• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej
My już po lekarzu.Antek antybiotyk,Matt jeszcze nie :-p
Teraz Mateuszek ucieka Mili :-D Świetnie się bawią.
Nie było nas 2 godziny bo u lekarza kolejka,w aptece facet długo tworzył antybiotyk :wściekła/y:
A Mili sama została.Nigdzie nie widzę by było narobione :no:

Idę robic chyba placki ziemniaczane bo chłopaki na pewno nie najadły się zupinka :baffled:

Ela powodzenia :tak:

reklama
Witam

Ela@83 jedz bo to kawał drogi życze powodzenia i małych korków:)

anieczka to super masz czystego pieska pozazdroscic:)

Vit D3 można kupic w Boots bez recepty pow mi kolezanka ok 8 euro

pozdro

Hej
My już po lekarzu.Antek antybiotyk,Matt jeszcze nie :-p
Teraz Mateuszek ucieka Mili :-D Świetnie się bawią.
Nie było nas 2 godziny bo u lekarza kolejka,w aptece facet długo tworzył antybiotyk :wściekła/y:
A Mili sama została.Nigdzie nie widzę by było narobione :no:

Idę robic chyba placki ziemniaczane bo chłopaki na pewno nie najadły się zupinka :baffled:

to ja sobie jakies spacerki ubzduralam a wy do lekarza:shocked2:
jakis chorobliwy czas
hania nadal goraczkuje niezle narazie calpolem zbijamy.
Musze sie pochwalic: moje dziecko przemowilo, juz kilka dni temu zauwazylam, ze swiadomie powtarza jedno slowo, sama z siebie i po nas....ale zadna mama, baba, tata...tylko CZESC:szok: slowo daje.
Misia a jak u Ciebie ze zdrowiem, polepszylo sie?
Ela dzialaj szybko:-D

a to jest witamina D3?? bo dla mnie mama ma wysłac jak urodze bo z tego co wiem to jest tylko na recepte:confused:ale cos mogło sie zmienic
W pl jest na recepte, tu nie.
mikimauro dla swietego spokoju lepiej idz do lekarza,ale staraj sie nie martwic.Nie doczytalam jak karmisz dzidziusia,jesli piersia to podawaj witaminke, jesli butelka to nie,bo oni w tutejszych mlekach maja jej wystarczajaca ilosc,a przedawkowanie tez nie jest za ciekawe.Witamine dostaniesz w Irl,nie martw sie.W boots,w evergreen widzialam. Nie robmy z tej irlandii jakies zacofanej wiochy :-) A czy masz slusznosc podejrzewac krzywice hmm male dzieciaczki lubia sie wykrzywiac i zwijac w rulony,moja ciagle to robila jak byla malenka... napewno nie masz czym sie martwic!
Jak jak 3 lata temu rodzilam nie mieli pojecia co to jest witamina d3 zaczeli sie chyba bardziej interesowac :-D i sprowdzaja j.Najfajniejsze jest to i dla mnie smieszne , ze nie ma tu wiele lekow dla dzieci bez recepty jak u nas.A znow witamine D3 ciezko dostac bez recepty w pl , zalecy od pani farmareutki.atu stoja sobie na polkach w aptece.:-D
dziękuje Wam mamuśki, zaraz jade małego zapisać, bo dopiero wstał. Tak czy innaczej idziemy do lekarza. Rozmawiałam z moja mama, iona tez tak uwaza, ze moze to napięcie, lib poprostu go zawiało gdzieś. Bo mały zaczoł sie krzywić dopiero od trzech tygodni, urodził się prościutki, na bilansie trzymiesięcznym pielęgniarka powiedziała ze jest ok. hmm... strasznie się zdenerwowałam, zobaczymy co lekarz powie.
dziękuje za rady dziewczyny.

apropo kotków, wiem ze przy dzieciaczkach nie ma mowy, moja Majka już po tygodniu przewineła by mu futerko na lewą strone:-D:tak:, na swojego ukochanego angola muszę jeszcze poczekać:-(:-(:-(
Ja tez kocham kotki, jednak niestety nie ma mozliwosci zakupu kota.Po pierwsze mialabym ten sam problem co ty- Max kota by tak wymeczyl ze skapitulowal by chyba w pierwszy dzien, a druga to moja ogromna alergia na koty.Wiec kicha..
apropo kotow...to alex nie mogl sobie wymarzyc wiekszych obroncow i straznikow!!:-)
slooooooooodkie :-)

malgo to może ja się źle wysłowiłam ;-)
U nas na szczęście bez gorączki,o dziwo:confused:

Z placków nici bo zostały mi 2 ziemniaczki.Paluszki rybne,nugetsy i frytki.Taaaakie niezdrowe jedzenie :-p;-):-D

Vit D3 można kupic w Boots bez recepty pow mi kolezanka ok 8 euro

pozdro

wlasnie tam widziałam, a moja mama w pL bez recepty wiatmine D3 dostala:confused:

Oj ale sliczne sa tak zwierzaczki , moja córka by chciala pieska ale mi szkoda brac bo co ja z nim zrobie jak pojade do PL:baffled:

My dzis na obiadek ziemniaczki z aldika , kurczak i surówka:) kurczak zawsze mam z niedizeli :zawstydzona/y: wiec w poniedzialek tylko wszytko do piekarnika...:sorry2:

Ostatnia edycja:
wlasnie tam widziałam, a moja mama w pL bez recepty wiatmine D3 dostala:confused:

Oj ale sliczne sa tak zwierzaczki , moja córka by chciala pieska ale mi szkoda brac bo co ja z nim zrobie jak pojade do PL:baffled:
A nie macie znajomych co zajęliby się zwierzem?
My mamy co najmniej 3 rodzinki ,które z chęcią zaopiekują się naszą Mili ;-)

Chciałam juz wcześniej napisac,ale zapomniałam
Jolu masz cudowną mordkę w domciu.:-D
Marta ja nie wiem jak zapomniałam o Jessie.Przecież mi ją pokazywałaś.To ta co ucieka przez mur?:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry