• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam Mamuśki! Widze że co niektóre to coś spania waczoraj nie miały:-) ale przynajmniej miałam rano co poczytać:-)
Żadnych wieści od ELI?? Ciekawe czy już po??

reklama
Onet.pl Wiadomości dziewczyny czy my do polski lecimy nad Atlantykiem???;-)
Nie ,nie lecimy, nie boj sie :-D
Hmm raczej nie ;-) Same morza ,tak mi się wydaje :dry:

Martuśka witaj.
Szczerze ja nie wierzę w takie rzeczy.Podałabym ich do Trybunału praw Człowieka ;-)
Na stołkach barowych ha ha ha.Jeśli podaliby do tego piwko to bym poleciała :cool2::-D:-D
hih W chinach chinczycy tak podobno lataja iih wiec kto wie :-D
Jak ktos slusznie napisal komentarz po co na stolkach moze na wieszakach? :-D:-D:-D
Witam Mamuśki! Widze że co niektóre to coś spania waczoraj nie miały:-) ale przynajmniej miałam rano co poczytać:-)
Żadnych wieści od ELI?? Ciekawe czy już po??

Wlaasnie ciekawe co u Eli????

Hello

MoKu ta licencja kosztuje 12.70e za rok,tak więc żaden pieniądz.Ja muszę właśnie iśc po to na pocztę.

Wczoraj wysłałam poleconym list do CHB.Mam nadzieję,że wsio będzię ok :baffled:

Miłego dzionka kochane.
COś pogoda nam się spartoliła :dry::blink:

Didi- tak jestem z Bydgoszczy, ze Szwederowa no i już w sobotę tą naszą Bydgoszcz zobaczę :tak::-)... No dzisiaj zimno jak diabli... grzejniki rano odpaliłam. Cały dzień dzisiaj sama będę, bo mój R. po pracy jedzie obejrzeć (kupić ?) autko, aż do Cork - pewnie wróci w nocy. A jutro mam egzamin z angielskiego na koniec kursu - tylko weny do powtórki brak:no:.

Witam was
Dobrywieczor:tak:Przepraszam,ze nic niepisze ale tak jakos niema weny:zawstydzona/y:ale podczytuje was :tak:wpadlam wlasnie na neta i zlalazlam ciekawy artukuł o naszych linach lotniczych ,ale sie usmialam onia o wiedza jak nasiebie uwage zwrocic Ryanair planuje oszczędności; pasażerowie będą siedzieć na stołkach - Wiadomości - Onet.pl Biznes - 06.07.2009 :szok: pozdrawiam was wszytkie i obiecuje ,zezaczne byc bardzej aktywna:tak::zawstydzona/y:Dobrej nocy zycze

Ja bym proponowala zeby wogole nie siedziec tylko stac a co tam...:-D

Ja dzis wolne, czekam na kolezanke a na mnie czeka sprzatanie i obiad:sorry2: Wpadne potem
Milego dnia

Cześć:-) Czytam ostatnio co tam u Was, ale nie mam za dużo czasu na pisanie, bo dzieciaki trochę marudne, chyba przez tą pogodę:dry:

Ja też trzymam kciuki za Elę i mam nadzieję, że już jest po;-)

Anineczka nie zdążyłam Ci pogratulować nowej członkini rodziny:-D Śliczna i jak piszesz bardzo grzeczna:tak:

Julia zajrzyj tu, na pewno Ci pomoże;-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-linka-avatara-suwaczek-itp-8478/index13.html

Moku ten egzamin z angielskiego to na koniec kursu organizowango przez HSE:confused: Tak sobie myślę, że jak już się przeprowadzę to poszukam takich kursów i może uda się już iść na jesieni;-) A powiedz mi kiedy są one organizowane, w godzinach popołudniowych/wieczornych, w weekendy:confused:

Miłego dnia:-)

Witam

Ciekawe co tam u ELi?
My wczoraj bylismy z dziecmi pierwszy raz w kinie na epoce lodowcowej musze przyznac ze spodziewalam sie gorszego zachowania oliviera ale bylo bardzo fajnie:)

Dzis u mnie dobra wiad przedluzyli Łukaszowi bezrobotne bo tyle mies bez kasy to ciezko było no ale sie ucieszyłam:)
Dzisiaj wolne wiec robie pranie, zbieram sie do gp po podpis na child benefit i pozniej do fryzjera w koncu bo włosy mnie juz denerwuja:)

pozdro miłego dnia

reklama
wiecie co albo ja jestem jakas niedotleniona dzis albo co..........wiem gdzie edtyowac avart ale gdzie dodac ten suwaczek nie moge znalesc:zawstydzona/y:mozecie mi powiedziec gdzie to jest w czym.............masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry