reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

jesli chodzi o wage to moja mala miala 3440 i 51 cm_ prawie jak mala od DIDI a lekarze mowili mi ze jak nic 4 bedzie :) wiec to prawda usg nie mowi prawdy :)
ale mi sie ladnie powiedzialo .....

dobra a teraz pytanie . co ze spotkaniem? chetnie wkoncu bym was mamusie i dzieciaczki poznala?

reklama
Ewelci a powiedz mi czy dlugo czekalas na paszport od wyslania tego formularzu A,czy moze oni cos Ci jeszcze przyslali do wypelnienia?.............. ja wyslalam 2 tygodnie temu forme o paszport i jeszcze nic mi nie przyslali,,,,ale najpierw zadzwonilismy jakie mamy dokumenty dostrczyc i pani powedziala ze przysla specjalana forme dla emigrantow i ta forme odesllismy,akt,kopie pasportow.....i narazie czekamy:-) moj Justin mial wage 4100...a dlugosc 57cm.....ale nie przypuszczali ze bedzie taki duzy:)

Ostatnia edycja:
witajcie
slonko od rana....mmmm..bardzo mnie to cieszy dzisiaj chyba zaliczymy plac zabaw na mervue

dziewczyny widze ze tamat paszportow...my lecimy 17 czerwca do Pl.. i skladamy wlasnie forme na paszport ..wiec mam nadziejej ze dostaniemy go do tego czasu

i czy trzeba wyslac paszporty rodzicow

Ostatnia edycja:
Julia28 a jak dlugo jestescie w Irlandii???
A my od razu wyslalismy akt urodzenia synka ale juz nam odeslali i nie wiem czy mam go od nowa wysylac??
Didi a my jedziemy 12czerwca i tez mam nadzieje ze do tego czasu paszport juz bedzie:tak:

wlasnie sciagnelam FORM A ktora tez trzeba dolaczyc .. jakby co to podaje linka gdzie ja mozna pobrac ..http://www.dfa.ie/uploads/documents/Passport_documents/document%20a.pdf

Ewelcia..tez mam taka nadzieje ze ten paszpost nam dojdzie...
dzisiaj pozalatwiamy czesc a juto juz reszte i wyslemy ..

i jeszcze jedno mnie zastanawia..bo ja mampaszport na moje panienskie nazwisko ..dopiero teraz jak polece bede wyrabiala nowy bo niestety nie mialam jak i kiedy wyrobic przez ciaze a raczej koniec ciazy... hm...i czy ktoras z was miala juz taka sytuacje

Ostatnia edycja:
wlasnie sciagnelam FORM A ktora tez trzeba dolaczyc .. jakby co to podaje linka gdzie ja mozna pobrac ..http://www.dfa.ie/uploads/documents/Passport_documents/document a.pdf

Ewelcia..tez mam taka nadzieje ze ten paszpost nam dojdzie...
dzisiaj pozalatwiamy czesc a juto juz reszte i wyslemy ..

i jeszcze jedno mnie zastanawia..bo ja mampaszport na moje panienskie nazwisko ..dopiero teraz jak polece bede wyrabiala nowy bo niestety nie mialam jak i kiedy wyrobic przez ciaze a raczej koniec ciazy... hm...i czy ktoras z was miala juz taka sytuacje

Ja mam didi podobna sytuację, mam paszport na panieńskie, bo jest jeszcze rok ważny:-), tylko dowód nowy odebrałam, jak byliśmy teraz w Polsce. Rodzę dopiero w październiku, ale różne rzeczy chciałabym wiedzieć teraz:-). W grudniu chcemy lecieć do Polski z dzidziusiem, no i też trzeba będzie paszport mu wyrobić.

Ja mam didi podobna sytuację, mam paszport na panieńskie, bo jest jeszcze rok ważny:-), tylko dowód nowy odebrałam, jak byliśmy teraz w Polsce. Rodzę dopiero w październiku, ale różne rzeczy chciałabym wiedzieć teraz:-). W grudniu chcemy lecieć do Polski z dzidziusiem, no i też trzeba będzie paszport mu wyrobić.
ja tez mam paszport a nawet dowod na panienskie nazwisko,chyba bedziemy musieli tez wyslac akt malzenstwa,bo jak wysle tylko kopie paszprtu to sie nie polapia:baffled::-D

Hej laseczki!!:-)

Ja dzis na nogach od 4 rano...:szok:...jest gorzej i gorzej...coz...

Ale za to mialam wizyte u Dr.S iiiii....jaki smieszny ten moj bejbus! Wazy juz 2250 i ma cala owlosiona glowe:-D
Z gorszych wiadomosci to to, ze przytylam 3 kilo w zaledwie 2 tygodnie...:baffled: Nie bardzo wiem dlaczego bo nie objadalam sie jakos specjalnie....:confused:

reklama
Hello
Misia młody to straszny wiercipięta :-D
Współczuję.
A co do wagi,napewno tego po Tobie nie widac :-)

Co do paszportu to nie podpowiem bo moi chłopcy mają Polskie 5-letnie :tak:
Ale jak im wyjdą to może zdecyduje się na Irlandzkie :dry:

U mnie Antek miał 3520 a Matt 3200 ale on się urodził o 17 dni szybciej niż Antek.Byc może gdyby był przeterminowany tez by tyle ważył :sorry2::-D

Do góry