biola
szczęsliwa mama
Hej dziewczyny caly komputer nam siadl
a wiec wszystko co w nim bylo tez wszystkie wazne info ktore mialam zbierane przez dwa lata poszlllly........:-(
a do tego jeszcze pare dni temu pamiec sie popsula a te sprzety nie maja nawet 2 lat.a niektorzy mowia ze to juz czas na zmiane komputera bo stary
jak to stary przeciez ma 2 lata a kto wymienia komp co 2 lata .tragedia.
mam do was prosbe moglybyscie podac mi linki do tej str citiz......tam gdzie sa info i tyej str waznych zwrotach przetlumaczonych po angielsku.
a wiec wszystko co w nim bylo tez wszystkie wazne info ktore mialam zbierane przez dwa lata poszlllly........:-(a do tego jeszcze pare dni temu pamiec sie popsula a te sprzety nie maja nawet 2 lat.a niektorzy mowia ze to juz czas na zmiane komputera bo stary
jak to stary przeciez ma 2 lata a kto wymienia komp co 2 lata .tragedia.mam do was prosbe moglybyscie podac mi linki do tej str citiz......tam gdzie sa info i tyej str waznych zwrotach przetlumaczonych po angielsku.
Może przy drugim będę mniej panikować
A czy Alex ma ciepłe rączki i nóżki?? Bo mój od małego ma zimne..po urodzeniu często miał wręcz aż sine.. Położna mówiła, że to OK
i myślę, że może mój szkrab to zmarzluszek..
)
A już chciałam się zgadać na jakieś spotkanie..
Czyli czas na stopniowe zmiany..:-)
test oblany zrobilam 6 bledow na 5 dozwolonych...........kurcze ale chyba sie za bardzo zestresowalam i trchoche nie poszlo w sobote mam znow egzamin,,,,,,,,heeeee mam nadzieje ze juz bedzie lepiej a powiem wam ze uczylam sie z tych polskich testow z tego reinbow czy jak im tam i do dupy poniewaz inaczej sa przetlumaczone pytania i odpowiedzi a po za tym 2 pytan nie mialam wogole w moich testach...............do dupy z tym wszystkim i zaplacilam 99e a u nich w galway z polskim tlumaczem 37e jaki to sens placic wiecej.....