jola.24
Fanka BB :)
apropo kotow...to alex nie mogl sobie wymarzyc wiekszych obroncow i straznikow!!:-)
No straznikow ma w deche

El@ powodzonka, trzymaj sie!!!
Najadlam sie dzis ogorkow malosolnych i ledwo zyje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
apropo kotow...to alex nie mogl sobie wymarzyc wiekszych obroncow i straznikow!!:-)

my nie placilismy nic:-)nie wiem czemu............musisz sie spytac w sadzie.....nie bylo mnie bo mnie intrernet zginałdokładnie misia, kolega przed sądem powiedział ze jest ojcem i po sprawie tyle ze musieli 640 euro zapłacic![]()
Przepraszam,ze nic niepisze ale tak jakos niema weny
ale podczytuje was
wpadlam wlasnie na neta i zlalazlam ciekawy artukuł o naszych linach lotniczych ,ale sie usmialam onia o wiedza jak nasiebie uwage zwrocic http://biznes.onet.pl/0,2003755,wiadomosci.html
pozdrawiam was wszytkie i obiecuje ,zezaczne byc bardzej aktywna
Dobrej nocy zyczeHmm raczej nie ;-) Same morza ,tak mi się wydajeOnet.pl Wiadomości dziewczyny czy my do polski lecimy nad Atlantykiem???;-)

mam nadzieje bo juz sie tak wystraszylam z mowie nie leceHmm raczej nie ;-) Same morza ,tak mi się wydaje
Martuśka witaj.
Szczerze ja nie wierzę w takie rzeczy.Podałabym ich do Trybunału praw Człowieka ;-)
Na stołkach barowych ha ha ha.Jeśli podaliby do tego piwko to bym poleciała![]()
a sandalki kupie w polsce sa fajne nike za 30e ale zobacze moze w next czy cos jest:-)a jak mam zrobic zeby wyswietlalo tak jak u was imie dzieciaczka???jakies obrazki bo nie bardzo wiem??
:-):-)... ale tak poważnie to nie wierzę w te stołki, ani nawet w noszenie tych bagaży
Uzależniłam się chyba od neta, bo już tak pózno a ja przy kompie
Anineczka i inne posiadaczki psów czy wiecie, że tu się licencje na psa wykupuje na poczcie... może wiecie, tylko ja nie wiem (?)... nieposiadanie jej jest przestępstwem
... tyle dziś wynalazłam. Ciekawe jak tam El@...;-)
Dobranoc