didi
Fanka BB :)
jak maja wyslac z Pl..to powiedz mamie niech kupi taka w kapsulkach..jedna kapsulka to jedna dawka..ja kupilam wlasnie mojej malej i to bez receptya to jest witamina D3?? bo dla mnie mama ma wysłac jak urodze bo z tego co wiem to jest tylko na recepteale cos mogło sie zmienic
dzieczynki co mam robic poleciało mi troche wod po nogach..jak w stałąm z kanapy..
zadzwoniłam po swojego..m własnie przyjechał...z pracy umyłam sie...boli zadnych niema myslicie ze mozemy jechac do szpitala czy mam czekac???
moniadam dzieki za ekspresowa odp.kurcze mam nadzieje ze nieodesla mnie z powrotem teraz jakby przestały juz sama niewiem .....bo czeka mie teraz połtoragodzinna drogaok lece sie ubierac;-);-)
trzymajcie kciukasy!!!!!!!!!
powodzenia i szybkiego malobolesnego porodu...jeny az mi lezki sie zakrecily..
Sofik..a o jaki paszport sie starasz ..jak o IE.. to my sysylalismy 1 paszport rodzica ( tu moj P ) podpisany wniosek i zdjecia z gardy..formularz A wypisany przez lekarza...P 60 z 3 ostatnich lat..akt urodzenia...akt malzenstwa...
ale cos mogło sie zmienic
..jak w stałąm z kanapy..
ok lece sie ubierac;-);-)
No i powodzenia!!
:-(..buziaki i dousł babeczki
Bylismy w tym oceanarium i zgadzam się z Toba- nie ma rekinow i orek ,ale.... arto obejrzec to co jest.Moja Niki piszczała z zachwytu
wieczór takze