Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko ze u mnie epidural zadzialal, ale szybko zapomnisz ten bol gdy codziennie bedziesz ogladac swojego skarbka - matka dla dobra dziecka zniesie wszystko
takze duzo zdrowka Wam zycze i podr dla dzielnego m.

chcialam sie tam kiedys wybrac ale nie wiem gdzie
A Alexik to taki spokojny jak po tych sklepach chodzicie? moj nikos to na dworzu spi jak niedzwiedz a jak tylko wejde do sklepu to ma oczy jak 5 zl i niezawsze sie mu podobaja sklepowe szalenstwa mamusi, takze zanim zaczne musze juz skonczyc

badzmy dobrej mysli sasiadko
ale nie chce nowego - naszczescie nie ma tragedii bo on nie musi miec smoka koniecznie..ups ale jak zasypial wetknelam mu ten stary

ja tez sie przymierzam zeby kupic sobie karnet na basen - chcialabym tez malego troche z woda oswajac, ale chyba ze wzgledu na moje lenistwo skorzystam z basenu pod domem czyli w clybaun hotel musze sie tylko dowiedziec ile kosztuje karnet, choc na salthilu mi sie bardziej podoba...a jak jest w tym hotelu Kamcia co ty bylas? nadaje sie dla dzieci? bo w sumie do niego tez daleko nie mam...a kapielowki nikosiowi juz kupilam