Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję...Już jest dobrze-i jutro z pewnością powrót do przedszkola w lepszym nastroju...A naklejki i tak były w planie,bo tak sobie pomyślałam,że skoro Dawid będzie żył w "akwarium"to Dadzi też się coś należyU nas niestety ciemne chmury wiszą, ale wyniosłam pranie na dwór, szybciej wyschnie, jak je wiatr owieje:-), bo bardzo zimny wieje.
Lubiczanka fajny sposób na poprawę córci humoru![]()
Sprawiedliwość być musi;-).Ja wczoraj też na wietrze wysuszyłam pranie-zawsze to przyjemniejsze jak takie z domowej suszarni
Adula jest takim dzieckiem, ze praktycznie od zawsze moglam, bedac z nia sama w domu, zrobic wszystko: obiad, sprzatanie, prasowanie...itd, itp! Zawsze (o ile nie spala u siebie) stawialam ja z lezaczkiem w poblizu mnie i zajmowalam sie obowiazkami, gadajac z nia przy tym;-)
Glowa do gory;-);-)Bedzie dobrze, dajcie mu tylko troche czasu.
Tzn, uwage moze zwrocila ale nie przerywajac proby wgramolenia sie do duzego plastykowego autka. Niezbyt tez byla zainteresowana powrotem do domu ale w koncu jakos sie udalo:-)
.Wisi coś w powietrzu,wisi...
,aż wstyd,ale odbijam sobie wszystkie te noce,gdy mały dawał popalić(tak gdzieś do 1,5roku)
.Teraz pewnie wszystkie przyszłe mamy zimny pot oblał
.Niom,u mnie to tak było,że każdy kolejny ząbek Radusiowy pamiętam.Walczyliśmy nocami i dniami
,a pierwszy pojawił się już w wieku 3,5 m-ca,więc trochę nam czasu upłynęło zanim to wszystko się uspokoiło
,a w dzień to nie chciał spać dłużej jak 20-30 min.więc nawet nie zdążyłam się położyć,a on już wstawał
.Przez 1,5 roku jak neptyk!!!
,a układanie mu ostatnio tak sprytnie idzie,że trzeba rozwijać pasje

No i muszę wyciagnąc te gary z niej,a mnie aż cofa 
Ehhh

A jak tam trawnikHello
Wybaczcie dziewczynki ale dalej mam burdello bum bum i nie wiem za co się wziąśc.W dodatku chata odkrywa przed nami swoje mroczne "ja"
Dziś zmywarka się spsuła.To znaczy już wczoraj wieczorem,ale myślałam,że jej trzeba żarcia (soli,nabłyszczacza) a tu diupkaNo i muszę wyciagnąc te gary z niej,a mnie aż cofa
Piekarnik dolny nie działa,kran w wc na dole przeciekaEhhh
Cyfra nie ustawiona,burdel na kółkach
Młodszy poszedł spac.Ziemniaczki się dogotowują a ja czas na kawkę,oczywiście zapomniałam kupic mleko,ale bita śmietana w sprayu mnie ratuje
Poczytam co u Was ;-)
;-).Skądś to znam-jak my się wprowadziliśmy w styczniu było podobnie.Rozanieleni,przeszczęśliwi-bo nie dość ,że dom nam się od razu spodobał,to jeszcze w100%nowiusi-czekaliśmy tydzień na wprowadzenie si,żeby wszystko było"zapięte na ostatni guzik"
.A tu-prysznic przecieka,nie ma prądu w salonie-tzn jest,ale jak coś się podłączyło to korki wysadzało,ściany zaczęły pękać szybciej niż ustawa przewiduje
...Dobrze,że nasz landlord jest w porządku i ze wszystkim zaraz się uporał-ale w pierwsze tygodnie chyba miał nas dość
.Chyba codziennie dzwoniliśmy z czymś nowym do poprawki
.Ale teraz jest już ok.Choć i tak chcielibyśmy zmienić domek-żeby mieć na górze4 sypialnie.Bo tak to Jedna jest na dole,a nasza jest baaaardzo ciężka do zagospodarowania(łącznie ma chyba18kątów
).I i nie za bardzo można jakoś zrobić chociażby kącik dla Maluszka:-(.Ale damy radę
.
.W zeszłym roku jakoś dawał radę,a teraz przez wakacje wszystkiego mu się odechciało:-(.No i my w ten sposób przypominamy-a raczej staramy się,przypomnieć mu na czym ten cały system polega.Bo inaczej wróci do domku ze szkoły,zasiądzie przed grą i potem już"nie mam siły na lekcje".I co tu z takim zrobić?Przecież nie będę bić,krzyczeć itp.bo to ja sama dopuściłam aby priorytetem syna były zabawy
.Także taką straszną mamą to chyba nie jestem

Dzieki Bogu na razie sie nie zapowiada!!!
)Anka - daj mi swoj adres to przyjade i te gary Ci chociaz umyjeHello
Wybaczcie dziewczynki ale dalej mam burdello bum bum i nie wiem za co się wziąśc.W dodatku chata odkrywa przed nami swoje mroczne "ja"
Dziś zmywarka się spsuła.To znaczy już wczoraj wieczorem,ale myślałam,że jej trzeba żarcia (soli,nabłyszczacza) a tu diupkaNo i muszę wyciagnąc te gary z niej,a mnie aż cofa
Piekarnik dolny nie działa,kran w wc na dole przeciekaEhhh
Cyfra nie ustawiona,burdel na kółkach
Młodszy poszedł spac.Ziemniaczki się dogotowują a ja czas na kawkę,oczywiście zapomniałam kupic mleko,ale bita śmietana w sprayu mnie ratuje
Poczytam co u Was ;-)
:-) (u mnie zmywarka juz 9 mc nie dziala, bo landlord nie mial czasu przyjechac... tzn wpadl przedwczoraj i powiedzial ze kogos przysle...no ale w takim tempie to pewnie jeszcze z 6 mc poczekamy)
no i oczywiście znowu nauczycielka znowu sie poskarżyła ze córka sie bije ale zapomniała dodac ze to nie ona zaczęła i ze tylko sie broniła