reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

heee misia co do zatkanego nosa to ja tak mialam przez 3/4ciazy tzn nie mialam katary a nos sie zatykal i nie moglam odychac tak wiec w ruch szly kropelki.i kiedys gdziesz wyczytalam ze to jest jeden z licznych objawow ciazy.:-)

reklama
Misia mi w ciazy bardzo czesto leciala krew z nosa nawet 5-6 razy dziennie.Moja GP przepisala mi taki spray tylko ze ja juz nie pamietam czy to bylo na recepte czy nie?
Podam Ci nazwe mozesz sie zapytac o to w aptece.RINATEC NASAL SPRAY.
Po dwoch dniach uzywania tego krwawienie minelo i nie ,mam az do teraz-takze polecam..

Ale dzis slonko swieci bylam z synkeim juz 3h na dworzu zaraz znow idziemy nie ma co siedziec w domu w taka pogode

Witam was mamuski w ten piękny dzień;-)aż chce się życ ale cieżko też dycham jak porowóz wchodząc po schodach wczoraja sie wybralismy do północnej irlandi fajnie ale chodzić to już nie moge co po chwilke siadałam bo brzuch sie twardy robił.misia kupilismy kamerki JVC na kasetki fajna do użydku domowego.pozdrawiam:-D

hi proba suwaczka

:tak:

m.linijka.i.1318.jpg

Ciao Dziewczynki!!
Piekny dzien- czyz nie?

Wczoraj mialam noc apogeum- zasnelam o 5.30....do tej pory ogladalam tv w lozku i modlilam sie zeby moj dziec przestal nawalac mnie w zebra!:wściekła/y: W zwiazku z tym jak juz zasnelam to spalam do 14!! Totalnie mi sie doba juz pomieszala!

A potem bylismy na malych zakupkach - zjadlam 3 lody!!:szok::zawstydzona/y: I na spacerku na Salthill, gdzie spotkalam Aguska!! Widzialam malego Nikosia! Jest przepiekny:tak:

A teraz siedze i zastanawiam sie, o ktorej dzis uda mi sie zasnac bo Alexik juz zczyna dawac czadu! Boze...co to bedzie za dziecko jak juz sie urodzi!:szok:

Misia no ja takich wiercących się dzieci nie miałam.Współczuję bo wychodzi na to,że nie wyśpisz się po porodzie :-D:szok::-D
Hmmm ale myślę ,że charakterek ma po mamusi ;-):-):-)

Moj Nico jak byl jeszcze po drugiej stronie brzucha to tez mial takie momenty ze nie dawal mi spac to nawet po domu chodzilam zeby go ukolysac do snu bo juz niewiedzialam co robic:tak:...teraz jest dosc spokojnym dzieckiem na szczescie :tak:

reklama
Do góry