Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
patrzylam na przyszly tydzien na pogode zapowiadaja od 21 do 25 stopini;-):-)teraz wiem ze jest cieplutko http://pogoda.onet.pl/1,962,38,miasto.htmlWitam!
Ale się rozpisujecie, aż cięzko nadążyć ;-)
Julia28 co masz na myśli z tą pogodą, w Polsce jest 33 stopnie w cieniu, weź sobie cienkie ubrania, dzis byłam w Katowicach i było bardzo ciepło, a bez klimy w aucie to ani rusz...
Anineczka czym sie zajmuje Twój M?
Larcia czyli latasz do Niemiec> Ja szukam tych biletow i wszystko drogie, buuu szkoda mi zeby M zapłacił 700zł tylko za siebie w jedną strone :-(
Ja też nie miałam zgagi w ciązy a moja Emma tyle włoskow ze juz jej kucyki robie i spineczki zapinam
hhehe trzeba sie i tym pocieszyc jesli mowisz ze jest okJulia 21-25 to super, bo wierz mi przy 33 nie da sie wytrzymac ;-)
Ostatnio było 16 i tak przyjemnie :-)
jak bylam w tamtym roku u mamy na wakacjach bylo 44 stopnie :-)tylko tyle ze tam inne zycie oni w nocy szaleja cale rodzinki z dziecmi :-);-)

i tylko latam po tych schodach i kładę.Moja cierpliwośc się za chwilunię skończy 

Anineczka Oj lizac lizac az mi sie pisac nie chce hahah