MartaF
potrójna mamusia:)
ach, zaciekawiłaś mnie jakiej narodowości jest ta PANIA ja musze pochwalic troche swojego J. Od urodzenia spi z malym, bo jak bylam po cesarce kazal mi isc do drugiego pokoju a jak juz sie wyspie to wroce.I tak zostalo do dzis hahahah Nie spimy w jednym pokoju bo moj tak chrapie ze cale osiedle pewnie slyszy, a ja mam plytki sen wiec strasznie mi to przeszkdza.Wiec wyganiam go i on idzie spa do pokoju Maxa a Max korzysta z okazji i siup do lozka do taty.I tak sobie spia juz 3 lata.Ale maz mowi ze mu to nie przeszkadza.Wiec o tyle mam dobrze.A co do innych rzeczy no coz....Nawet Max nuczyl sie mowic tata len! I potrafi mnie oj potrafi wyprowadzic z rownowagi!
Co do stluczki (bo wypadkiem nazwalam to pieszczotliwe)to powiem wam tyle ze pani nie jest irlandka
/

. Zauważcie, ile z was ma teraz problemy z socjalami i innymi urzędami, bo niektórzy tylko kombinować potrafią, a jak człowiek jest naprawdę w potrzebie i próbuje uczciwie i po dobroci, to potem pełno problemów tylko ma i słyszy jakieś chamskie odzywki, także mnie już

kupcy walcza z ochroniarzami, policja i straza miejska o swoje miejsca pracy, gdyz hala ma zostac zburzona... a Pani Gronkiewicz waltz umywa rece i nawet sie nie pojawila...tak ogladam caly ranek relacje i takie mysli mnie nachodza ze niedlugo pod socjalem w irlandii zobaczymy podobne obrazki