Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

takze anineczka wogóle nie jestem zdecydowana

jak ktoś ma synka i córeczke i jego rodzinka w tym i on nie uważa dziewczynek w rodzinie (w tym własnej córki) to jak wiąże sie z drugą dziewczyną i bardzo chce miec syna a rodzi mu sie córka to czy to nie jest kara Boża

a gdzie chodzisz do fryzjera ?????jesli mozna spytac?????:-)A ja wczesnie jak nigdy.Powod-fryzjer :-) Wkoncu wybieram sie do fryca,bo juz odrosty mnie denerwuja!Widze,z sloneczko swieci, oby tak zostalo!Milego dnia!
Co do imion to Moja Juleczka miala być Kacprem albo Julią.wiec te imiona sa dla mnie naj naj.Justysia,ale swietne imie Nathan;-).Ostatnio niepisze bo szykuje sie do wyjadu do polandi
i juz niemoge sie doczakac jak zobacze rodzinnke.ostatnio bylam na kontroli (bo minelo juz 6tyg od zabiegu)<ale to taka kontrola u GP wiec bez badania tylko pani D pytala jak sie czuje,a do gina pojde w Pl.Wiecie 2tyg temu zanalazlam na naszym forum BB watek poronienia i tam czesto pisze dziewczyny mnie wspieraja i jest lepiej bo dorze to mi niejest jak narazie
Pozdrawiam was wszystkie
.No to fakt Justysiu,że jestem nocnym Markiem,w końcu imię męża zobowiązuje![]()
Lincoln powiadasz
Dobrze,że pierwszą córcię urodziłaś,może o Lincolnie zapomni mąż na jakiś czas
Lincoln a jak to zdrobic?
A ja uwielbiam siedziec po nocach.w końcu to jakieś 3-4 godzinki sam na sam bez dzieci
Oj wiem,dzieci są kochane zwłaszcza jak mój starszy mówi do mnie z maślanym wzrokiem "Mamo pachniesz ślicznie,jak moje śniadanko" a ja na to "Antek jadłeś parówkę na śniadanko" a on mi w odpowiedzi z rozmarzonym wzrokiem "Wiem mamuś,ty pachniesz piękniej niż moje śniadanko"
Nooo nie mam nic do gadania.Wolę kilka godzin bez dzieci w nocy![]()

Oj Anineczka usmialam sie
uf..anineczka ty to zawsze mnie rozbawisz z samego rana,musisz ładnie pachniec ze dzieci chcą cie schrupać
justysia ładne imie Nathantakze anineczka wogóle nie jestem zdecydowana
malgo no trudno ale tyle moich koleżanek jest w ciąży ze napewno któraś będzie miała dziewczynke
słuchajcie jak myśliciejak ktoś ma synka i córeczke i jego rodzinka w tym i on nie uważa dziewczynek w rodzinie (w tym własnej córki) to jak wiąże sie z drugą dziewczyną i bardzo chce miec syna a rodzi mu sie córka to czy to nie jest kara Boża
mam do was prośbe, ma ktoś taki wózek albo znajomi bo sie nad nim zastanawiam,bardzo mi sie podoba i czy 82cm to wystarczająco dla dzidzi
Zobacz załącznik 150997
Tak standardowo, niektore to nawet maja mniej pomiedzy 75-79,wiec ta jest oki.to super. ulżyło mi bo mi sie strasznie podoba, widziałam go w sklepie i ta gondolka jest amortyzowana takze bardzo wygodna dla dzieckaOj Anineczka usmialam sie
uf..
Wystarczajaco duzo.Tak standardowo, niektore to nawet maja mniej pomiedzy 75-79,wiec ta jest oki.