Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale cisza....
A co myslicie o tej niance? Jakas taka tania i nie wiem, czy nie jakas lipa....
eBay.ie: WIRELESS VIDEO BABY MONITOR - COLOUR / INFRA RED (item 350237183406 end time 17-Aug-09 13:08:21 BST)
Gratuluje grzecznego synka;-)oby tak dalej
co do nianiek to ja sie wypowiedziec nie moge bo nie uzywam:-)naszczescie mam mieszkanie jednopoziomowe i dobrze mi z tym
mam wkoncu i ja swoj implanon, a pozniej spotkanie dluuuugie z RC... padam z nog
A jak śpi w łóżeczku to już gorsza sprawa..wtedy co chwilę śmigam góra-dół
Już nie wspomnę gdy myję podłogi..kosz z Patrykiem kładę z dala od sprzątania by mu detergenty nie śmierdziały i wtedy nie dość, że z mopem latam..to i do Patryczka co chwilę..a schudnąć coś nie mogę mimo tych akrobacji 

w każdym razie życzę dobrych wyników.
Ja juz wlasnie zamowilam na ebayu bo mi sie jednak podoba ta co ma ja tez wilwia. Ze kamerka mozna poruszac:-) Ja to wogole wszystko kupuje na ebeyu....co wypatrze w sklepie od razu na ebaya wchodze i kupuje sobie duzzzoooo taniej!! Kupilam tez sobie dzis farelke i dwie lampy na dotyk z 4-stopniowym oswietleniem:-) hehehe....a wszytsko to poprzez konto A...taka ze mnie wstreciucha:-) ale on nie mial nic przeciwko:-)A jak to cudo wyglądadwie lampy na dotyk z 4-stopniowym oswietleniem:-)
?

wreszcie trafil na jakiegos kierownika czy kogos tam i powiedzial co i jak i co mu inni kazali zrobic i dzis jakby lepiej.