reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
asieńka napewno dzieci przybędzie:-)

gastone ja nie chce tego domku bo za daleko do miasta i nie wiem co bym z dziećmi zrobiła jak pójde do szpitala:baffled: chce znaleźć cos na tym samym osiedlu:happy:

śniadanko zjedzone i ide porządki robic:baffled:

MartaF-mało patrzeć na stronce-my z J.już tam byliśmy 2tyg.temu w sobotę.Chata-rewelacja(przynajmniej z zewnątrz-pośrednik nie mógł wziąć kluczy bo w sobotę biuro zamknięte:-().Kochana-słów brak.Już na sam widok wjazdu robi się:szok:.Z tym,że rzeczka maleńka co prawda ,ale wylewa-także teren podmokły;-).A poza tym-te kilometry:baffled:A droga:szok:-jakby moja Dadzia labirynt rysowała:-D.Ale tak w ogóle-naprawdę świetna sprawa-no...jeszcze to Dundrum-pożal się Boże.Nic kompletnie tam nie ma:no:!
Gastone-nie no tak ogólnie to taki tragiczny nie jest ten landlord-i chodziło mu o jakość sprzętu(klasę).Całe szczęście co do czego zjechał z czynszu:tak::-D
Jola24-udanego wypoczynku.I nie martw się-czekamy na Twój powrót:-)
Pranko zrobiłam-niech się dzieje wola nieba(tak sobie pomyślałam),a tu słonko:szok:!!!A tak się zapowiadało od rana na deszcz:sorry2:.Lecę,bo obiadzio ambitny wykombinowałam-to się teraz męcz babo;-).Do potem

Hello dziewczynki:-)
Jesssu.. MartaF:ale ta chatka superowa:tak:,za 700 Euro!!!!My w Swords to możemy tylko pomarzyć o takich domkach,no chyba,że za jakieś 1300,albo za 700 1 bedroom,no może 2,ale standard bez porównania:wściekła/y:.Ja na swój nie narzekam,ale 2 bedroomsy za 900,bez ogródka,a marzy mi się chociaż 3-sypialniowy:-(.Może do marca trochę ceny jeszcze spadną(choć na wielkie rewelacje bym nie liczyła:no:)bo umowę do wtedy mamy,ale tak jak lubiczanka sytuację przedstawiła-tani bo na wygwizdowie,a w Swords wszystko jest i do tego lotnisko-dlatego tu tak drogo:frown:
No,asienka_r Ty się dziewczyno oszczędzaj bo synek(zobaczysz,że będzie:tak:)już chyba faktycznie planuje zmianę kawalerki na większy pokoik:-)
gastone:boszsz...Właśnie mi uświadomiłaś,że ja mieszkam w apartamencie poniżej standardu:baffled:nie mam suszarki ani zmywarki:no::eek::szok::-D:-D,a tak poważnie to mi wcale nie potrzebne,żeby się tylko praleczka i mikrowelka dobrze spisywały,to będzie ok:tak:
jola.24:superudanego urlopu
Lecę łazienki pomyć i spadam połazić po sklepach,miłego dzionka.

Ciao dziewczynki!

A ja na ogrodku probuje ululac Ala ale slabo mi to idzie. Raz przymyka juz oczy a zaraz zanosi sie od smiechu...i wez zrozum...:dry: A moja dziecie dzis skonczylo 3 miesiace!!! jak ten czas leci...:szok:

Moniadan- wybacz mi prosze...jakos nie doczytalam pytania...

Agencja to City Property Service. Sa genialni. My juz od dawna z nimi jestesmy i nigdy zadnych problemow.

Kamcia- super bryka!!!

Ach. I juz dokupilam fotelik. Udalo sie i wszystko juz jest na cacy. Dzieki za podpowiedzi:-)

Hej laseczki maja mała ma katar nochal zapchany na maxa właśnie wróciłam z zakupów z Galway bo rzeczy do 3mies już za małe długie to moje dziecko a chude hahaha:tak:właśnie dziś wypisałam form na paszport latania od cholery Garda, lekarz i zdjecie też ma byś podpisane przez garde cuda ale i tak szybciej niż jechać do Dublina do ambasady :tak:w maju pojedziemy do PL to zrobimy Polski paszport:tak: dziś mam ciche dni z M bo najchętniej sam by jechał na zakupy a ja mam z małą w domu siedzieć bo ona ryczy a aucie poszłam do Penego mała została z tatą upocony zły bo ona ryczy ale że może jej być za gorąco to nie pomyślał och ci faceci :tak:pozdrawiam P.S co do mieszkań to na naszym osiedlu każdy miał suszarkę pralkę zmywarkę i odkurzacz. żelasko

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze kupiłam ubranka na allegro i laska od poniedziałku nie może paczki wysłać:crazy: ciekawe co zrobi jak jej wystawie 20 negatywnych komentarzy:wściekła/y:
a ja dalej poszukuje kuriera bo karton jest duży i jest jako paczka gabarytowa:baffled:

a tak poza tym to nie mam juz siły sprzątac:-(

Do góry