reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
misia moja mała tez kopała strasznie:baffled: i mówili ze piłkarz będzie (do porodu miał byc chłopiec:confused:) a teraz ma 4 latka i od początku nie mogła w miejscu usiedziec:shocked2: ale mam nadzieje ze u ciebie będzie spokojniej:-)

Witam was w ten piękny dzień :tak:bylam dzis u pani DR.S i się cieszę ale też boje moje maleństwo podług moich obliczeń i USG na dziś powinło miec 34tyg i 5dni dzis na USG wyszło 35tyg i 2 dni a nózki na 36tyg waży 2574g i pani doktor mi powiedziala ze 4kilo bedzie miala jak nic:szok: a oni chcą zebym rodziła naturalnie choc spojenie łonowe mi sie posypało po pierwszym porodzie wiec tu też nie widze nadzieji żeby było inaczej.Co mam im powiedziec zeby mi zrobili ta cesarke Pomocy,:zawstydzona/y:

Czesc dziewczeta :)
Emili - nie wiem ja Tobie pomoc. U mnie tez szykuje sie ok 4 kg dziecina...ale mam nadzieje ze skoro Stanislawa jakos sie udalo to i teraz pojdzie...
Dzis na wizycie u ginki dowiedzialam sie ze mam swietna morfologie i dosc sily zeby rodzic, nu ale szyjka dluuuuga i zamknieta i nic sie nie dzieje.. ech... niby dobrze ale wolalabym sie dowiedziec no ze za tydz to juz cos sie moz zaczac ... a tu nic. Ale bede czekac... nie ma wyjscia..

hej emili nie stresuj sie zawczasu moja siostra tez ostatnio tak przezywala bo lekarz b dobry w pl powiedzial jej ze ur chlopaka kolo 4.5 kg a ona zalamka ze jak da rade tym bardziej ze pierwsze dziecko .I ur zdrowego synala 3,5 kg wiec nie zawsze jest prawda co lekarze mowia o wadze dzidzi

A jak myślicie, czy duży wpływ ma genetyka? Bo ja to raczej mała, mąż też nie za wysoki, no i nasze mamy mówiły, że też niewielcy byliśmy jak się urodziliśmy:-). Ale to może też dlatego, że jako pierwsze dzieci w rodzinie:-)

Hej
Emili dokładnie, nie traktuj tego jakoś poważnie, mi Sempka mówiła, że na pewno!!! urodzę wcześniej, ze mam się szykowac itp i co..?????? i nic!!!!!!!!!

Kasia haha chciałabyś, nie ma tak szybko, ja też chciałam w 38 tyg urodzić, a jeszcze łażę z brzucholem

Może i macie racje dziewczyny:tak: ale mój synek miał 4kilogramy i57cm więc dlatego się boje że ona będzie duża :-Da koleżanki teściowa mówiła że drugie jest więkrze :-)a co wy wiecie na ten temat:baffled:

reklama
Do góry