reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

pisalam juz kiedys ze mnie tez nastraszyla polozna jak bylam w 28tyg a ona po zmierzeniu brzuszka centymetrem i macaniu stwierdzila ze z dzidzia co s nie tak bo mam za maly brzuszek i nie czuje dziecka tak jak powinna.
Natychmiast wziela mnie zaprowadzila na scan bez kolejki i co???Wszystko bylo ok,okazalo sie ze maly byl dlugi a chudy:-):-):-)

Didi od urodzenia chcesz dzidzie rozpijac:-D:-D:-D.
Skoro na powaznie potrzebujesz do pepka to Ci powiem ze kiedys w Tesco widzialam jakas wodke 69% czy cos kolo tego,moze wiecej musiala bys sie przejsc i sprwadzic.

Ja przywozilam sobie 100ml z Polski,ale i tak mi zuzylam troche,pepek nam odpadl w 10dzien:-)

reklama
hej, co do tego spirytusu do pepka to ja pytalam w aptece i mieli ale tylko chirurgiczny i aptekarka powiedziala ze to jest bardzo mocne wiec sie raczej nie nadaje, ale jakby to rozcienczyc z woda to moze by sie nadawal, u mojej corki kikucik szybko odpadl wiec nawet go nie uzywalam

hej, co do tego spirytusu do pepka to ja pytalam w aptece i mieli ale tylko chirurgiczny i aptekarka powiedziala ze to jest bardzo mocne wiec sie raczej nie nadaje, ale jakby to rozcienczyc z woda to moze by sie nadawal, u mojej corki kikucik szybko odpadl wiec nawet go nie uzywalam

\musze zaytac..a nie wiesz czy na recepte ?? ale napewno tak

Didi ja bede miala spirytus, bo choc moja mamcia nie przyjechala to wyslala mi w paczce to co miala mi dowiezc...nie wiem tylko jaka duza ta flaszka bedzie :-Dale jak cos to sie chetnie z Tobą podziele...hihi chyba ze mi go gdzies zawina po drodze ..wiadomo to...
Misia super ze u Ciebie wszystko ok:tak:dzielny Alexik;-)
Ja juz troche spokojniejsza, ale sie szczerze wystrachalam dzis....:blink:

Hej
ja też jestem po wizycie u Doktorka, przy okazji spotkałam Misię :tak:
Wszystko ok, ale usg nie robiłam, mam w poniedziałek w szpitalu i dowiem sie jak tam moja dzidzia i łozysko, czy będzie sn czy może cc...

Agusiek nie masz sie czym przejmować, mała głowka to jeszcze lepiej, latwiej wyjdzie :-) a co do tego że jeszcze szybko nie urodzisz, to nie wiadomo, mi w dzień porodu powiedzili, że dziś nie urodze ha ha

Didi a rodzice ci nie przywiozą spirytusu?
Ja właśnie przed chwila kupiłam moim bilety na 28 kwietnia, w sumie 529zł w jedną stronę, mam nadzieję, że zdążą przed porodem

Didi, pamietaj że polecam się z gazikami spirytusowymi :-)

Agusiek, nie stresuj się. Ja miałam usg w 34 tc i wyszło, że Młody waży niewiele ponad 2 kg, a urodził się z wagą 4080 g. Te pomiary nie są dokładne.

Misia super ze wszystko w porzadku. Teraz pozostaje ci rozpieszczac siebie i Alexa do samego porodu:-)

Kamcia moze byc i u ciebie:tak: jestem za. Teraz pozostaje kwestia kiedy? Ja sie dostosuje.

Teraz i ja zmykam poogladac troszke tv. Mlody spi wiec mam troche czasu dla siebie:-)
Dobrej nocki zycze

reklama
Hej dziewczyny :-)poczytuje sobie was tak troche.Moge sie wkrasc na chwilke?
Spirytusu tu niema,a przynajmniej w monopolowym.Co do apteki to sie nie orientuje.Ale spirytus chirurgiczny,moze byc mocniejszy?Normalny spirytus ma z 96%,to jest jeszcze cos mocniejszego?
Ja do pepuszka mojej Julii uzywalam tego proszku ktory oni ntu daja i tez bardzo szybko kikucik jej odpadl:tak:

Do góry