reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia wchodisz w zarządzaj rezerwacja i jest dodaj bagaz, akcesoria dzieciece, kosztuje 10e w jedna stronę, ja miałam teraz dwa ogromne pudła akcesoria dzieciece, nikt nic nie mówił, to nie jest konkretnie fotelik, mozesz sie rozmyslic i zamienic fotelik na krzesełko do karmienia i tez bedzie ok
Tylko pamietaj ze jak juz zrobidz odprawe to juz zandego bagazu nie dodasz!
odprawa do 4 godz przed odlotem

a ty mi odpowiesz z jakiej agencji maciei dom, babo wstetna, ile cie trzeba pytac :-p:-)

reklama
Wow,kamcia,zajefajne to autko,nie dziwota,że pół osiedla się zleciało,jak nim wyjechaliście:tak:
Moje chłopaki już padły,tyle z nich pożytku:dry::eek::-D,może i ja choć raz położę się o przyzwoitej porze(bo ostatnio 1:30 mnie zastaje)??Eeee..pewnie nie!:-)Pobuszuję jeszcze troszkę w necie:happy2:Dobranoc...

dzień dobry:-)

ja padłam wczoraj o 21:baffled:
dzisiaj zaczynam sprzątanie chatki zeby sie szybciej wyprowadzic bo w sprawie gazu nic sie nie zmieniło:baffled::crazy: wczoraj przyłapaliśmy sąsiada jak przykręcał butle na noc:wściekła/y: tylko chatki nie moge znaleźć takiej jakbym chciała (czyli bez żadnych sąsiadów!!!!)

miłego dnia dziewczynki:happy:

WitamMamusie!!!
Dziś się obudziłam z przerażająco mocno bolącymi krzyżami:-(.Masakra normalnie...
J.mówi żebym sobie odpuściła pracę i poszła na zwolnienie...Ale jakoś mi nie na rękę zostawiać moich szefów tak z dnia na dzień.Jeszcze tylko 9dni i przychodzi nowa dziewczyna,którą mam wdrożyć i zapoznać z tajnikami naszej działalności:dry:-także dwa ostatnie tygodnie powinny być lżejsze,bo dodatkowa para rąk do pomocy(miejmy nadzieję).Poza tym moi szefowie są tak świetnymi ludzmi,że serca nie miałabym tak ich zostawić na lodzie...
kamcia*-no autko rewelacja:tak:.Tylko pozazdrościć synkowi-ja poproszę takie samo ale w wersji-dla dorosłych i na paliwko(względnie diesel);-)
Anineczka-dlatego właśnie ja wolę bezpośrednich landlordów.Masz nr na komórkę i jak coś potrzeba zawracasz mu głowę do skutku:tak:.Dwa lata temu miałam sytuację z jednym gadem-popsuła mi się właśnie pralka-2tygodnie wydzwanialiśmy,aż w końcu pewnego dnia dorwałam go w heatons'ie(nie wiem jak się pisze:zawstydzona/y:)i przy znajomych bez paradonu zapytaliśmy kiedy będzie nowa-była nazajutrz:-D.Ale ile prania do nadrobienia:no::wściekła/y:.A co do zmywarki-też odstąpię;-)i suszarkę do prania też...A co?U mnie tylko stoją.I landlord jak chcieliśmy zmniejszyć czynsz powiedział,że mamy zbyt wysoki standard i nie może,to J mu na to-zabieraj to,czego nie używamy.Koniec końców sprzęt został,a cenę nam spuścił o 10%:tak::-D.
MartaF-też codziennie zaglądam na dafta w poszukiwaniu chatynki.Jak na złość nic specjalnego.Nawet jak coś się przytrafi,na czym oko można zawiesić,to tylko 3sypialnie:baffled:.A my potrzebujemy minimum4:sorry2:.
Miłego dnia drogie Panie-a miało być słonko...:-p:-(

czesc dziewczynki....wlasnie mi sie przypomnialo ja zlozylam o te karty europejski juz z jakies 3 tygodnie temu przez internet i nic niema zadnego odezwu ....moze wiecie jak dlugo sie czeka na nie???i gdzie bierze sie wnioski moze zloze raz jeszcze:tak:moze przez neta nie doszl.......:dry:

Hello:-)
Dziewczynki Ci ładnie Misiu wytłumaczyły co i jak:-). A dzisiaj moja mama ma urodziny, więc dzwoniłam z samego rana, bo ona zabiegana i zapracowana:-), więc potem ciężko byłoby ją zastać. Potem nie mogłam usnąć jakoś z powrotem, a jak wstałam dwadzieścia minut temu to taki ostry ból w kroczu mnie złapał, że myślałam, że nie ustoję. Położyłam się. na razie tylko jakoś dół brzucha pobolewa a dziecko się wierci. Ale się przestraszyłam:zawstydzona/y::szok:.

Pogoda u nas taka sobie, ale nastawiłam pranie pościeli, bo chciałabym doprowadzić mieszkanie do porządku zanim pójdę urodzić. Oj, coś czuję, że to naprawdę niedługo...

Hejo baby :)) Mi malenka dala pospac do 9 ! W sumie zazwyczaj dosc fajnie spii ale dzis wyjatkowo :)) Dzis jakos tak nie fajnie na dworze wiec dluzszy spacerek odpada Zostaje nam tylko ogrodek :) Dobre i to :) Posprzatane i wyprane juz mam i co ja bede dzis robic ? ! Ahh zrobie tylko zupke pomidorowa wieczorkiem fitness i wolne mam tak w ogole :))

Zycze milego dnia mamy :))

WitamMamusie!!!
Dziś się obudziłam z przerażająco mocno bolącymi krzyżami:-(.Masakra normalnie...
J.mówi żebym sobie odpuściła pracę i poszła na zwolnienie...Ale jakoś mi nie na rękę zostawiać moich szefów tak z dnia na dzień.Jeszcze tylko 9dni i przychodzi nowa dziewczyna,którą mam wdrożyć i zapoznać z tajnikami naszej działalności:dry:-także dwa ostatnie tygodnie powinny być lżejsze,bo dodatkowa para rąk do pomocy(miejmy nadzieję).Poza tym moi szefowie są tak świetnymi ludzmi,że serca nie miałabym tak ich zostawić na lodzie...
kamcia*-no autko rewelacja:tak:.Tylko pozazdrościć synkowi-ja poproszę takie samo ale w wersji-dla dorosłych i na paliwko(względnie diesel);-)
Anineczka-dlatego właśnie ja wolę bezpośrednich landlordów.Masz nr na komórkę i jak coś potrzeba zawracasz mu głowę do skutku:tak:.Dwa lata temu miałam sytuację z jednym gadem-popsuła mi się właśnie pralka-2tygodnie wydzwanialiśmy,aż w końcu pewnego dnia dorwałam go w heatons'ie(nie wiem jak się pisze:zawstydzona/y:)i przy znajomych bez paradonu zapytaliśmy kiedy będzie nowa-była nazajutrz:-D.Ale ile prania do nadrobienia:no::wściekła/y:.A co do zmywarki-też odstąpię;-)i suszarkę do prania też...A co?U mnie tylko stoją.I landlord jak chcieliśmy zmniejszyć czynsz powiedział,że mamy zbyt wysoki standard i nie może,to J mu na to-zabieraj to,czego nie używamy.Koniec końców sprzęt został,a cenę nam spuścił o 10%:tak::-D.
MartaF-też codziennie zaglądam na dafta w poszukiwaniu chatynki.Jak na złość nic specjalnego.Nawet jak coś się przytrafi,na czym oko można zawiesić,to tylko 3sypialnie:baffled:.A my potrzebujemy minimum4:sorry2:.
Miłego dnia drogie Panie-a miało być słonko...:-p:-(
Mily landlord, co oznaca wysoki standart ? Bo wedlug mnie akurat pralka, suszarka i zmywarka to jest standart a nie wysoki standart.
no właśnie w naszym przypadku 3 to juz za mało, dzisiaj koleżanka bedzie dzwoniła do pośrednika który ma domy na naszym osiedlu i moze znajdzie coś i dla nas:-)
tak na marginesie zajrzyj na domek z Dundrum za taką cene ze az szok ale mój miałby 30km do pracy i dlatego nam troszke nie pasuje ale willa super:-)
'lillywhite', Garryduff East, Dundrum, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Dundrum, Tipperary - Rent.ie

Fajny domek, mam taka rade, sprawdzajcie sami najlepiej czy dom jest do sprzedania, zwlascza gdy okres wynajmu min jest 6 miesiecy bo czesto wlasnie wtedy dom do sprzedania.No i sie przeprowadzas, a ciagle ktos oglada dom i nagle ci mowia ze bedzies musiala sie wyprowadzic bo dom sprzedany.Warto sprawdzic alebo zapytac w agencji.:tak:

reklama
Hello

No to przyszedl czas i na mnie "Lece bo chce..." dwa tygodnie robienia nic i polskiego jedzonka:-D Odezwe sie jak wroce o ile mnie tu jeszcze ktos bedzie pamietal:tak:

Pozdrawiam

Do góry