Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eheehee w sumie masz racjeNie plakac nie plakac.Zdasz, tylko sie nie stresuj bo stres nie pomaga.
Bedzie doobrze.Nie kazdy zdaje za pierwszym razem.
zestresowalam sie strasznie bo az mi sie rece trzesly jak odpowiadalam
mialam 45 minut a wyszlam po 20 minutach w sumie moglam sie odstresowac i po malu ale wiadomo.....nastepnym razem bedzie lepiej bo juz wiem o co chodzihehe ja bylam po polsku ale coz trudno;-):-)w sobote pojde znow juz za drugim razem bedzie latwiej ..................moze sie tak nie bede stresowacJulia ja tez sie wybieram na prawko bylam juz raz po angielsku i tez 6 bledow zrobilam na 5 dozwolonych a teraz pojde na to po polsku i mysle ze bedie pomyslnie hihihihi
Misia u mnie tez katarkow nie ma a malej wcale cieplo nie ubieram (jak irlandczycy tylko skarpetki ma na nozkach ) ;-)

a oto sukienusia napiszcie co sadzicie czy sie nada do chrztu bo jak nie to zawsze mozna nowa kupic a ta bede na inne okazje ubierac
super date mam w aparacie ustawiona heheheh
chyba jakis klimatyzator bedziemy musieli kupić, jeśli takie temperatury bedą sie utrzymywać...

czesc dziewczynytest oblany zrobilam 6 bledow na 5 dozwolonych...........kurcze ale chyba sie za bardzo zestresowalam i trchoche nie poszlo w sobote mam znow egzamin,,,,,,,,heeeee mam nadzieje ze juz bedzie lepiej a powiem wam ze uczylam sie z tych polskich testow z tego reinbow czy jak im tam i do dupy poniewaz inaczej sa przetlumaczone pytania i odpowiedzi a po za tym 2 pytan nie mialam wogole w moich testach...............do dupy z tym wszystkim i zaplacilam 99e a u nich w galway z polskim tlumaczem 37e jaki to sens placic wiecej.....
tylko plakac......................