic , a nawe na 19 nie udalo by mi sie dojechac, a szkoda...

julia to super!!

A mi bardzo leca wlosy musze sie do fryzjera na podciecie bo mi garsciami wychodza...
tylko ze m robi do 18 a fryzjer tak cyznny...buuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Wlasnie zrobilam wielkie oczy - dostalam list z socjala dot. CHB ale mam potwiedzic ze ja tu jestem a nic o dziecku nie ma:szok:. Nie wiem co to ma za znaczenie, pracodawca ma wypelnic ze pracuje ewentualnie zaznaczyc ze biore zasilek:angry::baffled: a z tylu ze deklaracja ze pracujemy i placimy skladki :szok:. Poprostu wymiekam...

Wow frog :szok:
Widzę,że ostro się biorą za sprawdzanie.
Widocznie są dwa rodzaje listów.Ja musiałam potwierdzic,że dzieci tutaj są przez lekarza.
Wczoraj odesłałam listem poleconym,żeby mi nie wmawiali,że nie dostali odpowiedzi :tak:

dziewczyny melduje ze byłam z Maxem w sprawie tego przykurczu, no i nic nie załatwiłam, bo pani doktor powiedziała ze nie wyczuwa napięcia ani żadnego zgrubienia, i dodała ze moze poprostu moje dziecko musi być takie krzywe, moze to jego natura,, szkoda gadać, jade do polskiej kliniki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny melduje ze byłam z Maxem w sprawie tego przykurczu, no i nic nie załatwiłam, bo pani doktor powiedziała ze nie wyczuwa napięcia ani żadnego zgrubienia, i dodała ze moze poprostu moje dziecko musi być takie krzywe, moze to jego natura,, szkoda gadać, jade do polskiej kliniki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No juz nie wiem co o nich mysleć, zjednej strony jest luz i nie robi sie niepotrzebnych problemów, nie szprycuje sie niepotrzebnie lekami ale to , co usłyszalaś no to już troche dziwne.:no:
Tu, w Cork jednej dziewczynie powiedzieli, że nie mogą ratować jej zagrożonej ciąży bo selekcja naturalna!!!!Niestety nie pamietam w którym tyg. byla.
Wsiadla w samolot do Polski następnego dnia i po kilku miesiącach urodzila zdrowego chłopczyka

Anineczka no mowie ci ze szok:szok:. Poprzedni list mialam jak ty potwierdzic u lekarza badz na gardzie ze dziecko jest w IRL a teraz taki klops. No coz wypisze i odesle nic innego mi nie pozostaje. A jeszcze lepsze jest to, ze list ktory dzis dostalam datowany jest na 27 czerwca :wściekła/y: a mam 21 dni na odeslanie - tak sie kurde wycwanili opozniaja wyslanie :baffled: by potem stwierdzic ze za pozno odeslalas odp lub wcale nie dostali listu:wściekła/y::wściekła/y: No mowie wam ze sil juz mi brakuje...

No ja już po fryzjerze spoko jestem zadowolona i od razu lzej na głowie:) Ja mam tak samo chce zapuscic ale długie wlosy mnie mecza:)

Łukasz dostawal socjala ale zawalilismy bo nie wiedziałam ze trzeba odnowic i isc tam i skladac papiery wiec kilka mies bylo bez kasy no ale w koncu jakis czas temu poszlismy do socjala babka jego spławiała jak mogła, a ostatnio byl koles i pow ze nie ma problemu i po kilku dniach przyszło potwierdzenie ze bedzie dostawal wiec tak to wygl.
takze po roku trzeba isc jeszcze raz i skladac tylko to sie nazywa inaczej.

Ja tez byłam dzis u lekarza podpisac list CHB i wysle, to fakt zaczynaja sprawdzac czy ludzie nie wracaja do pol i nie biora kasy lub dodatkowych dochodow nie maja.

pogoda sie psuje ale pranie mi juz wyschło:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry