Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak o te karty mi chodzi wlasniejulia chodzi ci o medyczne karty europejskie?jesli tak,to my czekalismy ok 3 tygodni.

.Z tym,że rzeczka maleńka co prawda ,ale wylewa-także teren podmokły;-).A poza tym-te kilometry
A droga
-jakby moja Dadzia labirynt rysowała
.Ale tak w ogóle-naprawdę świetna sprawa-no...jeszcze to Dundrum-pożal się Boże.Nic kompletnie tam nie ma
!

!!!A tak się zapowiadało od rana na deszcz
.Lecę,bo obiadzio ambitny wykombinowałam-to się teraz męcz babo;-).Do potem
,za 700 Euro!!!!My w Swords to możemy tylko pomarzyć o takich domkach,no chyba,że za jakieś 1300,albo za 700 1 bedroom,no może 2,ale standard bez porównania
.Ja na swój nie narzekam,ale 2 bedroomsy za 900,bez ogródka,a marzy mi się chociaż 3-sypialniowy:-(.Może do marca trochę ceny jeszcze spadną(choć na wielkie rewelacje bym nie liczyła
)bo umowę do wtedy mamy,ale tak jak lubiczanka sytuację przedstawiła-tani bo na wygwizdowie,a w Swords wszystko jest i do tego lotnisko-dlatego tu tak drogo
)już chyba faktycznie planuje zmianę kawalerki na większy pokoik:-)
nie mam suszarki ani zmywarki

,a tak poważnie to mi wcale nie potrzebne,żeby się tylko praleczka i mikrowelka dobrze spisywały,to będzie ok
A moja dziecie dzis skonczylo 3 miesiace!!! jak ten czas leci...
właśnie dziś wypisałam form na paszport latania od cholery Garda, lekarz i zdjecie też ma byś podpisane przez garde cuda ale i tak szybciej niż jechać do Dublina do ambasady
w maju pojedziemy do PL to zrobimy Polski paszport
dziś mam ciche dni z M bo najchętniej sam by jechał na zakupy a ja mam z małą w domu siedzieć bo ona ryczy a aucie poszłam do Penego mała została z tatą upocony zły bo ona ryczy ale że może jej być za gorąco to nie pomyślał och ci faceci
pozdrawiam P.S co do mieszkań to na naszym osiedlu każdy miał suszarkę pralkę zmywarkę i odkurzacz. żelasko
ciekawe co zrobi jak jej wystawie 20 negatywnych komentarzy