Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie jest ak samo:-)tez mamy inne nazwiska......dziekiU mnie był problem bo mój syn ma inne nazwisko niż ja i też ma paszport irlandzki. Wtedy trzeba mieć akt urodzenia z soba
Jak nie to mame bede musiala zciagnac

wszystkiego najlepszego!!!
nie można się tak stresować i myśleć, że akurat mój poród będzie napewno straszny i w ogóle
trzeba myśleć pozytywnie, tym bardziej, że twoja Dzidzia odczuwa Twój stres;-)
wszystko musiałam wrzucić do living room'u
ehhhh...
i nie kupiłam...ja nie uzywalam smoczka ale wiem ze duzo kolezanek uzywa tych z avent.....moj maly obyl sie bez nawet nie wie co to smoczek.....:-)Ela - gratulacje :-) ciężko było, ale pomyśl, że to już za Tobą i ciesz się swoim nowym Szczęściemwszystkiego najlepszego!!!
Jola - za bardzo się nakręcasznie można się tak stresować i myśleć, że akurat mój poród będzie napewno straszny i w ogóle
trzeba myśleć pozytywnie, tym bardziej, że twoja Dzidzia odczuwa Twój stres;-)
a u nas też leje :-( rano było słoneczko, więc z moim M postanowiliśmy przeglądnąć rzeczy dla Małego, odświerzyć, nawet pranie zrobiłam... i co? po godzinie lunęło i tak sobie teraz siąpiwszystko musiałam wrzucić do living room'u
ehhhh...
mam pytanko do Was - jaki smoczek używałyście dla niemowlaków? byłam w farmacji, bootsie ale jest tak duży wybór, że zgłupiałami nie kupiłam...
ja nie uzywalam smoczka ale wiem ze duzo kolezanek uzywa tych z avent.....moj maly obyl sie bez nawet nie wie co to smoczek.....:-)