reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

czesc dziewczyny nie pisalam nic bo nie mialam jakos weny ostatnio........to nauka jazdy autem i pelny stres a to moj maly wedruje codziennie po nocach do nas do lozka juz nie wiem co robic bo chodze nie wyspana i tyle z tego:-(pogoda w miare a mialam pytac czy macie w domu dracene jak ja pielgnowac???

reklama
Julia dracen to jest 40 odmian :tak::-D
Ale mniemam,że masz Dracena Marginata.
Nic szczególnego.Podlewanie raz,dwa razy w tygodniu,zraszanie.Miejsce słoneczne,ale nie wprost na dracenę.
Moja rośnie i rośnie.Ma miec 180cm :-D:-D:-D

Idę kapać dzieci.Pies już po kąpieli :-D
Właśnie M się wygadał,że na urodziny moje chce mi kupic drugiego psiaka :szok::rofl2::rofl2:

No Ciao Babeczki:-)

Al grzeje loze, my spijamy winiacza, jak to sie czesto zdarza ostatnio;-):zawstydzona/y:

Odebralismy dzis nareszcie akt urodzenia i od razu wyslalismy tez formy na paszport! Zabukowalam bilety i lecimy!!!! Och nareszcie! Choc przed podroza juz sie boje! Al na bank da do wiwatu!

Ja wiem, ze juz gdzies o tym bylo ale nie wiem gdzie wiec szukac nie bede...licze na pomoc...chodzi mi o przewozenie fotelika samochodowego naszymi ukochanymi liniami R. Otoz ja wszystko wiem o cenach itp, tylko w ktorym momencie w trakcie bukowania biletow oni sie was pytali o fotelik?? Bo jak bukowalam to tam nie bylo wogole takiej opcji i teraz sie zastanawiam czy to sie pojawi jak bede robila odprawe on line? Czy kiedy??? Mam nadzieje, ze niczego nie przegapilam ale podczas kupowania pytaja tylko o ilosc toreb a nie o inne akcesoria! Kto bukowal niech prosze mi podpowie:-)

Anineczka- drugi psiak!! No prosze ale sie rozpedziliscie!!!:-) Fajnieee:-)

Dla tych co nie wiedza pragne doniesc, ze dzis ukazal sie nowy katalog Smythsa:-) swiateczny:-)...juz....:baffled:

Ide jesc jajka..cos mnie naszlo...:sorry2:

Hej
Dzis byłam w pracy i było w miare ok:)
Pózniej po pracy pojechałam na salthill na spacerek z moimi chłopakami i fajnie cieplutko było.
Teraz odpoczywam:)
Misia nie wiem czy podczas bukowania mozesz dodac bagaz chyba dopiero po zabukowaniu mozesz dokupic fotelik bez opłat kart kredytowych wiec na to samo wychodzi tak mi sie wydaje:)
Anieczka wow fajnie wam z tymi psiakami wesoła rodzinka:)
pozdro

Anineczka- drugi psiak!! No prosze ale sie rozpedziliscie!!!:-) Fajnieee:-)
.
No ja drugiego chciałam odrazu jak Milkę wzieliśmy,ale,że troszkę kosztują to się wstrzymałam.Chcę też shih-tzu koniecznie suczkę,koleżankę dla Milci.
No kusi mnie jeszcze buldog francuski lub Lhasa Apso,ale bardziej się skłaniam do Shicka.
Chciałabym by różnica wieku między psami nie była za duża,by się kobity dogadały.A urodziny dopiero w lutym :dry:

Nigdy nie kupowałam miejsca dla fotelika w Ryanair,nie podpowiem.

Winko...napiłabym się,ale ni mam :-D

misia ja ostatnio tez popijam winko kazdego wieczorka :-) wiec nie jestes sama :-)

Ja tylko na chwile, bo zaraz hell`s kitchen bedzie w tv. U mnie nic ciekawego, bedziemy sie teraz nudzic jak mopsy z corcia, kolezanka wyjezdza na 1.5miecha do Pl, wiec nie wiem co my z soba zrobimy calymi dniami, bez kawki i plotek przez tyle czasu!

Załączam w końcu zdjęcia autka:)

Załączniki

• aaa_MG_4982 oli kama i bmw.jpg
    aaa_MG_4982 oli kama i bmw.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 48
  • aaa_MG_4990 oli i bmw.jpg
    aaa_MG_4990 oli i bmw.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Anieczka wow fajnie wam z tymi psiakami wesoła rodzinka:)
pozdro

Wesola rodzinke, to ja bede miala jak mi sie nikt chetny na koty nie znajdzie!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ja tam moglabym ich miec nawet 5 ale najwiekszy problem robi sie w momencie jakiegos urlopu:-( Jednego kota jeszcze komus wcisne ale 3???:szok::szok:
Czemu w Polsce nie jest tak latwo i fajnie jak tu, w Irlandii?!:-:)-:)-( Nie mialabym problemu z kotami, bo podrzucilabym rodzicom, jakby nas gdzies ponioslo...

Kamcia, autko REWELACJA!! Tylko, ta kierownica po zlej stronie... ehhhh :-D

Do góry