• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hehe..no wlasnie Marta F....640 euro...powariowali! Pozatym to jest ciekawe bo nam w sadzie powiedzieli, ze prawnika trzeba miec, jakies formy wypelniac i prawnicy maja to podpisac...cos o testach DNA gadali...jakas masakra. To chyba juz szybciej bedzie ta druga strona...;-)

Hmm raczej nie ;-) Same morza ,tak mi się wydaje :dry:

Martuśka witaj.
Szczerze ja nie wierzę w takie rzeczy.Podałabym ich do Trybunału praw Człowieka ;-)
Na stołkach barowych ha ha ha.Jeśli podaliby do tego piwko to bym poleciała :cool2::-D:-D
mam nadzieje bo juz sie tak wystraszylam z mowie nie lece:no:a sandalki kupie w polsce sa fajne nike za 30e ale zobacze moze w next czy cos jest:-)a jak mam zrobic zeby wyswietlalo tak jak u was imie dzieciaczka???jakies obrazki bo nie bardzo wiem??

Hmm... a do Bydgoszczy tylko Ryanair lata:baffled::-):-)... ale tak poważnie to nie wierzę w te stołki, ani nawet w noszenie tych bagaży:no: Uzależniłam się chyba od neta, bo już tak pózno a ja przy kompie:dry::nerd: Anineczka i inne posiadaczki psów czy wiecie, że tu się licencje na psa wykupuje na poczcie... może wiecie, tylko ja nie wiem (?)... nieposiadanie jej jest przestępstwem:confused:... tyle dziś wynalazłam. Ciekawe jak tam El@...;-):happy2: Dobranoc

reklama
moku ja zarejestrowałam psa u weterynarza, wszczepił mu chip i wyrobił paszport i powiedział ze to wystarszczy takze sie nie przejmuje, mam sąsiada gardziste i sie nie czepia takze wszystko ok.

misia moge podpytac znajomego jak oni to załatwiali bo szczegółów nie znam ale oni żadnych badań nie robili, mąż tej dziewczyny mieszka w Polsce a ona tutaj żyje z facetem i problemu im nie robili z uznaniem dziecka, a z tymi opłatami to pewnie jest tak ze zależy od dochodów, ja miałam tu kilka spraw i adwokata i nic za to nie zapłaciłam bo mam małe dochody, a czy wam sie należy to trzeba zadzwonic do LEGAL AID i zapytac, numeru ci nie podam bo inny w twoim okręgu, możesz na internecie sprawdzic. powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry