reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
No pogoda dogadza,że aż dziwne :cool2:
No jarzębiny też już opadają z drzew,a w Polsce to dla mnie było oznaką,że czas już do szkoły :sorry2:
Ahhh robiło się korale z jarzębinki :-D:-D

Misia piękny pierścionek zaręczynowy w postaci psiaka :cool2:;-):tak:

reklama
Hej!
Joannn-dzieki-ja tez mam taka nadzieje,ze jednak ta natura zadziala,bez zadnych "sztucznych"ingerencji i moje malenstwo lada dzien bedzie z nami:tak:
Andzulina-ja jak najbardziej jestem ZA wspolnym spotkaniem sie na porodowce.Choc Ty chyba jeszcze chcesz troszke poczekac,bo ja to JUZ:-)
A teraz troszke z innej beczki.Widze,ze tu wiekszosc z was przeprowadza sie "na swoje".A my chyba bedziemy szukac kogos od pazdziernika.Moja siostra,ktora mieszka z nami sie wyprowadza i najpierw myslelismy o mieszkaniu samemu,ale jednak nie mozemy jeszcze sobie na to pozwolic.Wiec jesli macie kogos zaufanego-myslimy nad para lub jedna osoba -to prosze dajcie znac.Jak by co to szczegoly wysle na priv.

Hejka lejdis!!!
Kamcia ja dopiero jestem dzis wolna teraz:-)wiec od jutra jak jakas kawka to ja sie pisze:-)
Misia ale Twoj A jest kochany...:tak:Gratuluje grzecznego synka;-)oby tak dalej:-D co do nianiek to ja sie wypowiedziec nie moge bo nie uzywam:-)naszczescie mam mieszkanie jednopoziomowe i dobrze mi z tym:-D

A ja dzis mialam dzien pelen wrazen najpierw wizyta w klinice i zaczipowanie :-D mam wkoncu i ja swoj implanon, a pozniej spotkanie dluuuugie z RC... padam z nog
buzka

Hejka laski:-)
Zrobiłyście mi smaka na tą nianię.. Bo u mnie wygląda to tak, że w ciągu dnia dzidziulek śpi w wiklinowym koszu i noszę go wszędzie ze sobą.. ale już lada dzień z niego wyrośnie..:szok: A jak śpi w łóżeczku to już gorsza sprawa..wtedy co chwilę śmigam góra-dół :baffled: Już nie wspomnę gdy myję podłogi..kosz z Patrykiem kładę z dala od sprzątania by mu detergenty nie śmierdziały i wtedy nie dość, że z mopem latam..to i do Patryczka co chwilę..a schudnąć coś nie mogę mimo tych akrobacji :-D
A jak długo trwa wysyłka z e-bay? I pewnie też trzeba wliczyć koszty wysyłki? To może jednak tą z Lidla lepiej - 3 lata gwarancji i na miejscu.. ehh.. Muszę tylko mężulka namówić..ale coś kręcił nosem..:dry:

Misia - oryginalny prezent zaręczynowy :-)

Kamcia - myślałam, że ta krew to pobrana była honorowo..ale tu chyba nie ma czegoś takiego jak honorowe oddawanie krwi? :confused: w każdym razie życzę dobrych wyników.

Joann- no to faktycznie nianka by sie przydala!!:-):tak: Ja juz wlasnie zamowilam na ebayu bo mi sie jednak podoba ta co ma ja tez wilwia. Ze kamerka mozna poruszac:-) Ja to wogole wszystko kupuje na ebeyu....co wypatrze w sklepie od razu na ebaya wchodze i kupuje sobie duzzzoooo taniej!! Kupilam tez sobie dzis farelke i dwie lampy na dotyk z 4-stopniowym oswietleniem:-) hehehe....a wszytsko to poprzez konto A...taka ze mnie wstreciucha:-) ale on nie mial nic przeciwko:-)
A krew honorowo jak najbardziej mozna tu oddawac. Moj A jest honorowym dawca krwi i dostaje listy kiedy ma sie zglosic kolejny raz. Jego tato tez oddaje. Ja niestety cale zycie chcialam i nigdy nie moglam bo mam dziedzicznie niska hemoglobine i nie chca przyjac mojej krwi:-(

Hej laski!!!
Sorki ze do was nie dam ale znow mam problemy z netem.
Wczoraj napisalam posta ale wyslac juz mi sie go nie udalo:baffled::baffled::baffled:
Od dwoch tyg mi juz nie chodzi,tzn czasami jest tak ze 5min chodzi w ciagu dnia:wściekła/y::wściekła/y:
3tyg temu nie mialam 3dni potem naprawili a teraz znow sa problemy.
Moj m ciagle do nich dzwoni a oni mowia wlacz/wylacz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wreszcie trafil na jakiegos kierownika czy kogos tam i powiedzial co i jak i co mu inni kazali zrobic i dzis jakby lepiej.
Mam nadzieje ze juz bedzie dobrze i ze bede mogla z wami pisac tak jak wczesniej.
pozdrawiam

reklama
Pytalam wczesniej czy ktos moze wie po jak dlugo trzeba przenosic ciaze zeby wzieli na wywolanie porodu? Nie wierze ze zadna z was nie wie, szkoda ze tak ciezko na tym watku o odpowiedz na pytanie, albo tylko ja tak mam bo to juz ktores z kolei, no ale coz to widocznie bardzo zamkniete forum i ciezko byc zauwazonym.
Dobrej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry