Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może tym razem dadzą mi ten Allowance? zobaczymy. a co do kwestii małżeństwa... no mój M ma teraz JB, więc dochód tygodniowy to 204 euro na 2 osoby, złożyliśmy w lipcu papiery o dofnansowanie na mnie, przyznali, ale wciąż czekamy na kasę. no nic - zobaczymy, co będzie w tym tyg a potem będę myśleć, co robić dalej 
może kiedy to będzie silny ból... chociaż może któraś z dziewczyn jeszcze się wypowie na ten temat 
jak nigdy chyba;-) może Mamuśki korzystały dzisiaj z fajnej pogody i nie siedziały w domku przy kompie
a teraz albo grillują albo relaksują się ze swoimi menami
chociaż już późno jak na grilla :-) no a co się znów dzieje u Ciebie
mam nadzieję, że nic poważnego?
Szkoda, nie wiem czy będzie nam się znowu chciało taki kawał tam jechać, zwłaszcza że byliśmy tam dwa razy w ciągu dnia, a raczej nocy:-) (jeden z wycieczkowiczów zostawił portfel w resturacji
).

no ja urodzilam 2tyg przed terminem,wiec pakuj torbe.dzięki za rady Dziewczynki - paracetamol nie pomaga, więc dałam sobie spokój, a z tą maścią to pójdę do farmacji i zapytam
a ja dzisiaj biorę się w końcu za pasowanie rzeczy Małego ;-) mój M krzyczy, że 3 tyg zostały a ja torby do szpitala jeszcze nie spakowałamno cóż... czytając wasze posty wychodzi na to, że prawie każda urodziła po terminie, więc...;-)
miłego dnia życzę - słoneczko coś próbuje się przebić przez chmurki, ale bez skutku. ważne, że ciepło i nie pada![]()
bolalo jak cholera!!!!
na fuche pojechal.
(straszna jestem...wiem
)
ale nie chce mi sie isc do gina bo mam dosc bulenia 50 jurkow za kazda wizyte....juz i tak w tym tyg musialam wydac 100 e na dwie wizyty u gp....

.....sa tylko 3 rodzaje, takie jakby witrazowe ale sa drozsze nieco, no i cena jest za jedna, a nie dwie. Ale moze cos przeoczylam...
Jakby nie bylo i tak cena jest ok. a ja jestem uzalezniona od zakupow on-line..hehehe...A oplaty na allegro owszem trzeba placic, ja tez ostatnio dostalam upomnienie ze wisze im 10 zl za umieszczenie fotek jak chcialam opchnac swoja suknie slubna. Zaplacilam karta kredytowa. 
Ja bym poszła do GP zapytać co i jak, i umówić się kiedy, bo do mnie list z zawiadomieniem o szczepieniu przyszedł ponad 2 tygodnie po terminie szczepieniaAch- jeszcze jedno! Chcialam zapytac. Czy na szczepienia Alexa ja bede jakos wolana przez Gp czy jak to wyglada? czy ja sama mam sie zglosic? Pierwsze ma byc jak bedzie mial 2 miechy chyba prawda? No i co? Mam czekac na jakies wezwanie?
Przy kolejnym szczepieniu wzięłam go ze sobą, żeby sobie numer spisali i tyle. GP do których chodziłam mieli tak, że szczepienia były najpierw, przed wizytami, od 9 do 9-30 i 15-15:30, więc ja byłam bardzo zadowolona, bo wchodziłam i zaraz wychodziłam
Ja w tym tygodniu idę z Oliverem, dobrze że już teraz z głowy na pół roku
nie wiem co ze mną, nigdy taka nie byłam i zaczęłam popalać co od 1,5roku nie paliłam czyżby to jakaś depresja???
niby wszystko ok mała super krostki jej zaszły synek ciągle zabiegany a M? musi mieć tą prace bo się pozabijamy w środę idzie na próbę mam nadzieje że go wybierze bo inaczej będzie żle
Albo jakieś wakacje w Polsce z dziećmi , ale z kąt kasę brać do Poznania bilety drogie jak ch..lera
po prostu dolina a może się upije nie pamiętam kiedy się upiłam może miałam 20lat
Ale jak to pić jak takie słoneczko leży w wózku M może by dał rade ale jak to mama musi sama
Pozdawiam P.S. misia ja jadę 17sier na szczepienia do Błach też wam proponowali lekarze jakąś dodatkowe płatne szczepienie na biegunki czy coś takiego za 90e co myślicie o tym?
;-) Mam nadzieje,ze odzyskasz szybko dobry humor i energie.