• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka tak to ta co nam ciągle ucieka przez płot:-D ale teraz na nowej chatce ma siatke wysoką i juz nie da rady przeskoczyc.:tak: Dzisiaj synek sie z nią bawił a ona mu ręke podgryzała delikatnie i wyszły mu malutkie siniaczki więc zamknęłam ją spowrotem bo juz wszystkie bluzy ma potargane:baffled:

sofik mogłabym przechowac ci zwierzaczka , moze by sie zaprzyjaźnił z Jessie:-D

reklama
Hej mamunie ja już po wizycie u GP i maternity.;-)u GP osłuchał małą sprawdził uszy gardło i jest ok.:-Da mama do szpitala wytoczył list z którego i tak nic nie wiedzieli tak nagryzmolił ale powiedział że do zszycia :-)do szpitala dojechaliśmy o12 a o 3nas przyjeli i 2lekarzy stwierdziło- nie trzeba zszyć samo się zejdzie antybiotyk następny ale po2tyg jak będę nie zadowolona to mam przyjechać nie rozumiem po co:wściekła/y:chyba się wybiorę do lekarza w Limerick jakiś pan DR.Pyszek słyszałyście coś o nim to proszę opinie .:tak:Ja vigantol czyli vitaminę D3 dostałam bez recepty

hej dziewczyny ja może troche przynudze....ale coś mnie ciekawi,,,,,,,a zatem przed przyjazdem do irlandiii byłam badana na tarczyce miałam wszystko ok.....i mam pytanie właśnie takie czy po porodzie mogłyby mi się podnieść HORMONY byłam tu u lekarza i mówi ze mam za dużo biorę tabletki no i zobaczymy,ale 26.07 lece do Polski więc chyba tam zrobie badanie:-)co myślicie na ten temat???pozdrawiam

hej dziewczyny ja może troche przynudze....ale coś mnie ciekawi,,,,,,,a zatem przed przyjazdem do irlandiii byłam badana na tarczyce miałam wszystko ok.....i mam pytanie właśnie takie czy po porodzie mogłyby mi się podnieść HORMONY byłam tu u lekarza i mówi ze mam za dużo biorę tabletki no i zobaczymy,ale 26.07 lece do Polski więc chyba tam zrobie badanie:-)co myślicie na ten temat???pozdrawiam

oczywiscie ze tak...po ciazy organizm bardzo sie zmienia i gospodarka hormonalna juz nie jest taka jak przed ciaza..wiec wszystko mozliwe

Ciao dziewczynki!

Malgo- a dziekuje, dzis czuje sie juz lepiej. Katar zszedl mi z zatok, dzieki Bioparoxowi, ktory sobie aplikuje.

U nas ok. Tylko od trzymania malego zaczynaja mi nawalac miesnie karku i normalnie boli jak cholera. Dlatego teraz juz w nocy karmie go na lezaco i potem razem sobie zasypiamy, a on sie sam dostawia...hehe...:-)

A teraz moja Mamina robi mi racuszki! Boze jak ja dawno nie jadlam...az mi slinka leci!

Moniadan- aktu urodzenia wciaz nie mam. Po pierwsze czekam na papaiery od mojego 'eks-husbenta'- a jemu cos sie nie spieszy...Po drugie dostalam nastepne dokumenty, ktore socjalny zyczy sobie abym wyslala do sadu w Polsce, ktory ma je wypelnic i odeslac. Powiedzieli, ze nie wystarczy im certyfikat rozwodu tylko potrzebuja miec dokladnie ta forme wypelniona (dodam, ze wszytsko w jezyku angielskim). Nie zdziwie sie jak mi sad to odesle i wysmieje, bo niby jaki maja obowiazek wypelniania jakis form po angielsku i odsylania ich do Irlandii??!!:wściekła/y: No ale musze to miec bo inaczej Alex nigdy nie zyska miana 'urodzonego'! I w zwiazku z tym wszytsko bedzie pewnie trwalo wieki a ja jestem zalamana bo chcialam w sierpniu do Polski jechac!

oczywiscie ze tak...po ciazy organizm bardzo sie zmienia i gospodarka hormonalna juz nie jest taka jak przed ciaza..wiec wszystko mozliwe
wlasnie tak myslalam bo igdy nie miala nic takiego.....w polsce mnie badali bo podejrzewali ze mam tarczyce bo mam powiekszone wole....:-)ale niestety wyniki byly dobre a w dziecinstwie przeziebilam SWINKE bo mi sie zachcialo obozuuuu...:-)dzieki didi za odpowiedz

Ciao dziewczynki!

Malgo- a dziekuje, dzis czuje sie juz lepiej. Katar zszedl mi z zatok, dzieki Bioparoxowi, ktory sobie aplikuje.

U nas ok. Tylko od trzymania malego zaczynaja mi nawalac miesnie karku i normalnie boli jak cholera. Dlatego teraz juz w nocy karmie go na lezaco i potem razem sobie zasypiamy, a on sie sam dostawia...hehe...:-)

A teraz moja Mamina robi mi racuszki! Boze jak ja dawno nie jadlam...az mi slinka leci!

Moniadan- aktu urodzenia wciaz nie mam. Po pierwsze czekam na papaiery od mojego 'eks-husbenta'- a jemu cos sie nie spieszy...Po drugie dostalam nastepne dokumenty, ktore socjalny zyczy sobie abym wyslala do sadu w Polsce, ktory ma je wypelnic i odeslac. Powiedzieli, ze nie wystarczy im certyfikat rozwodu tylko potrzebuja miec dokladnie ta forme wypelniona (dodam, ze wszytsko w jezyku angielskim). Nie zdziwie sie jak mi sad to odesle i wysmieje, bo niby jaki maja obowiazek wypelniania jakis form po angielsku i odsylania ich do Irlandii??!!:wściekła/y: No ale musze to miec bo inaczej Alex nigdy nie zyska miana 'urodzonego'! I w zwiazku z tym wszytsko bedzie pewnie trwalo wieki a ja jestem zalamana bo chcialam w sierpniu do Polski jechac!
misia ja mialam to samo tutaj i zalozylam tutaj sprawe w sadzie o uznanie ze to ten ojciec jest ojcem mojego malego.......

OO!! Julia to bardzo ciekawe co mowisz! Bo oni nam to tez zaproponowali ale potem dowiedzialam sie, ze to moze potrwac nawet do 1.5 roku bo sad rodzinny zbiera sie co 3 miesiace! Napisz prosze cos wiecej jak i kiedy...umieram z ciekawosci! Bede niebiansko wdzieczna!:-)

reklama
OO!! Julia to bardzo ciekawe co mowisz! Bo oni nam to tez zaproponowali ale potem dowiedzialam sie, ze to moze potrwac nawet do 1.5 roku bo sad rodzinny zbiera sie co 3 miesiace! Napisz prosze cos wiecej jak i kiedy...umieram z ciekawosci! Bede niebiansko wdzieczna!:-)
powiem ci tak maly urodzil sie w lutym a sprawa byla 2 maja:-)poszlam powiedzialam YES i juz za kilka dni przyszlo pismo z sadu ze dziecko ma nazwisko ojca i on jest jego prawnym juz opiekunem:tak:i zaraz dostalam akt urodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry