lajfik
Kuba i Kaja;*
Nie przejmuj sie :-);-)... mi mowili jeden dzien przed porodem ze dziecko jest male ...bo wazy okolo 3 kg. ....ale to nic zlegoMisia poleciala taka podekscytowana do Sempki a jej nie maheh wlasnie wrocilam -Sempka na urlopie zastepuja ja jakis PAN ginekolog wrrrrr, ktory mnie zalamal dzis troche...hm troche az mi cisnienie skoczylo
Zrobil mi usg i okazalo sie ze moj synek ma mala glowke w stosunku do reszty cialaaz mnie normalnie zatkalo, przeciez wszystko bylo ok zawsze a dzis cos takiego...powiedzial ze nie widzi nic nie normalnego - byc moze taka uroda stwierdzil, ale ja sie naprawde przestraszylam:-
-
-(z jego wyliczen wyszlo ze obwod glowki to ok 32 cm czyli jakis 34 tydz ciazy
masakra, ale ogolnie moj synek nie jest za duzy bo waga wyszla ok 3000 g wiec nie wiem co o tym myslec:-(jak myslicie kochane??? Troche siebie za to winie, bo mialam ostatnio sporo stresu z powodu kilku przykrych spraw i moze malenstwu sie jakos udzielilo:-
-( a tak wogole to pan doktor powiedzial ze nie zanosi sie jeszcze na porod, wiec pewnie zalapie sie jeszcze na wizyte do szpitala 31 marca czyli za tydzien i przycisne ich zeby mnie dobrze przeskanowali
![]()
..... Kajke urodzilam nastepnego dnia z waga 3850 
..... Nooooo i tak oni potrafia sprawdzac...Bedzie dobrze...nie przejmuj sie

heh wlasnie wrocilam -Sempka na urlopie zastepuja ja jakis PAN ginekolog wrrrrr, ktory mnie zalamal dzis troche...hm troche az mi cisnienie skoczylo
.....ehhh.....