Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie masz typy imienia?anineczka będzie synek:-):-):-)
ja tez jestem wściekła na dziecii to bardzo, pierwszyraz mi zrobili takie cos
wsadziłam ich do wanny, wracam po chwili i co widze
wszystkie szampony i płyny do kąpieli wylane do wody
![]()

no właśnie nawet typów nie mam, kompletna pustkaA jakie masz typy imienia?
No nie dziwię Ci się,że to ciśnienie podniosło.Ja też bym się zdenerwowała.
he he nasz Matt często próbuje coś takiego uskuteczniać,ale w porę zabieramy mu butelki z płynami
Choc dziś dorwał w wannie moje perfumy i tłukł nimi o wannę by wyleciały.Nie zakumał,że to szklana butelka i tak łatwo nie wyleci![]()

juz im obiecałam ze od dzisiaj tylko prysznicwitam
haha z ta kapiela zdarza sie ale nie trzeba było ich zostawiac samych hihih
ja mam busy dzien wiec ide sie kapac i spac, jutro tez cały dzien w pracy wiec zmykam
buzka

raczej new, tez myślałam o Alexie,podoba mi sie Ksawery ale rodzinka by mnie zabiłaKamcia ah ty busy dziewczyno.Buźka :-)
MartaF no tak 6 latek to już kuma czaczę
Co do imienia dla synka niewiele pomogę bo sama z drugim miałam nieźle pustą głowę.Dla córeczki imię wybrane jeszcze przed ciążą,a tu drugi syn
No i miał byc Alex,ale nie do końca przemawiało to do mnie.Dopiero kilka godzin po porodzie mąż wysłał mi smsa "Matthew".
A chcesz imię jakieś stare (Franek,Antonii,Stanisław) czy raczej new![]()
strasznie podoba mi sie Filip ale miałby takie samo nazwisko
Kacper, moja córka miała byc chłopcem,tak wyszło z usg i miała byc BartkiemKsawery śliczne.Dlaczego rodzinka będzie coś miała? Piękne imię.raczej new, tez myślałam o Alexie,podoba mi sie Ksawery ale rodzinka by mnie zabiłastrasznie podoba mi sie Filip ale miałby takie samo nazwisko
Kacper, moja córka miała byc chłopcem,tak wyszło z usg i miała byc Bartkiem