reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Z Igorkiem napewno nic poważnego nie jest.Jestem dobrej myśli i andziulina tez byc musi ;-):tak::tak:
Wiem,wiem,że jako mama martwisz się bardzo,ale wierzę ,że Igorek jest zdrów jak rybka ;-);-)

witam

noc miałam straszną:-(nie miałam czym oddychac i musiałam okno otworzyc, wymiotowałam:-(rano zadzwoniłam do wujka właściciela i jak wszedł to mało co sie nie udusił a sąsiadka twierdzi ze gaz jest naprawiony:wściekła/y: ja tu dłużej nie wytrzymam a nie ma domków takich jak chce:-(jak któregos ranka nie napisze to znaczy ze sie nie obuddziłam:baffled:

andzilina jak sie dzisiaj trzymasz? mam nadzieje ze wszystko ok u ciebie;-)

witam

noc miałam straszną:-(nie miałam czym oddychac i musiałam okno otworzyc, wymiotowałam:-(rano zadzwoniłam do wujka właściciela i jak wszedł to mało co sie nie udusił a sąsiadka twierdzi ze gaz jest naprawiony:wściekła/y: ja tu dłużej nie wytrzymam a nie ma domków takich jak chce:-(jak któregos ranka nie napisze to znaczy ze sie nie obuddziłam:baffled:

nie no to masakra przeciez jest!musi byc jakis sposob na tych Twoich sasiadow.:wściekła/y:Przeciez wy sie tam potrujecie!:angry:musisz sie wyprowadzic bo to sie moze zle skonczyc.
ja tam w szczegolnej symbiozie z sasiadami zyc nie umiem,tym bardziej gdy halasuja za sciana ( a o takich sytuacjach jak twoja wole nie myslec), dlatego osiedlismy w domku wolnostojacym, bez sasiadow w promieniu kilku km:happy:

andzulina - jestem myslami z Toba i zycze duzo sil i pozytywnych mysli

Andzulina ja tez mysle ze to nic powaznego.Skoro maly mial zrobione badania i nic nie wyszlo,nie powinno dziac sie nic powaznego.Moze to poprostu zwykly tluszczak.Dla swietego spokoju moze jedz do pl,bo napewno bedziesz jak kazda mama sie martwic dopuki nie bedziesz pewna 100%.Ale badz dobrej mysli bo napewno nic groznego.Trzymamy kciuki.

Ja też przyłączam się do trzymania kciuków. Andziulina będzie dobrze:-). Ja wiem, że jak tylko będę w Polsce to bardzo dokładnie przebadam moje maleństwo.

Pogoda u nas do d... zanosi się na padanie. Nastawiłam pranie, ale maleńkie, więc jakoś to przezyję. Gorzej, że okna czekają na umycie:wściekła/y:, ale M mi zabronił i czekam, kiedy będzie miał czas...

reklama
Andziulina, nawet jak to jakis guzek to i tak znakomita większość to zmiany niezłośliwe, więc sie nie martw!

Dziewczyny, a czy orientujecie się, czy jesli chce wyrobic mojej małej paszport polski i irlandzki to takie same zdjecia paszportowe sie nadadza, czy musza byc jakies inne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry