Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szymonek:-)Oj,to tak jak wtedy gdy ja rodziłam;-),na oddziale było 14 noworodków,w tym jedna dziewczynka,wszyscy się śmiali,że wojna będzie bo chłopaki się rodzą
,MartaF,jak się syncio będzie nazywać?
MartaF:hiii,na bank masz już przechlapane,a Ty i lubiczanka zdaję się,że macie ten sam termin,jak dobrze pamiętam
Którego to?
Może pozgadujemy która co będzie miała?:-)Pierwsza do rozpakowania asienka_r,stawiam,że będzie synuś![]()
tak tak mamy na 8 listopada:-) ja na 100% bede miała chłopca bo robiłam usg 4D:-) a asieńka tez bedzie miała chłopca bo teraz same chłopaki sie rodzą hahaha:-)![]()

:-)ale ja tam wole czuc ze cos sie dzieje niz sie martwic ,ze za malo sie rusza..
.
.Ja niestety nieuświadomiona jestem co do płci Maluszka(miałam 3usg i za każdym razem Maluch pokazywał gdzie ma pokazywanie;-)
).W przyszłym tygodniu kolejna próba-może udana,choć w naszym przypadku nie jest istotne czy to chłopiec czy ona.W końcu już parkę mamy:-).
Bo tak się pospieszyłam z KupTeraz,że nie zapytałam
.
.Szkoda mi go,ale trzeba jakoś wziąć się za niego...Skoro wykonuje polecenia,rozumie-to jak ja mam to odczytywać-nie chce mu się rozmawiać
Oj jakie życie musi mu się wydawać teraz brutalne;-)