reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia poleciala taka podekscytowana do Sempki a jej nie ma:no: heh wlasnie wrocilam -Sempka na urlopie zastepuja ja jakis PAN ginekolog wrrrrr, ktory mnie zalamal dzis troche...hm troche az mi cisnienie skoczylo:szok::szok:
Zrobil mi usg i okazalo sie ze moj synek ma mala glowke w stosunku do reszty ciala :no:az mnie normalnie zatkalo, przeciez wszystko bylo ok zawsze a dzis cos takiego...powiedzial ze nie widzi nic nie normalnego - byc moze taka uroda stwierdzil, ale ja sie naprawde przestraszylam:-(:-(:-(z jego wyliczen wyszlo ze obwod glowki to ok 32 cm czyli jakis 34 tydz ciazy:szok:masakra, ale ogolnie moj synek nie jest za duzy bo waga wyszla ok 3000 g wiec nie wiem co o tym myslec:-(jak myslicie kochane??? Troche siebie za to winie, bo mialam ostatnio sporo stresu z powodu kilku przykrych spraw i moze malenstwu sie jakos udzielilo:-(:-( a tak wogole to pan doktor powiedzial ze nie zanosi sie jeszcze na porod, wiec pewnie zalapie sie jeszcze na wizyte do szpitala 31 marca czyli za tydzien i przycisne ich zeby mnie dobrze przeskanowali:blink:
Nie przejmuj sie :-);-)... mi mowili jeden dzien przed porodem ze dziecko jest male ...bo wazy okolo 3 kg. ....ale to nic zlego:tak:..... Kajke urodzilam nastepnego dnia z waga 3850 :szok::-p..... Nooooo i tak oni potrafia sprawdzac...
Bedzie dobrze...nie przejmuj sie :-D:-D:-D

reklama
Didi ja bede miala spirytus, bo choc moja mamcia nie przyjechala to wyslala mi w paczce to co miala mi dowiezc...nie wiem tylko jaka duza ta flaszka bedzie :-Dale jak cos to sie chetnie z Tobą podziele...hihi chyba ze mi go gdzies zawina po drodze ..wiadomo to...

jakby co to chetnie..potrzebuje tylko 2 kiliszki ..haha

Didi a rodzice ci nie przywiozą spirytusu?
rodzice moga niezdazyc..haha..wiec wole byc juz zabezpieczona w razie co

Didi, pamietaj że polecam się z gazikami spirytusowymi :-)

.

pamietam ..pamietam..jestem nadal na nie chetna jakby co

Didi ja chyba mam wiec moge ci dac sprawdze i jutro napisze.
o super..bee w takim razie czekala na odpowiedz

moja mala dzisiaj aktywna..w sumie jak od tygodnia..strasznie kreci sie i wcisna w dolne partie..wrr...kiedy to dziecko odpoczywa??? bo ona dzisiaj aktywna az do teraz... chyba musze sama isc spac aby ona tez poszla

witam
Kurcze Didi mam spirytus nigdy go nie użyłam i sie patrze ze jest przeterminowany wiec sie chyba nie nadaje:(

Spotkanie może byc u mnie nawet jutro:)?
Ja teraz pilnuje kolezanki córkii dzieci ie bawią:) więc wesoło jest.

pozdro

Dziendobry Mamusie!

Mialam dzis sen o moim dzidziusiu:-) Nosilam go sobie i tulilam....bardzo to bylo tkliwe przezycie:-)

A teraz zabieram sie za smazenie nalesnikow...Obiecalam je A. juz na pancake tuesday, ale przez to wszystko troche mi sie opoznilo hehehe:-D Postanowilam zrobic mu wiec niespodzianke dzisiaj:tak:

Ach! I mam takie pytanie...Otoz lekarz powiedzial mi, ze mam obserwowac ilosc skurczow w ciagu dnia, a takze ile razy twardnieje mi brzuch. Moj problem wydawac sie moze glupiutki ale ja nie moge zidentyfikowac tego kiedy moj brzuch jest twardy....po prostu nie mam pojecia! Naciskam sobie, no i on jest tak czy siak twardy, bo wiadomo, ze jest napompowany! Ale nie wiem, czy to jest ta twardosc, czy inna...? No i sobie pomyslalam, ze moze mi podsuniecie jakies sposoby na odczytywanie z brzucha czy on jest jakis inny, niz byc powinien? Naprzyklad wieczorem pojawia mi sie uczucie takiego maksymalnego przepelnienia, czuje jakby brzuch mi opadal do kolan i jakbymialo mi go zaraz rozsadzic..ale czy to jest to uczucie twardego brzucha?

Misia ja tez tak miałam brzuch czesto twardnieje i sie napreża a wieczorem to mi sie maly najbardziej uaktywnial. Ale niby jak ty masz sobie skurcze liczyc..? może chodzi o ruchy dziecka?
pozdro

misia jak niewiesz jak rozpoznac to twardznienie brzucha to najwidoczniej jeszcze tego nie masz ,bo jak juz poczujesz ze brzuch ci twardnieje(skorcze przepowiadajace) to bedziesz juz wiedziala ze to to :)

No kiedy ja wlasnie po to bralam te wszytskie leki bo mialam twardniejacy brzuch i bylam zagrozona porodem przedwczesnym, takze napewno juz je mialam....a i tak nie moge ich rozpoznac...:zawstydzona/y:.....ehhh.....

hejka

ja po wizycie w szptalu...jak zwykle wszystko ok..

Kamcia ..no trudnio..hmm..ale czy alkohol moze sie przeterminowac???

Misia... napiety brzuch to raczej to co masz wieczorem..twardy i uczucie przepelnienia..mowia wtedy ze stawia sie..czyli sa skurcze... mi na to Sempka kazala brac magnez

reklama
Hej
Didi a co ci dzis w szpitalu robili? Jakos czesto chodzisz tam ostatnio, co ile??

Misia mi lekarz kazal brac no-spe na twardy brzuch, a ja nie mialam pojecia kiedy on jest twardy, ale czasem mnie bolal i wzielam wg zalecen przez 7 dni no-spe i po tych 7 dniach przestal bolec calkowicie :-)

a jak w PL stwierdzili ze grozi ci porod przedwczesny, na ktg wyszly jakies skurcze czy jak??

A spirytus to chyba nie moze sie przeterminowac, no bo co procenty z niego ulecialy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry