Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aha...to takie butyNo to jak dostaniesz 10 czyli tydzień po mnie.Bo ja od wieki wieków dostaje w pierwszy wtorek miesiąca,a ty dostaniesz w drugi poniedziałek.Zapewne spowodowane jest to tym,że dostaniesz łącznie z ECS,który ja dostaje właśnie zawsze w drugi poniedziałek miesiąca.
I od wieków dostaję CHB w sobotę jeśli wypada ona przed bankiem holiday...I jeszcze zapewne dostaniesz wtedy dlatego ,że dopiero wpłyną Tobie pierwsze pieniążki od CHB.
Ale oczywiście nie nastawiam się bardzo bo lubię niespodzianki ;-)

.

No mówię Wam była tak wielka,że nawet mój mąż (zazwyczaj dzielny i waleczny
) spindalał do łazienki ile sił w nogach 

A to Kolezanko trzeba na wlasne oczy zobaczycAaaaa widzisz Marta nie wiedziałam,że dostaje się w innych terminach CHB. ;-)
A dziś w końcu przyszły pieniążki z czeku...ufff ;-)
Powinnam też się kłaśc o 20:30 by wstać świeża i rześka do dzieci rano.Ten Twój mądrze robi :-)
Malago no mówisz,że w Polszy komary.
Ja wczoraj prawie zawał przeżyłam jak szłam się kąpac bo wparowała na górę ćma i to wielkości dłoniNo mówię Wam była tak wielka,że nawet mój mąż (zazwyczaj dzielny i waleczny
) spindalał do łazienki ile sił w nogach
Co ja się uśmiałam z niego to mówię Wam.Oczywiście dzielnie go wspierałam jak walczył z nią ręcznikiem (oczywiście w łazience dalej siedziałam i tylko przez szparkę w dzwiach go dopingowałam),no w życiu nie widziałam takiego kolosa
A co to Platonek??
: 'Pieniadze to nie wszystko" Polecam
...