Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Ale jak tak to nic nowego-ja "lubię"przepłacać
;-)
.Ale tak w ogóle to u niego więcej nie kupisz-jedna szt.a z tego co się na allegro orientowałam to chodzą mniej więcej za 164(najtańszy jaki widziałam).A na marginesie to i tak dziwny facio(babka?)bo chciałam coś jeszcze kupić-zazwyczaj można na aukcjach kupić od jednego sprzedawcy różne rzeczy z tego samego działu(dla dzieci)a on nic nie ma
.Wystawił sobie huśtawkę i tyle
Zobaczymy-jeszcze na komentarze wejdę...a teraz lecę.Niech moc będzie z Wami;-)
madbebe:Ty też teraz koniecznie musisz codziennie się meldować na forum,żebyśmy wiedziały,że gdy tylko znikniesz,to znak,że prezent wypakowany![]()
Magnez biore,witaminy tez,ale nic to nie daje.No coz,jakos przezyje, w sumie juz niewiele zostalo.
:-)w takim razie poslusznie sie melduje ;-):-)
d.dobry mamuśki! ja od godziny na nogach-mężowi jedzonko do pracy robiłam jak co dzień.Zazwyczaj kładę się później jeszcze na godzinkę, ale jakos tak sumienia nie mam, bo czasu niewiele a jeszcze troche do zrobienia...
Nie sypiam za dobrze; oprocz wstawania do kibelka, dochodzi wstawanie zeby przywrocic krazenie w mojej rece bo skurcze mnie lapia straszliwe i dlon dretwieje:-baffled: Czytalam ze to przez wode ktora sie zatrzymuje w organizmie
Magnez biore,witaminy tez,ale nic to nie daje.No coz,jakos przezyje, w sumie juz niewiele zostalo.
Bylam wczoraj na kontroli w szpitalu,wszystko OK,kilogramow przybywa:-);-)
Po raz kolejny ciesze sie na istnienie tego forum, bo mam leki normalnie,jak to ja sobie poradze z mala i w ogole.A tak przynajmniej bedzie kogo sie poradzic:-)
milego dzionka!

.I Wam przesyłam kilka promyczków,abyście cieszyły się słoneczną pogodą;-)
.Całe szczęście to nie jest tak znowu dużo te kilka godzin.