Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dawno jej nie było na forum, ale może któraś z was ma z nią kontakt...
już nie mogę się doczekać, bo wszystko jest w pudłach i nie mogę nawet szykować pokoju dla Małego - a nie zostało mi wiele czasu;-)Jak bardzo opuchnieta, to ciepla woda z octem, dziala jak altacet, mi pomoglo na reke. Opuchlizna zeszla.pomocy!!!
biednemu zawsze wiatr w oczy, mój skręcił albo i złamał noge,jest strasznie spuchnięta i ledwo chodzi, moze wiecie co mozna tutaj kupic na opuchlizne bo szef go samego zostawił i musi wrócic do pracy![]()
bardzoJak bardzo opuchnieta, to ciepla woda z octem, dziala jak altacet, mi pomoglo na reke. Opuchlizna zeszla.
jak do jutra nie zejdzie chociaż troche to do szpitala
ja swojego nie miałam na myśli bo mój jak juz sprząta to porządnie,chodziło mi o byłego
![]()
mój też porządnie....
a ja za to mogę dłuej przy kompie na BB posiedzieć;-)
a tak to jakoś leci mała ma jakieś uczulenie na buzi w kupie ma pełno grudek białych nie wiem czy to normalne na sztucznym niby czytalam ze to ok jest to nie strawione mleko mam nadzieje że to nie jakoś alergie;-)w tym nowym sklepie oliwier nic ciekawego nie ma
i muszę wam wrzucić fotke mojego syna nową fryzurę papapa