anineczka
królowa mrówek :P
Mi wyznaczyli date na 9 dni po terminie.
Ale synal się przestraszył i urodził dzień przed ;-)
Ale synal się przestraszył i urodził dzień przed ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nie wiem czy są tutaj,Witam!
Chyba nic nie wiecie na temat pionek na chickenpox, bo żadn az was nic nie napisała![]()

;-)
;-)Coś Magdalena się nie pojawia od 4 dni...czyżby porodówka ?;-)
Kochana ja miałam rano o 10 rozwarcie na opuszek a w nocy byłam już na porodówceOjjj, chciałabym:-).. Narazie rozwarcie tylko 2 cm i nieregularne skurcze. Może byc szybko, a mogę jeszcze ponosić... Wszystko zależy od Łobuza:-)... Trzymajcie kciukasy żeby zaczęło się jak najszybciej... (chociaż nie dociera to chyba do mnie do końca..)...

Hej! Mnie w dzien terminu porodu dokladnie przebadano i do KTG mnie podpieli, zeby sprawdzic czy z dzidzia wszystko ok. Po wizycie kazali mi wrocic...za tydzien! Ale po 5 dniach trafilam juz na porodowke. Malemu co prawda i tam nie spieszylo sie na swiat, bo urodzilam go dopiero po 20 godzinach!Przepraszam, ze tak sie wcinam w rozmowe
Ale szukalam po calym forum i niestety nie znalazlam informacji, ktorej szukam.
Na dniach powinnam rodzic i obawiam sie przeterminowania.
Czy ktoras z Was miala wywolywany porod??
Jesli tak, prosze opiszcie jak to wygladalo-na kiedy wyznaczono Wam zabieg, czy sugerowano sie terminem wg usg czy wg OM? I jak dlugo wszystko trwalo?
Bede bardzo wdzieczna za informacje!!
Pozdrawiam