misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Kuzde....co za dzien!!
Ja nie wiem co temu mojemu dziecku sie dzieje...ryczy i ryczy i marudzi jak stary dziad! Nie spal dzis w dzien ani minuty. W koncu wzielysmy go na spacer bo zawsze w wozku spi jak susel. Pojechalysmy do tesco a ten tak sie wydarl, ze az ludzie mi do wozka zagladali! Wzielam go, przewiesilam przez ramie....cisza! rozgladal sie wszedzie...po 5 minutach- ryczy! wiec wozek- ryczy 100 razy bardziej! Wiec ja go do klopa i zatkalam mu jape cycem! Skonczylam i chodu ze sklepu! A ten marudzil i marudzil! W domu ryk i na rekach i w wozku i wogole wszedzie! Naspiewalam sie wszystkich piosenek swiata, natanczylam z nim po pokoju niczym w tancu w gwiazdami!! I nic- ryczy! I o cudzie- wzielam go w koncu wsadzilam do chusty-----5 minut dziecko spalo snem sprawiedliwych i przespal mi tak 3 godziny
Ja sobie naczynia umylam, ciasto upieklam!!
Ale przy okazji pozarlam sie z A....ktory przyszedl do domu i mi obwiescil, ze ja sie powinnam bardziej zorganizowac, i ze wogole dziecko placze bo mnie w konia robi i wykorzystuje, zeby dostac cyca a ja taka miekka jestem! I ze jakby byl na butelce to Aaron by go napewno dobrze uspokajal
Myslalam, ze mu noz w plecy wsadze! Bezczelny! Latwo kogos pouczac jak sie pieluche zmieni jedna na 100!!! Do teraz sie nie odzywamy...:-
sorry: Niech mnie cmoknie w oko! Widze, ze nie tylko ja mam dzis kiepski dzien w zwiazku;-):-
sorry:Ci faceci....czasem...rece mi do ziemi samej opadaja....

Ja nie wiem co temu mojemu dziecku sie dzieje...ryczy i ryczy i marudzi jak stary dziad! Nie spal dzis w dzien ani minuty. W koncu wzielysmy go na spacer bo zawsze w wozku spi jak susel. Pojechalysmy do tesco a ten tak sie wydarl, ze az ludzie mi do wozka zagladali! Wzielam go, przewiesilam przez ramie....cisza! rozgladal sie wszedzie...po 5 minutach- ryczy! wiec wozek- ryczy 100 razy bardziej! Wiec ja go do klopa i zatkalam mu jape cycem! Skonczylam i chodu ze sklepu! A ten marudzil i marudzil! W domu ryk i na rekach i w wozku i wogole wszedzie! Naspiewalam sie wszystkich piosenek swiata, natanczylam z nim po pokoju niczym w tancu w gwiazdami!! I nic- ryczy! I o cudzie- wzielam go w koncu wsadzilam do chusty-----5 minut dziecko spalo snem sprawiedliwych i przespal mi tak 3 godziny
Ja sobie naczynia umylam, ciasto upieklam!!Ale przy okazji pozarlam sie z A....ktory przyszedl do domu i mi obwiescil, ze ja sie powinnam bardziej zorganizowac, i ze wogole dziecko placze bo mnie w konia robi i wykorzystuje, zeby dostac cyca a ja taka miekka jestem! I ze jakby byl na butelce to Aaron by go napewno dobrze uspokajal

Myslalam, ze mu noz w plecy wsadze! Bezczelny! Latwo kogos pouczac jak sie pieluche zmieni jedna na 100!!! Do teraz sie nie odzywamy...:-
ktorego punktu nie spelnilas?
może któraś z dziewczyn kiedyś będzie miała podobną sytuację i będzie już miała info na ten temat... no a co do tych punktów i podpunktów, to zabrakło mi ponoć kilkunastu składek (które akurat bym miała, jakby dunnes płacił...) zaczęłam "grzebać" w necie na temat tych skladek i faktycznie okazało się, że miałam za niskie zarobki, żeby odciągać mi prsi... no i klops
niezłe przeboje miałaś z Alexem :-) no i jeszcze ci ludzie zaglądający do wózka i ich miny ;-) może trafić człowieka. i zrozum tu małe dziecko
a co do facetow to szok normalnie...ja to mojego nazywam weekendowy tatus bo on sie zajmuje malym jak maly grzeczny a jak marudzi to mowi wez cos zrob

i dlatego myśli ze to robota dla mamusi