reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

cisza tutaj dzisiaj:szok:
a ja jak zwykle mam podły humor:-(
samochodzik kupiony,ładny, tani, w idealnym stanie:-D
jakaś nerwowa ostatnio jestem, dzisiaj czekałam w szpitalu 45 na posłuchanie serduszka, nawet mi skanu nie zrobili:wściekła/y:no i wydarłam sie na swojego i trzasnełam drzwiami i wyszłam:sorry2::szok:czasami sama siebie sie boje:-(:zawstydzona/y:

dziewczyny ta piosenka z tego wesela to jaki ma tytuł bo siostrze sie spodobała:-)

reklama
Wilwia Gratuluje!!!

Marta F pochwal sie co za fure kupiliscie;-):-p

moze pozniej napisze cos wiecej,maly dzis caly dzien szaleje teraz zamiast isc spac to sie tlucze w lozeczku,przeciez zaraz go rozwali:sorry:

dzięki anineczka:-D

ewelcia to pegeot 406, 98r. do pracy dla mojego:-)ale w końcu będzie czymś normalnym jeździc a nie złomem, którego ciągle trzeba naprawiac:-)

aha jola nie wiem czemu lekarz ci tak powiedział, pewnie chodziło mu o badania prenatalne bo usg możesz zrobic nawet w 9 miesiącu

ja tez mysle ze lekarzowi chodzilo o badania polowkowe czyli w 20 tygodniu ciazy, ale na usg 4d mozesz isc kiedy masz ochote :) ja bylam w 20tym tyg i lekarz zaprosil mnie za 10 tygodni na kolejne usg 4d :)

jola - zgadzam się z dziewczynami :) badania prenatalne są ok 20 tyg, a usg 3d/4d najlepiej zrobić ok 24-26 tyg, bo wtedy dzidzia jest już w miarę duża, ale też nie za "wielka" i można fajnie zobaczyć szczegóły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry