• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

a to jest witamina D3?? bo dla mnie mama ma wysłac jak urodze bo z tego co wiem to jest tylko na recepte:confused:ale cos mogło sie zmienic
jak maja wyslac z Pl..to powiedz mamie niech kupi taka w kapsulkach..jedna kapsulka to jedna dawka..ja kupilam wlasnie mojej malej i to bez recepty

dzieczynki co mam robic poleciało mi troche wod po nogach :szok:..jak w stałąm z kanapy..
zadzwoniłam po swojego..m własnie przyjechał...z pracy umyłam sie...boli zadnych niema myslicie ze mozemy jechac do szpitala czy mam czekac???

moniadam dzieki za ekspresowa odp.kurcze mam nadzieje ze nieodesla mnie z powrotem teraz jakby przestały juz sama niewiem .....bo czeka mie teraz połtoragodzinna droga:szok::wściekła/y:ok lece sie ubierac;-);-)
trzymajcie kciukasy!!!!!!!!!

powodzenia i szybkiego malobolesnego porodu...jeny az mi lezki sie zakrecily..:)

Sofik..a o jaki paszport sie starasz ..jak o IE.. to my sysylalismy 1 paszport rodzica ( tu moj P ) podpisany wniosek i zdjecia z gardy..formularz A wypisany przez lekarza...P 60 z 3 ostatnich lat..akt urodzenia...akt malzenstwa...

reklama
Nawet jak sie lekko saczy to jednak odchodza wody i to juz sie zaczyna a jesli masz taki kawal do szpitala to napewno jak dojedziesz to juzz sie zacznie cos wiecej dziac wiec wtedy lepiej jak bys byla juz pod fachowa opieka
Trzymam kciuki powodzenia

Sofik no duzo tego niebyło poleciało ciurkiem po nogach a teraz jak chodze toczuje jakbym posikiwała po kropelce...nie panikujemy narazie m włąsnie wyszedł z pod prysznica...ja sie ubieram tagze powoli ..i bez pniki tylko sie zastanawiamy czy wyjerzdzac jakos juz czy czekac na wiecej wod albo jakies bole ...cholera niewiem:baffled:
ps.tak niestety 1,5 godziny...do Galway:baffled::dry:

to jedz jeszcze cie w aucie wyczescie ,to urodzisz szybko :) trzymaj sie i do zobaczenia juz z SYNKIEM :)

Daj nam jakos znac co i jak napisz sms-a...

Ela- nie czekaj na bole, tylko jedz do szpitala! Bole moga sie wcale nie pojawic tak szybko a wyciek wod grozi infekcja wiec jedz!:tak: No i powodzenia!!

Ela-to moj numer naprzyklad- 0870638451

Pewka jade tym bardziej ze juz dwa dni po terminie za jakies poł godzinki tagze niebede czekac na ostatnia chwile...wyjerzdzamy.z ajakies poł godzinki ..boje sie strasznie:zawstydzona/y::-(..buziaki i dousł babeczki

oki sofik tylko podajcie jakis nr teraz to zapisze i napewno sie odezwe:tak:

trzymaj sie !!;-)

Ostatnia edycja:
Witam sie.
asienka_r no i nie udalo nam sie spotkac:-D Bylismy w tym oceanarium i zgadzam się z Toba- nie ma rekinow i orek ,ale.... arto obejrzec to co jest.Moja Niki piszczała z zachwytu:tak: Martyska natomiast miała radosc bo pani przy wejsciu zaproponowala jej mały quiz w rozwiazywanie pytan po drodze "ogladania" i ta z wypiekami na policzkach szukala odpowiedzi :-D Na koniec dostała czapke taka z rekinem i dla Niki tez sie sięgło:-D Pogoda nas nie rozpiesciła w sumie,ale grunt ze na spacerze nie padalo- smignelismy miedzy ulewami:-D dzien bardzo przyjemny :rolleyes2: wieczór takze:cool2::-D

El@ i ja 3mam kciukasy zacisniete;-) lekkiego porodu zycze.

Spokojnego popołudnia maminki

Witam sie.
asienka_r no i nie udalo nam sie spotkac:-D Bylismy w tym oceanarium i zgadzam się z Toba- nie ma rekinow i orek ,ale.... arto obejrzec to co jest.Moja Niki piszczała z zachwytu:tak: Martyska natomiast miała radosc bo pani przy wejsciu zaproponowala jej mały quiz w rozwiazywanie pytan po drodze "ogladania" i ta z wypiekami na policzkach szukala odpowiedzi :-D Na koniec dostała czapke taka z rekinem i dla Niki tez sie sięgło:-D Pogoda nas nie rozpiesciła w sumie,ale grunt ze na spacerze nie padalo- smignelismy miedzy ulewami:-D dzien bardzo przyjemny :rolleyes2: wieczór takze:cool2::-D

El@ i ja 3mam kciukasy zacisniete;-) lekkiego porodu zycze.

Spokojnego popołudnia maminki

Fajnie, że dzieciakom się podobało:-):-):-), my z M dziećmi nie jesteśmy, ale i tak nam się podobało:-), szczególnie, że M to akwarysta z zamiłowania. My byliśmy między 11 a 14. Skończyliśmy oglądanie po półtorej godziny, ale czekaliśmy aż deszcz przestanie padać to jeszcze raz trochę pooglądaliśmy:-D, na mnie największe wrażenie zrobiło to ostatnie akwa. Mogłabym tak godzinami na nie patrzeć:cool2::-D

reklama
annineczka śliczny piesek....
misia... twój słodki Alexik ma niezłych tych strażników.....:-D

ja właśnie przeglądam stronkę ze zwierzątkami i się chyba też na coś zdecyduję:tak:kocham kotki..... ale jeśli co do czego to wezmę pieska....:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry