reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
anineczka sie boje jak cholera, i to ze tyle czasu perzede mna nic nie pomaga a tylko oznacza ze coraz bardziej sie bede bala. Ja wogole nie wiem:-( czy dzidzia sie bede umiala opiekowac:zawstydzona/y: Jak nie to mame bede musiala zciagnac:sorry2:

ano leje i leje, naweet pies nie chce wyjsc, wkoncu irlandzkie lato przyszlo:-D

Jolu mama na pierwsze dni czy tam 2-3 tygodnie to super sprawa.Babcia zapozna się z wnukiem/wnuczką a ty troszkę odpoczniesz,nabierzesz sił i popodglądasz mamę jak np.kąpie malucha.
Bo np.u mnie pierwszą kąpiel Antek zaliczył z babcią.I bardzo się z tego cieszę bo teraz mam co wspominac :-(:sorry2:
Babcia bardzo mi pomogła,oj bardzoooooo.Zresztą każda tutaj mamusia przyzna,że pomoc jej mamy jest bardzo przydatna.
Moja mama była ze mną i z Antkiem tylko 2 tygodnie.Miało byc 3 ale Antek się przereklamował o 8 dni:angry::-D
A jak miał sie urodzic Matt to mama była ze mną ponad 3 miesiące i razem z dziecmi pojechałam z nią do Pl i tam byłam jeszcze chyba ze 3 miesiące.
Jeśli tylko mama wyraża chęc przyjazdu to nie ma co się zastanawiac :tak::tak::tak:

U mnie nie pada.Ale jak tu dzieci na ogród wyprowadzic jak wszystko mokre :dry:

Ela - gratulacje :-) ciężko było, ale pomyśl, że to już za Tobą i ciesz się swoim nowym Szczęściem :tak: wszystkiego najlepszego!!!

Jola - za bardzo się nakręcasz :szok: nie można się tak stresować i myśleć, że akurat mój poród będzie napewno straszny i w ogóle :no: trzeba myśleć pozytywnie, tym bardziej, że twoja Dzidzia odczuwa Twój stres;-)

a u nas też leje :-( rano było słoneczko, więc z moim M postanowiliśmy przeglądnąć rzeczy dla Małego, odświerzyć, nawet pranie zrobiłam... i co? po godzinie lunęło i tak sobie teraz siąpi:angry: wszystko musiałam wrzucić do living room'u :wściekła/y: ehhhh...
mam pytanko do Was - jaki smoczek używałyście dla niemowlaków? byłam w farmacji, bootsie ale jest tak duży wybór, że zgłupiałam :szok: i nie kupiłam...

U nas pogoda w kratke..
Dziewczynki mam do was pytanko, czy ktoras z was ma moze wzor albo przyklad formy o prace? Nie wiem jak to ladnie i skladnie napisac , zeby dolaczyc do cv.chcialam wyslac kilka cv ale jakis wstep by sie przydal..
Jakosnie moge sie zebrac zeby cos nabazgrolic ...

Ela - gratulacje :-) ciężko było, ale pomyśl, że to już za Tobą i ciesz się swoim nowym Szczęściem :tak: wszystkiego najlepszego!!!

Jola - za bardzo się nakręcasz :szok: nie można się tak stresować i myśleć, że akurat mój poród będzie napewno straszny i w ogóle :no: trzeba myśleć pozytywnie, tym bardziej, że twoja Dzidzia odczuwa Twój stres;-)

a u nas też leje :-( rano było słoneczko, więc z moim M postanowiliśmy przeglądnąć rzeczy dla Małego, odświerzyć, nawet pranie zrobiłam... i co? po godzinie lunęło i tak sobie teraz siąpi:angry: wszystko musiałam wrzucić do living room'u :wściekła/y: ehhhh...
mam pytanko do Was - jaki smoczek używałyście dla niemowlaków? byłam w farmacji, bootsie ale jest tak duży wybór, że zgłupiałam :szok: i nie kupiłam...
ja nie uzywalam smoczka ale wiem ze duzo kolezanek uzywa tych z avent.....moj maly obyl sie bez nawet nie wie co to smoczek.....:-)

ja nie uzywalam smoczka ale wiem ze duzo kolezanek uzywa tych z avent.....moj maly obyl sie bez nawet nie wie co to smoczek.....:-)

ja też nie chciałabym przyzwyczaić Małego do smoczka, ale chcę kupić "tak w razie czego" jakby nagle okazał się potrzebny ;-) widziałam właśnie z Aventa, ale jest kilka rodzajów dla dziecka w wieku 0-3 i dalej nie wiem, który wybrać:confused:

Gastone - ja mam chyba jakiś taki przykład. poszukam i wyślę - tylko powiedz czy na priv czy na e-mail?

reklama
Witam mamuski
Ela gratulacje !!! Wazne że dałas rade zobaczysz za kilka mies nie bedziesz pamietac o porodzie ja tez mam skolioze ale u mnie było wszystko ok ze znieczuleniem.

Wczoraj wpadłam poczytalam he na szczescie duzo nie pisałyscie wiec nie musialam duzo nadrabiac, byłam zbyt pdnieta zeby cos pisac. Byłam wczoraj ze znajoma w Ardilaun hotel na siłowni i pozniej basen sauna bardzo fajnie było dawno nie cwiczyłam i moje ciała odrazu lepiej funkcjonuje, a na saunie moja skóra odetchneła:) Usnełam wczoraj po 21 szybciej niz Olivier:)
Dzis wróciłam z pracy i sie obijamy zrobiłam obiad i pewnie włacze jakis film ,jutro jeden dzien wolnego i drugi w niedziele.

Mamuśki z Galway mam propozycje mam znizke 10% na city limits w Oranmore wiec moze bysmy sie umówiły dzieci zostawiły z tatusiami i sie wybrały na babski wieczór kregle jakies piwko co myślicie:)?

pozdrowienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry