gastone
potrojna mama
Sukienusia jak najbardziej sie ndaje.a oto sukienusia napiszcie co sadzicie czy sie nada do chrztu bo jak nie to zawsze mozna nowa kupic a ta bede na inne okazje ubierac
super date mam w aparacie ustawiona heheheh
Nie wiem czy to Cie pocieszy;-): ja zdawalam 5 razy.
Dziewczynki, u nas duzo sie dzieje ostatnio....Zwlekalam z pisaniem tu bo tak niedawno zaprzyjaznilam sie z Wami a tu finito.
Wracamy do Polski...Chcialo sie juz od dawna i cieszymy sie ale nagle sprawy w Polsce przyspieszyly sprawe.
Szkoda mi tylko tego, ze nie bede tu rodzic...bo planowalismy raczej po porodzie...no i WAS:-):-):-).
Nie mialam okazji zaprzyjaznic sie blizej z Wami ale tyle serdecznosci i normalnosci tu miedzy Wami....
Poki co bede tu jeszcze zagladac, przeciez jeszcze chwile ta Polko-Irlandka jestem
Mam prosbe czy moze mi ktos polecic firme przewozaca paczki stad do Polski-troche strach tak w ciemno.
Tak jak Anineczka mowi, chociaz ziemie irlandzka opuszczasz mozesz zostac tu z nami..

Dziewczyny pytanie z innej beczki.Czy wiecie gdzie mozna wykonac sobie usg piersi?

Ostatnia edycja:
no ale w Pl zdawałam ;-)) bo na jeździe to będzie jeszcze większy stres
mam nadzieję, bo moja mama już załatwiła i czekam na list. ponoć jest naprawdę uproszczony...
dziwne, bo pracowałam od pazdziernika 2006, ale babka stwierdziła, że przepisy się zmieniły
mój M ma już dość i chce wracać do PL
.
.Ale to moze roznie bywa w roznych miastach.
. Teraz mam w domu teściową i jest gorzej.. Ona woli dziecko popilnować czyli ponosić, pobujać itp.
powiem wam ze tak sie stresowlam ze wyszlo tam mozna bylo wrocic do pytania ale jak czlowiek sie przejal to juz nie myslal....ach moze pojdzie mi lepiej w sobote
gdybym wrocila moze bym zdala ale coz tu gdybac po fakcie...hehhehehe