lubiczanka
Fanka BB :)
Nie,no jak na Irlandię,to na podstawie zdjęć muszę przyznać,że fajniutkiLubiczanko mi tam się podoba, a Ty sobie zobacz:
Portlaoise Leisure Centre - Gallery
Do największych może nie należy, ale uważam że jest bardzo przyzwoity i jest kącik dla maluchów;-) Można nawet iść na siłownię![]()

.Bez porównania z tutejszymi:-(.Może w przyszłą nidzielę z rodzinką wpadniemy
.Dzięki za linka i cynk;-)MartaF-nie,Portlaoise nie jest duże.Tzn.jest takie średnie,ale zapisz nazwę i nawet jeśli nie trafisz sama,to kogoś zapytasz i z pewnością Cię pokierują
.Czy u Ciebie też słonko świeci,czy tylko tu na górce;-)
Slicznie się zrobiło-idę powiesić pranie na dwór

ale nie będe go zmuszać
a powiedz mi brzuszek masz okrąglutki jak piłeczka czy taki bardziej "pociągnięty w dół"nie wiem jak to nazwac bo ja teraz mam taki niekrztałtny i nisko a z córcią miałam okrąglutką piłeczke pod samymi cycami
Tylko przez dwa najbliższe tygodnie będę w PL, więc zapraszam po 04.10
.A i żebym nie zapomniała już teraz życzę wspaniale spędzonego czasu w pl.Wypoczywaj i ciesz się pogodą,bliskimi i wszystkim tym,za czym tęsknisz będąc tu
Czeka nas chrzest 27.09, wyrobienie mężowi prawa jazdy, bo kończy mu się pod koniec roku, urzędy w PL, więc aż tak za tym mi się nie tęskni
Zastanawiam się jak minie nam droga na lotnisko w środku nocy, bo odlot mamy o 6, a po 3 musimy już wyjechać
żartowałam
co za bezczelność
,potem jeszcze dmuchawą poprawił
i musiałam je znów z lekka oczyścić