reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kotecku wybieracie się do Polski nadzorować budowę???. Nasza nadzoruje teść i chwała mu za to:-D, jest niezastąpiony po prostu. U nas już fundamenty zalane, bloczki postawione i ocieplone na zimę. Ale na razie nic nie damy rady więcej zrobić w tym roku.

reklama
ja z pytaniem - dziewczyny widzialyscie gdzieś może w którymś sklepie naklejkę na szybę samochodowa lub zawieszkę na przyssawkę z napisem 'princess on board'? szukałam już chyba wszędzie i nie ma! wcześniej oczywiście były,ale wtedy gdy nie potrzebowałam :wściekła/y:
z góry dzięki za info

Witam Was wszystkie!!!
Po pierwsze-Andziulina-kciuki oczywiście zaciśnięte:tak:Zobaczysz,że na strachu się skończy i po wszelkich badaniach-wszyscy żyli długo i szczęśliwie.Ale Ty się nie zamartwiaj-w końcu karmisz maleństwo,a ono odczuwa każdy Twój niepokój.Wiem,że ciężko utrzymać emocje w ryzach,ale najważniejsze aby być przekonanym-ba,pewnym,że wszystko jest w najdoskonalszym porządku-i tak też będzie(jest:happy:).
MartaF-masakra dziewczyno!!!Nie odezwała się ta dziewczyna,która ma znajomych na osiedlu?Kurcze,przecież nie możesz tam zostać-kobietko w ciąży!!!
A ja dziś póznawo troszkę,bo od rana ćwiczyłam z Dawidkiem do szkoły na kolejny test.Nie mam dobrych rokowań jeśli chodzi o rezultaty...A tak w ogóle to mam jakąś deprechę-nawet teraz ryczę:zawstydzona/y::-(...I najchętniej nic kompletnie bym nie robiła-zapadła się pod ziemię,albo nie wiem co:baffled:

dziewczyny ja juz nie moge wytrzymac, mam pootwierane okna i nie usiedze w domu a musze bo zaraz przyjedzie facet zeby porządek z tym zrobic i musze na niego czekac, ja chyba oszaleje:-(

miły pan nic nie wskórał bo baba sie zmyła z domu, poradził z nią pogadac bo gaz musi wyciekac z jej kuchenki:wściekła/y:szkoda mi słów:-(jade spróbowac odebrac depozyt

Witam mamunie.
Dawno sie nie odzywalam,ale ostatnio moj maluszek to taka mala maruda sie zrobil i do tego bez przerwy chce jesc.Wlasciwie dluzsze przerwy miedzy karmieniami sa wtedy gdy maly spi.
Andzulina slonce tez jestem pewna,ze Igorkowi nic nie jest,ale rozumiem Twoje obawy.Sama martwilam sie o Tobiasza,gdy nie wchlanialo mu sie "wybrzuszenie"na glowce po porodzie.Juz wiekszosc jest wchlonieta,choc jeszcze nie wszystko i mam nadzieje,ze to "normalne".Tak wiec trzymaj sie cieplutko a jak bedziesz potrzebowala pogadac to wpadaj na kawke:tak:
A ja mam pytanko odnosnie chrztu.Myslimy aby zrobic chrzest tu u polskiego ksiedza.CZy ktoras moze to "przechodzila".Chodzi mi o np kwestie finansowa,czy mam dac"co łaska" czy zapytac wprost o konkretna kwote.No i jak mam to moje malenstwo ubrac do chrztu,gdzie moge dostac cos odpowiedniego na ta okazje?

MartaF-to co się u Was dzieje z tą sąsiadką woła o pomstę do nieba!!!Jedyne dobre z tego,że ten wujek właściciela też to czuł,nikt Ci nie będzie wciskał ,że Ty kit wciskasz!To na prawdę jest masakra,tym bardziej,że masz dzieci i jeszcze jedno dzieciątko w drodze:angry:
asienka_r:ja też Ci zabraniam myć okna:angry::-D,wiem,że Cię nosi,ale skoro bąbel już takie Ci znaki daje-daj sobie odpocząć:tak:
lubiczanka:NO COŚ TY!!!Nasza foremkowa,zawsze pozytywnie zakręcona i do życia nastawiona optymistka,takie doły nam tu serwujesz?!Nie może tak być!:no:Jedyne co jest pocieszające to to,że baby w ciąży czasem tak mają:tak:,jutro będziesz tryskać humorem,a może jeszcze dziś!?A nieudany test Dawida to przecież jeszcze nie koniec świata:happy:,zresztą wcale nie wiesz,że nieudany!
andzulina:koniecznie daj znać jak dowiesz się czegoś więcej,czyli,że wszystko jest ok:tak:
Dziewuszki,słyszałyście o tym?: [video=youtube;pogZaFir3X8]http://www.youtube.com/watch?v=pogZaFir3X8&feature=player_embedded[/video]

reklama
Do góry