WitamMamusie!!!
Dziś się obudziłam z przerażająco mocno bolącymi krzyżami:-(.Masakra normalnie...
J.mówi żebym sobie odpuściła pracę i poszła na zwolnienie...Ale jakoś mi nie na rękę zostawiać moich szefów tak z dnia na dzień.Jeszcze tylko 9dni i przychodzi nowa dziewczyna,którą mam wdrożyć i zapoznać z tajnikami naszej działalności

-także dwa ostatnie tygodnie powinny być lżejsze,bo dodatkowa para rąk do pomocy(miejmy nadzieję).Poza tym moi szefowie są tak świetnymi ludzmi,że serca nie miałabym tak ich zostawić na lodzie...
kamcia*-no autko rewelacja

.Tylko pozazdrościć synkowi-ja poproszę takie samo ale w wersji-dla dorosłych i na paliwko(względnie diesel);-)
Anineczka-dlatego właśnie ja wolę bezpośrednich landlordów.Masz nr na komórkę i jak coś potrzeba zawracasz mu głowę do skutku

.Dwa lata temu miałam sytuację z jednym gadem-popsuła mi się właśnie pralka-2tygodnie wydzwanialiśmy,aż w końcu pewnego dnia dorwałam go w heatons'ie(nie wiem jak się pisze

)i przy znajomych bez paradonu zapytaliśmy kiedy będzie nowa-była nazajutrz

.Ale ile prania do nadrobienia

.A co do zmywarki-też odstąpię;-)i suszarkę do prania też...A co?U mnie tylko stoją.I landlord jak chcieliśmy zmniejszyć czynsz powiedział,że mamy zbyt wysoki standard i nie może,to J mu na to-zabieraj to,czego nie używamy.Koniec końców sprzęt został,a cenę nam spuścił o 10%

.
MartaF-też codziennie zaglądam na dafta w poszukiwaniu chatynki.Jak na złość nic specjalnego.Nawet jak coś się przytrafi,na czym oko można zawiesić,to tylko 3sypialnie

.A my potrzebujemy minimum4

.
Miłego dnia drogie Panie-a miało być słonko...

:-(