reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam w ten deszczowy wtorek:happy:
MartaF:dobrze,kochana,że to się tak jakoś rozeszło po kościach:tak:Już myślałam,że będziesz musiała do szpitala jechać:no:Ale każda mama chyba przyzna mi rację,ze baaaardzo prawdopodobne jest,że te bóle mogą być wywołane tym przeklętym gazem,może synuś jakiś dyskomfort odczuwa?:confused:A i jeszcze teraz zaczyna znów pobolewać:wściekła/y:.Ty już lepiej nic nie pomagaj w malowaniu tylko odpoczywaj:no:.A nie masz gdzie podjechać do polskiego ginekologa?
lubiczanko:wczoraj szukałaś tego prezentu dla szefa,a dziś dostałam ofertę z Lidla: Lidl Online .I tylko 19.99:tak:Zawsze tak jest,że jak się czegoś szuka to nie ma,a jak jest to już niepotrzebne:-D:-D:-D
A no właśnie tak jak mówisz-zawsze jest coś,tylko nie kiedy potrzebujemy:eek:.A widziałam już rano,bo przysyłają mi skrawek ulotki na e-maila:tak:
Pogoda do...bani;-)smary mam do kolan:-(.Nic mi się nie chce-a na obiadzio znowu cosik dla leniwych-schabik w kapuście kiszonej:-).
Za to ja namawiam twardo mojego J na malowanie w weekend-albo salonu albo korytarzu:laugh2:.
W związku z tym,że to ostatnie dni w pracy podejrzewam,że właśnie teraz będę miała najwięcej siły i ochoty na to-a do porodu chcemy wymalować praktycznie całą chatkę:tak:.I jeszcze landlorda musimy zagadać wreszcie o komodę i o taką drewnianą chatkę do ogrodu-bo serce mi pęka jak widzę,że trampolina,grill,stolik z krzesłami tak sie poniewierają na tym deszczu,a w domku miejsca brak:eek:.

reklama
Nic mi się nie chce-a na obiadzio znowu cosik dla leniwych-schabik w kapuście kiszonej:-).
.
Czy mogę Cię prosić o przepis?:-pAle to może wrzuć na wątek:co dziś na obiad:-)
Ja też właśnie dostaję newsletter z Lidla i dlatego zobaczyłam ten zegarek:tak:
Anineczki znów długo nie widać,ciekawe jak wynik USG Igorka?

Hello Lejdis :tak:

Wracam do żywych.W niedzielę czymś sie zatrułam i dopiero dziś czuję się jak żywa.
Matta właśnie usypiam,to znaczy sam się usypia ale coś ciężko mu wychodzi.
Zupka wstawiona,teraz ogarnąc chatę trza.

U nas ciąg dalszy perypetii z domem.M wycofał Standing Order i w 5 minut znalazł się hydraulik co naprawił cieknący kran.Zmywarka ma byc naprawiona do jutra.Cwaniacy myślą,że jak są agencją to im wszystko wolno :wściekła/y:

MartaF uderzaj do Treshold.
Agusik pytałaś o mnie czy o Andziulinę.Synka Igorka nie posiadam.:cool2:

Kurde idę bo ten mój wyjec się uskutecznia :confused2:

Agusik pytałaś o mnie czy o Andziulinę.Synka Igorka nie posiadam.:cool2:
Ano tak z rozpędu mi się napisało:-D.O Andzulinę rzecz jasna:tak:Chciałam napisać,ze Ciebie nie widać i Andzuliny i mi się skiełbasiło i wyszło z dwóch osób jedna:eek::-D
Pani moderator proszę mi napisać jak mam nadziargać posta,w którym będą cytaty z kilu postów,bo nie umiem:no:Umiem zacytować jednego i do niego coś dopisać,a jak chcę kilka?

Ostatnia edycja:
Agusik - nie wiem czy mnie zapytowywujesz;-) czy Anineczke - ale opdowiem - jesli chcesz zacytowac wiecej niz 1 posta w swojej wypowiedzi - w kazdym z nich zaznaczasz znak + znajdujacy sie w prawym dolnym rogu, a potem jak juz wszystko przeczytasz to ODPOWIEDZ
Pytałam panią moderator,więc to i Ty i Anineczka:tak::-DDziękuję bardzo za wskazówki:tak:

cześć Dziewczynki :-) żyję żyję, ale nie mam czasu nawet usiąść przy komputerze;-) mama wyjechała i czasem nie wiem w co ręce włożyć :-( moje dziecię zrobiło się bardzo aktywne i domaga się stałej uwagi ;-) do tego opiekuję się jeszcze 10-letnią dziewczynką, więc gotowanie obiadów, odbieranie ze szkoły, sprzątanie - heheee:tak: jedyna wolna chwila to po 21, jak Igorek śpi i wtedy to nie wiem, za co najpierw się zabrać :-p najgorzej, że mój A wraca ostatnio późno z pracy i Mały widzi się z nim tylko przez 2 godzinki :-(
Agusik - ja też czasem się mylę;-) bo przecież na forum mamy: Agusik, Agusiek, Anineczka. podobne;-);-) a co do wyników usg to dalej cisza:-( a dostałam już kolejne wezwanie do szpitala - tym razem na spotkanie z jakimś pediatrą, ale nie napisali w jakiej sprawie. podejrzewam, że chodzi o to zgrubienie. byłam dzisiaj z Igorem na kontroli (skończył wczoraj 6 tygodni:tak:) wszystko ok, ma już 63cm i waży 5300g heheheee, dr Cudo śmiała się, że duży chłopak i stwierdziła, że ta gula jest dalej taka sama. zobaczymy za tydzień, co powiedzą w szpitalu. i zapisałam Małego na szczepienie na te rotawirusy...
i wciąż czekamy na paszport - wysłałam papiery w zeszłym tygodniu i do dzisiaj cisza. niby mają 10 dni roboczych. mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów i przyślą w przyszłym tyg, bo chciałabym już kupić bilety do PL;-)
madbebe - widzę, że Ty już tuż tuż ;-) trzymam kciuki

dobrze wiedziec bo też nie raz kombinowałam jak to zrobic :-)

anineczka napewno zgłosze sie do treshold jak do piątku nie odda mi kasy:tak:juz mi go nie szkoda będzwał jeden:wściekła/y:

była pan inspektor gazowy (dopiero jak powiedziałam ze sie juz pakuje) i wytłumaczył mi ze to jest przepalony gas który nie jest szkodliwy:eek::szok::oo2::realmad:mają nas za idiotów czy co????????????????:confused2:to ja mu proponuje zeby zamieszkał tutaj w tym smrodzie przez 4 tygodnie i wtedy pogadamy:crazy:

agusik tak cos czuje ze to niedługo ale tylko jeszcze do poniedziałku zeby posiedział:sorry:bo ta moja sierota to sie sam nie przeprowadzi:confused2:

Czy mogę Cię prosić o przepis?:-pAle to może wrzuć na wątek:co dziś na obiad:-)
Ja też właśnie dostaję newsletter z Lidla i dlatego zobaczyłam ten zegarek:tak:
Anineczki znów długo nie widać,ciekawe jak wynik USG Igorka?
Niestety nici z wstawienia linka do forum pt.Co na obiad-nie wiem co i jak:zawstydzona/y:,ale za to wysłałam Ci przepis na maila:tak::happy:Mam nadzieję,że doszedł:confused2:
A na deser-dla leniwych łasuchów wykombinowałam jakieś tam ciacho pt.Strzępiec(coś jak pleśniak?).Czekam na rezultaty:rofl2:
Anineczka-mam nadzieję,że to taka trzydniówka-jak zwykła mawiać moja Mamusia,i już po wszystkim:tak::laugh2:.I oczywiście liczę,że Twoi Panowie-większy i młodsi pozwolili Mamusi dojść do siebie w spokoju harmonii i ciszy;-)(już ja wiem jak to oni rozumieją cierpienie kobiety:eek:).I super,że ktoś się zaczął interesować domkiem...Masakra z tymi agencjami:crazy:
Kasia Irlandka-widzę,że Szanowna Moderator na bieżąco:-)Tylko dlaczego tak rzadko się udzielamy?Gdzie dobry przykład dla innych Foremek;-):confused2:

reklama
Niestety nici z wstawienia linka do forum pt.Co na obiad-nie wiem co i jak:zawstydzona/y:,ale za to wysłałam Ci przepis na maila:tak::happy:Mam nadzieję,że doszedł:confused2:
Dzięki,kochana!!!
Mail doszedł:tak:,nawet dwa razy:eek::-D.Bardzo prosty przepis,muszę któregoś dnia mojego P nim uraczyć,będzie wniebowzięty:tak:.A powiedz mi jeszcze,podajesz go tylko z ziemniaczkami,bez żadnych przystawek?:-)
A i jeszcze jedno:gdzie Wy dziewczynki kupujecie tu dobre mięsko-schabik na przykład?Ja mam w zamrażarce z każdego wypadu do Polski,ale jakby mi brakło to gdzie uderzyć?

Do góry