reklama

Mamy z Irlandii!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Witam dziewczyny jezzzu ale ma nerwy z samego rana!!!!!Wybracie sobie ze przyszlo pismo od prawnika w sprawie te stluczki (otarcia zderzakiem!!!!!!):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I pisze ze dzieci powaznie (juz teraz powaznie!!!:wściekła/y::wściekła/y:) rannych w WYPADKU i ze maz ma sie przyznac do winy!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jezu ale czlowiekowi sie krew gotuje.Chyba bardziej mnie niz mezowi!!!
Byl ostatnio inspektor i sam k..rzucal na ta babe i powiedzial ze oskarza ja o wyludzanie pieniedzy!!! Mowil ze mamy sie nie martwic, oni takich spraw maja mnostwo, a wogole postepowanie moze sie tocyc nawet i 3 lata.Ale czlowieka poprostu krew zaleewa, ze ta wstretna ........ nie uzyje tego slowa wynajduje swiadkow, sporzadza obdukcje u rodakow i wogole cuda niewidy wymysla no i dodam tez ze prawnika rodowitego te znalazla w Dulinie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To jest jakas paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To tak jakbym ja tracila kogos lokciem a ten ktos zlozyl by pismo do prawnika o to ze polamalam mu obydwie rece!!!
Oj nie wyobraacie jak sie zdenerwowalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szkoda z nie moge lacina porzucac:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Witam dziewczyny jezzzu ale ma nerwy z samego rana!!!!!Wybracie sobie ze przyszlo pismo od prawnika w sprawie te stluczki (otarcia zderzakiem!!!!!!):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I pisze ze dzieci powaznie (juz teraz powaznie!!!:wściekła/y::wściekła/y:) rannych w WYPADKU i ze maz ma sie przyznac do winy!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jezu ale czlowiekowi sie krew gotuje.Chyba bardziej mnie niz mezowi!!!
Byl ostatnio inspektor i sam k..rzucal na ta babe i powiedzial ze oskarza ja o wyludzanie pieniedzy!!! Mowil ze mamy sie nie martwic, oni takich spraw maja mnostwo, a wogole postepowanie moze sie tocyc nawet i 3 lata.Ale czlowieka poprostu krew zaleewa, ze ta wstretna ........ nie uzyje tego slowa wynajduje swiadkow, sporzadza obdukcje u rodakow i wogole cuda niewidy wymysla no i dodam tez ze prawnika rodowitego te znalazla w Dulinie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To jest jakas paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To tak jakbym ja tracila kogos lokciem a ten ktos zlozyl by pismo do prawnika o to ze polamalam mu obydwie rece!!!
Oj nie wyobraacie jak sie zdenerwowalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szkoda z nie moge lacina porzucac:wściekła/y::wściekła/y:
kochana nie denerwuj sie bo rzeczywiście nie ma po co, była garda i wszystko spisała także uspokój sie i zastanów sie nad odszkodowaniem dla siebie za bezpodstawne oskarżenie:sorry:

gastone- myślałam , ze baba się opamięta, przecież na gołe oko widac ze to tylko lekkie puknięcie, przecież jak dojdzie do sprawy, to ona jest przegrana, możesz wtedy żądać odszkodowania, za czas i stres, nie deneerwuj sie, wszystko będzie dobrze.Ależ wam się musiało przyklejić g... do dupska, nie martw się wszystko się wyjaśni [ nawet trzy lata- szok:szok:].

Ciao dziwczynki!!
Emili- niestety lezaczek juz wybyl:-(

Gastone- na Twoim miejscu tez bym lacina rzucala. Co za suczyna z tej baby!! Z tym odszkodowaniem dla was to nie jest glupi pomysl. Moze sie na przyszlosc opamieta. Jakbym ja spotkala to z plaskacza jej!!:tak:

Ja wczoraj probowalam z Aaronem przeprowadzic rozmowe i namowic go do rezygnacji z czesc pracy, a mianowicie z niektorych nocek. Teraz pracuje 5 dni w tyg w Smythcie i 4 do tego jeszcze 4 noce. Ale moj mily stwierdzil, ze nie mozemy sobie na to pozwolic bo nie bedzie kasy, a przeciez chce jechac do Polski, zmieniamy chate na nieco drozsza itd....no i kropka. Bo wiem, ze ma racje, a z drugiej strony wcale sie prawie nie widzimy, malego ma na rekach moze z 10 minut dziennie, a do tego martwie sie o jego zdrowie. Po ostatnim pobycie w szpitalu lekarz powiedzial, ze musi ograniczyc prace, a tu klops....Nie wiem jak to wszytsko porozwiazywac. Trzeba wiecej grac w totka:-);-)
Malgo- wypoczywajcie i korzystajcie z pieknej pogody...jak ja zazdroszcze. Moja siora wlasnie mi z POlszy dala znac, ze jest na basenie i sie prazy na sloncu....:baffled:....fajnie....

Gastone szok :szok::szok::szok:

To teraz w poniedziełek jest Bank Holiday??

Misia A czuje sie w obowiązku dbania o was i dlatego tyle pracuje, moze za pare tygodniu jak juz sie przeniecie do domku albo po powrocie z PL troche przystopuje z pracą :tak:
My własnie wyjechalismy do Ilr, zeby mój M nie musiał tyle pracowac, tez mi go bylo szkoda w PL :baffled: teraz też duzo pracuje, ale przynajmnie weekendy ma wolne i z kazdym misiącem jest coraz lepiej ;-)

Hej mamusie.
Ja juz po wizycie u GP, wszystko ok, serduszko bije i tyle, nastepna za miesiac, nie rozczulaja sie tu:-D Dobrze ze do PL we wrzesniu jade.

Ciao dziwczynki!!
Emili- niestety lezaczek juz wybyl:-(

Gastone- na Twoim miejscu tez bym lacina rzucala. Co za suczyna z tej baby!! Z tym odszkodowaniem dla was to nie jest glupi pomysl. Moze sie na przyszlosc opamieta. Jakbym ja spotkala to z plaskacza jej!!:tak:

Ja wczoraj probowalam z Aaronem przeprowadzic rozmowe i namowic go do rezygnacji z czesc pracy, a mianowicie z niektorych nocek. Teraz pracuje 5 dni w tyg w Smythcie i 4 do tego jeszcze 4 noce. Ale moj mily stwierdzil, ze nie mozemy sobie na to pozwolic bo nie bedzie kasy, a przeciez chce jechac do Polski, zmieniamy chate na nieco drozsza itd....no i kropka. Bo wiem, ze ma racje, a z drugiej strony wcale sie prawie nie widzimy, malego ma na rekach moze z 10 minut dziennie, a do tego martwie sie o jego zdrowie. Po ostatnim pobycie w szpitalu lekarz powiedzial, ze musi ograniczyc prace, a tu klops....Nie wiem jak to wszytsko porozwiazywac. Trzeba wiecej grac w totka:-);-)
Malgo- wypoczywajcie i korzystajcie z pieknej pogody...jak ja zazdroszcze. Moja siora wlasnie mi z POlszy dala znac, ze jest na basenie i sie prazy na sloncu....:baffled:....fajnie....

Wyrazy uznania dla twojego faceta ze jest taki wytrzymaly:tak:

(...) Moja siora wlasnie mi z POlszy dala znac, ze jest na basenie i sie prazy na sloncu....:baffled:....fajnie....
eh..mi się właśnie marzy basen.. nawet kryty może być. W ciąży chodziłam co tydzień a teraz to czekam aż Patryk podrośnie...
Tymczasem pępuszek mojego skarbeczka w końcu się zagoił. Ten kawalątek pępka w którym krew się zbierała mu ostatnimi czasy..odpadła mu :-) i teraz ani śladów krwi ani ropki.. Nie sądziłam, że tak długo będę musiała stosować spiryt..:no: ale po samej wodzie to się właśnie zaczęło paprać..dlatego przyszłym mamusiom polecam spirytus - on wysusza i ma się pewność, że pępuszek się nie zakazi żadną infekcją..
Jeszcze raz podziękowania dla Sofik, że mnie uraczyła tym spirytkiem...:happy:

Ostatnia edycja:
Wiecie dziewczyny mowie do mojego J ze zeby babie utrzec nosa to podac ja o odszkodowanie, ale on sie pytal znajomego i doraezil mu ze nie warto, bo sprawa tez bedzie sie toczyc, trzeba bedzie sie w sadzie stawiac i nawet jesli pryznaja odszkodowanie to i tak nam nie zaplaca bo beda mowic ze biedni bo sa z ..,..(wrrrrrrrrr jak mnie czasem ko0rci zeby powiedziec z jakiego kraju ech...)

Gastone- nie ma nic zlego w powiedzeniu, ze sa z Nigerii....to jeszcze nie rasizm;-)

Joann- ja byym polecala spiryt dopiero jak sie cos dzieje bo tak to nie ma potrzeby przesuszac jesli goi sie ladnie.:-)....tak mysle...

Dziewczynki czy znacie kogos z Galway kto robi paznokcie z dojazdem do domu, bo moja paznokieterka, hihi pojechala na wakacje a ja na gwalt potrzebuje!!:szok:

reklama
hej dziewczyny i ja sie witam,wlasnie wrocilam z pracy i jestem chora synal takze chory wiec lezymy i sie kurujemy,ale wiecie co jest najdziwniejsze ze juz drugi raz kiedy mam urlop to jestesmy chorzy i mamy przymusowe siedzenie w domu ale sie pocieszam za tydzien do pl:-):-D:-)mam nadzieje ze tylko pogoda sie nie zmieni:tak:bo juz odswiezylam sobie ubrania ktore lezaly gdzies daleko w szafie bo irl aura nie pozwalala mi ich zalozyc:laugh2:
Gastone kurcze masz nie za ciekawie :no:ale co za babsztyl:wściekła/y:wiecie oni soa b dobrzy w wymuszaniu czego kolwiek.wiecie co mojemu R w pracy jeden irol powiedzial ze murzyni tutaj dostaja nawet jakas kase na zaaklimatyzowanie sie:wściekła/y:bo ze klimat inny:eek:szok
Misia a co do twojego A to masz kobieto racje niech sie chlop nie przemecza bo nie warto za pare groszy pozniej mu wyjdzie wszytsko na stare lata

a znowu wam pozgrzedze ze komp nam siedl 2 raz w ciagu miesiaca :wściekła/y::angry:dobrze ze mamy jeszcze laptopika bo jakos juz nie umiem zyc bez netu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry