Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ,nie lecimy, nie boj sieOnet.pl Wiadomości dziewczyny czy my do polski lecimy nad Atlantykiem???;-)

hih W chinach chinczycy tak podobno lataja iih wiec kto wieHmm raczej nie ;-) Same morza ,tak mi się wydaje
Martuśka witaj.
Szczerze ja nie wierzę w takie rzeczy.Podałabym ich do Trybunału praw Człowieka ;-)
Na stołkach barowych ha ha ha.Jeśli podaliby do tego piwko to bym poleciała![]()

Witam Mamuśki! Widze że co niektóre to coś spania waczoraj nie miały:-) ale przynajmniej miałam rano co poczytać:-)
Żadnych wieści od ELI?? Ciekawe czy już po??
Hmm... a do Bydgoszczy tylko Ryanair lata:-):-)...
:-)... No dzisiaj zimno jak diabli... grzejniki rano odpaliłam. Cały dzień dzisiaj sama będę, bo mój R. po pracy jedzie obejrzeć (kupić ?) autko, aż do Cork - pewnie wróci w nocy. A jutro mam egzamin z angielskiego na koniec kursu - tylko weny do powtórki brak
.DobrywieczorPrzepraszam,ze nic niepisze ale tak jakos niema weny
ale podczytuje was
wpadlam wlasnie na neta i zlalazlam ciekawy artukuł o naszych linach lotniczych ,ale sie usmialam onia o wiedza jak nasiebie uwage zwrocic Ryanair planuje oszczędności; pasażerowie będą siedzieć na stołkach - Wiadomości - Onet.pl Biznes - 06.07.2009
pozdrawiam was wszytkie i obiecuje ,zezaczne byc bardzej aktywna
Dobrej nocy zycze

Wpadne potem
Śliczna i jak piszesz bardzo grzeczna
Tak sobie myślę, że jak już się przeprowadzę to poszukam takich kursów i może uda się już iść na jesieni;-) A powiedz mi kiedy są one organizowane, w godzinach popołudniowych/wieczornych, w weekendy